Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Jihomoravský kraj
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
Středočeský kraj
Středa 22.01.2014, 11:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Jonáš Růžička (JHM) – Matyáš Zelingr (STC) (13:23:43)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:22
    z vrcholu levého kruhu ještě pálil Pavel Husarik, ale jeho ránu vykopl Martin Holík svým betonem. Na druhé straně uspěl Zázvorka, který si tak zřejmě při své premiéře na ZODM připíše nulu.
     
    43:48
    Zápas se chýlí ke konci a na Středočeších je vidět, že už se nikam neženou a jen si v klidu kombinují před brankou soupeře.
     
    42:39
    Lukáš Rousek projel jako blesk nebem na pravý kruh, odkud bleskově poslal kotouč na druhé křídlo, ale jeho spoluhráč nedokázal trefit zařízení za zády padajícího Martina Holíka.
     
    42:24
    Na druhé straně se cpali do zakončení Václav Veber s Kryštofem Hrabíkem, ale kotouč jim uskočil a Jan Dvořák (STC), který chtěl puk ještě zachytit, ale trefil jen hráče soupeře.
     
    41:47
    Mezi kruhy se dostal na druhé straně ke střele Karel Špírek, ale proti kotouči, který byl z jeho hole vyslán, včas zaklekl připravený brankář Kryštof Zázvorka.
     
    41:09
    Ovšem stejně jako předtím, i nyní je těžiště hry spíše před brankou Martina Holíka, než před kasou Kryštofa Zázvorky.
     
    40:28
    Za napadení je vykázán na lavici hanby Matyáš Šebesta (STC). Jihomoravané tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    39:46
    Zápas se dohrává v klidném tempu. Z levého kruhu pálil Jan Rejzek ale jeho zakončení skončilo na pravém betonu spolehlivého Holíka, který se sklouzl po ledě a puk vykopl do rohu.
     
    38:52
    Jihomoravané se nedomluvili a dávali si u kotouče přednost. Nakonec jej sebral Ondřej Kunst, který už se však musel prodírat skrze hráz mezi kruhy a nakonec slabou střelou trefil jen Zázvorkovy betony.
     
    37:50
    Na spodku mezikruží se dostal ke kotouči Tomáš Furch, ale s jeho zakončením si poradil bleskovým betonem Martin Holík.
     
    36:59
    Vše už je ale v pořádku a dokonce se ani neztratil původní čas, takže můžeme pokračovat.
     
    36:59
    Na zimním stadionu v Kotlině zhasla po icingu Jihomoravanů všechna světla! Dokonce i tabule se skóre a obrazovka nad ledem.
     
    35:48
    Hrálo se dlouhou dobu ve středním pásmu a do kotouče se nakonec opřel Kryštof Hrabík, ale středočeský šikula nedokázal prostřelit nastavenou hůl obránce.
     
    34:51
    Střelu Lukáše Kučery se povedlo brankáři Jihomoravanů vyrazit před sebe. Ke kotouči se ale dostal Petr Foerster, leč ten také nezakončil přesně a Adamu Šillerovi byl následně odpálen puk z hole.
     
    34:15
    Na pravý kruh se procpal ze středního pásma Lukáš Rousek a rychle vypálil. Jeho dělovka ale jen o malý kousek minula horní tyč.
     
    33:27
    Středočeši se bez problémů ubránili a Kryštof Zázvorka tak své konto zásahů nerozšířil. Na druhé straně se ale musel mít v pozoru maskovaný muž soupeře.
     
    32:21
    K trestoměřičům zamířil Petr Foerster (STC), kterému byl uložen trest v délce trvání jedné minuty za hákování.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Hrachovec (Haspeklo), 17. Rousek (Kučera), 22. Wojnar (Kučera)


    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Středočeský kraj: Zázvorka (Patera) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Lukáš Lamberský, Jan Nedvěd
    bahis siteleri