Val. Meziříčí – Orlová 0:2 (kon.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 3:2 (1:0 po s.n.) | Přerov – Opava 5:1 (kon.)
SHK Hodonín – Prostějov 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Břeclav 3:2 (po pr.) | Technika Brno – Vsetín 0:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 22.01.2014, 18:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:37
    Nyní si možná trochu zbytečně vyžádal oddechový čas i hostující trenér Petr Zachar.
     
    57:39
    Ve stejném čase si bere Svatopluk Kosík oddechový čas pro své hráče.
     
    56:57
    Souboj mezi Lukášem Dudou (PRO) a Matějem Charvátem vypadal celkem nevinně, nakonec však rozhodčí vylučuje hostujícího útočníka za podražení. Poslední šance Jihomoravanů na zvrat v dnešním utkání.
     
    54:33
    Peš velkoryse nabídnul svému nerozlučnému parťákovi z útoku jedinečnou možnost ke skórování, Juráskovi však kotouč přeskočil čepel hole a nemohl tak zamést puk do odkryté klece.
     
    53:56
    Juraj Jurík (PRO) je vyloučen za sekání, šance pro Drtiče dostat se zpět do zápasu.
     
    52:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Tohle hokejové rčení se nyní vyplnilo do puntíku. Hanáci zasadili domácím tvrdý direkt, ze kterého se budou muset co nejrychleji vzpamatovat. Pronikající Antončík našel přesně hůl FRANKA KUČERY, který měl tváří v tvář Barusovi lehkou úlohu a rozvlnil hodonínskou síť jako třetí v pořadí. Asistence: Antončík.
     
    51:45
    K Charvátovi se šťastně odrazil kotouč v mezikruží, hodonínský forvard zcela minul v jasné pozici!
     
    48:26
    Špok s Křížem ujížděli do přečíslení dva na jednoho, druhý jmenovaný se dostal na vzdálenější tyči k zakončení bezpřípravy, ale Kocián se stačil přesunout a fantastickým zákrokem vychytal domácího forvarda!
     
    47:17
    Lukáš Luňák (PRO) dostává po sporném zákroku na svou osobu desetiminutový osobní trest za nesportovní protesty, pravděpodobně si s rozhodčím nevyříkal tuto záležitost v rámci slušnosti.
     
    41:06
    Robin Malý (PRO) podrazil protihráče v rohu kluziště a je za to po právu potrestán dvěmi minutami.
     
    38:01
    Petr Pokorný (HOD) i David Jurík (PRO) dostávají 2+2 minuty za hrubost.
     
    38:01
    Závěr druhé periody zpestřuje pěstní souboj mezi domácím kapitánem Pokorným a Davidem Juríkem! Prostějovský útočník se se svým sokem popasoval zdatněji, domácí obránce skončil na ledě.
     
    35:08
    Štěpán Koukal (HOD) předvedl učebnicové seknutí přes prsty a odchází si odpočinout na dvě minuty.
     
    34:58
    Ondřej Kocián je v hostujícím brankovišti naprosto nepřekonatelný! Hostující gólman postavil zeď proti pokusu Juráska z mezikruží a následně vychytal i pohotovu dorážku Kučery na bližší tyč!
     
    31:23
    A sudí Slavka opět vylučuje, v tomto případě dost přísně. Jiří Polák (PRO) se provinil proti pravidlům nedovoleným bráněním.
     
    28:55
    David Jurík se šikovně proháčkoval mezi dvěma bránícími hráči a vysloužil si k tomu faul, Kristán Grman (HOD) jej okatě hákoval.
     
    27:46
    Aleš Knesl (PRO) se provinil držením protihráče a jde si na dvě minuty odpočinout.
     
    27:15
    Jurásek dostal překrásnou nahrávku za obranu, přejel modrou čáru a zkusil to na Kociána ruským blafákem, kvalita se ovšem ukázala na straně prostějovského gólmana.
     
    24:00
    Vyloučen Petr Pokorný (HOD) za hákování, Hanáci mají dobrou příležitost k navýšení vedení.
     
    23:22
    Hodonínští obránci naprosto vypustili odražený puk od zadního mantinelu, který přistál na holi Venkrbce mezi kruhy. Barus měl obrovské štěstí, že hostující útočník minul jeho svatyni!
     
    17:48
    Vylučovat se bude poprvé v zápase i na domácí straně, rozhodčí posílají na trestnou lavici Víta Miku (HOD) za hákování.
     
    16:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jenže neuběhla ani minuta hry a domácí opět prohrávají! Efektivita a herní vyspělost Hanáků je neuvěřitelná. Na konci krásné kombinační akce stál ROBERT JEDLIČKA, který těžil z práce Černého. Asistence: Michal Černý, David Šebek.
     
    15:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští tuto přesilovku prakticky okamžitě využívají a srovnávají stav utkání. Jurásek vybídl ke střele nikým nekrytého Davida Kulicha na vrcholku kruhu, jehož pokus ještě tečoval ZDENĚK KUČERA a Kociánovi puk propadl až za brankovou čáru. Asistence: David Kulich, Zdeněk Jurásek.
     
    15:17
    Jestřábi se nechávají podruhé v zápase vyloučit, David Jurík (PRO) putuje na lavici hříšníků za napadení.
     
    12:56
    Černý s hlavou nahoře obkroužil celé útočné pásmo a našel přesně hůl Kolibára na pravém kruhu, který se bez přípravy opřel do tohoto pasu. Baarus musel nadvakrát likvidovat jeho ránu lapačkou!
     
    09:00
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají poněkud šťastným způsobem do vedení, ale zcela zaslouženě, jelikož předvádějí aktivnější hokej. Barus sice dokázal zneškodnit únik jednoho z Jestřábů, následně však uplatnil na brankovišti neskutečný důraz VLADIMÍR STEJSKAL, který dokázal protlačit kotouč za brankovou čáru. Asistence Lukáš Luňák, Matouš Venkrbec.
     
    05:17
    Po obrovské šanci domácího Vrby v předbrankovém prostoru se vylučuje, na trestnou lavici jako první muž v zápase usedne kapitán Hanáků Lukáš Duba (PRO) za hákování.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 16. Kučera Z. (Kulich, Jurásek) – 9. Stejskal (Luňák, Venkrbec), 17. Jedlička (Černý, Šebek), 53. Kučera (Antončík)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Kotvan) – Kulyk, Směřička, Pokorný, Koukal, Macharáček, Grman, Miklík, Kulich – Mika, T. Smetana, Kříž, Špok, Z. Kučera, R. Smetana, Škorík, Peš, Velechovský, Jurásek, Vrba, Charvát
    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Vydržel) – Nedbálek, Knesl, Polák, Kolibár, Malý, veselý, Jedlička, Kořínek, Antončík, Belay, Šebek, Černý, Venkrbec, Stejskal, J. Jurík, Luňák, Duba, Coufal, D. Jurík, F. Kučera

    Rozhodčí: Slavka – Velinský, Blaha
    bahis siteleri