Buffalo – Florida 3:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:5 (kon.) | Washington – Ottawa 0:2 (kon.)
Columbus – Los Angeles 5:3 (kon.) | New Jersey – St. Louis 7:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 4:0 (kon.)
Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Edmonton – Vancouver 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Winnipeg Jets
Středa 22.01.2014, 04:10 • Honda Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Corey Perry (ANA) je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    59:55
    Bogosian vyhodil puk do středního pásma, a vypadá to tak, že domácí neporazitelnost Anaheimu končí!
     
    59:10
    Andersen je na střídačce a Ducks hrají v šesti.
     
    50:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jets špatně vyhodili puk ve středním pásmu, kde se k němu dostal Silfvelberg, jenž se protlačil až před Pavelce, který jeho střel vyrazil na hůl NICKA BONINA, a ten už dopravil puk do odkryté brány Winnipegu. Asistence: Jakob Silfvelberg.
     
    47:12
    Na druhé straně však mohl přidat čtvrtý gól Winnipegu Pardy, kterému do jízdy nahrál Frolík. Hostující obránce nejdříve svou střelou trefil Andersena, ale puk se opět vrátil na hůl Pardyho jenž z již velkého úhlu trefil pravý beton domácího brankáře, který následně ztratil svou masku a hra je přerušena.
     
    45:05
    Koivu se dostal do dvou zakončení před Pavelcem, ale český brankář svůj tým stále drží, když hlavně druhé zakončení domácího útočníka bylo hodně nebezpečné.
     
    39:22
    Wheeler krásně přebruslil posledního beka Ducks a dostal se až před Andersena, na kterého si však se svou kličkou nepřišel a domácí brankář si tak připisuje první ostrý zákrok v utkání
     
    35:43
    Trpělivost se švýcarským brankářem došla již hlavnímu trenérovi Ducks, který Jonase Hillera stahuje ze hry a v brankovišti jej nahrazuje Frederik Andersen.
     
    35:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets střílí gól v oslabení! Little nahrál ze středového kruhu na levou stranu rozjetému EVANDEROVI KANEOVI, jenž svou střelou zápěstím od mantinelu prostřelil dnes velice nejistého Hillera. Asistence: Bryan Little.
     
    35:38
    Palmieri nahrál před bránu Perronovi, jenž svou pohotovou střelou nejdříve trefuje Pavelce, od kterého se odrazil puk na tyč!
     
    33:55
    Adam Pardy (WPG) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění, a Ducks tak budou hrát další přesilovou hru.
     
    31:46
    Stuartovi (WPG) utekl puk z hole ve vlastním obranném pásmu a už se k němu dostával jeden z domácích, ale toho nakonec hostující obránce fauloval, a tak je vyloučen na dvě minuty.
     
    30:35
    Tak teď měl Pavelec hodně štěstí! Lindholm vystřelil od modré a puk byl někde po českým brankářem, kde do něj šťouchnul Perron, ale kotouč se odklouzal jen těsně vedle levé tyče brány.
     
    20:50
    Až už mohlo být vyrovnáno! Palmieri na sebe natáhnul oba obránce a následně přihrál křižnou přihrávkou zcela osamoceného Koiva, jenž svým zakončením netrefil bránu Winnipegu
     
    18:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se nakonec dostávají do vedení! Trouba vystřelil od modré a Hiller jeho pokus vyrazil před sebe, kde byli Ladd a BRYAN LITTLE, jenž usměrnil puk za záda domácícho brankáře. Asistence: Andrew Ladd, Jacob Trouba.
     
    17:05
    Palmieri se teď krásně prodral z pravé strany až před Pavelce, ale domácímu útočníkovi nakonec dokázal hostující brankář vypíchnout puk z jeho hole.
     
    13:40
    Little vystřelil z pravé strany a puk se následně odrazil na Frolíka, jenž svým zakončením trefil břevno Hillerovy brány!
     
    09:13
    Tlak domácích je obrovský, ale bohužel se teď dopustil útočného faulu Saku Koivu (ANA), který je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    05:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí! Jets získali puk ve středním pásmu a ihned po přechodu modré přistrčil Kane puk na pravou stranu BLAKU WHELEEROVI, jenž svou střelou trefuje pravý horní růžek Hillerovy brány. Asistence: Evander Kane, Mike Scheifele.
     
    03:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Getzlaf z rohu útočného pásma vrátil puk na modrou, kde byl CAM FOWLER, jenž svou tvrdou střelou prostřelil Pavelce. Asistence: Ryan Getzlaf, Matt Beleskey.
     
    02:07
    Anaheim bude hrát přesilovou hru, protože na dvě minuty za podražení je vyloučen Jacob Trouba (WPG).
     
    01:51
    Útok Ducks však pokračoval a nahození Fistrica tečoval před Pavelcem Palmieri a jeho teč skončila na pravé tyči hostující brány.
     
    01:40
    Tak to byl první výraznější šance domácích! Cogliano a Palmieri jeli dva na jednoho a druhý jmenovaný vystřelil na Pavelce, jenž jeho střelu vyráží za svou bránu.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Fowler (Getzlaf, Beleskey), 51. Bonino (Silfvelberg) – 6. Wheleer (Kane, Scheifele), 19. Little (Ladd, Trouba), 36. Kane (Little)


    Anaheim Ducks: Hiller (36. Andersen) – Fowler, Lovejoy, Lindholm, Beauchemin, Fistric, Allen – Selänne, Getzlaf, Perry – Beleskey, Bonino, Silfvelberg – Palmieri, Koivu, Cogliano – Maroon, Perreault, Winnik.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Bogosian, Enström, Stuart, Trouba, Pardy, Ellerby – Ladd, Little, Frolík – Kane, Scheifele, Wheeler – Setoguchi, Jokinen, Byfuglien – Thornburn, O´Dell, Peluso.

    Rozhodčí: Joannette, Morton – Mach, Kovachik

    Diváci: 15046
    bahis siteleri