Toronto – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Tampa – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – NY Rangers 5:2 (kon.) | Boston – Washington 0:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Florida – New Jersey 1:5 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Colorado – Minnesota 0:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0 po s.n.) | San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 12.10.2014, 03:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Parádní možnost pro Coloradu, hlavní rozhodčí vylučuje hokejistu Minnesoty. Matt Cooke dostává trest za sekání a hosy čeká oslabení.
     
    52:20
    Rozhodčí bude znovu vylučovat. Dvě minuty za hákován dostává hostující hokejista Brodziak, zároveň jde ale sedět i domácí hráč Daniel Briere za držení.
     
    49:11
    Další vyloučení na straně domácích, dokonce za stejný prohřešek jako před malým momentem. Gabriel Landeskog vyhodil totiž puk do hlediště.
     
    47:13
    Nepříjemnosti Colorada pokračují, na dvě minuty odchází na trestnou lavici domácí hráč Barrie, vyloučen je za zdržování hry.
     
    33:48
    Dobrá možnost pro Colorado, jak snížit náskok soupeře. Ryan Carter hákoval některého z hokejistů Avalanche, a tak musí za plexisklo odpykat trest.
     
    28:04
    Hraje se ve čtyřech mužích, protože na trestnou lavici společně odešli hráči z obou stran. Z řad Colorada dostává trest Gabriel Landeskog, na druhé střídačce zase Niederretier.
     
    23:18
    Počet hráčů na ledě se navíc vyrovnává, Thomas Vanek dostává od arbitra dnešního duelu dvě minuty za nedovolené bránění, uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    22:23
    Další vyloučený hráč Colorada, Erik Johnson dostal pětimunutový trest za faul loktem a jeho tým čeká dlouhé oslabení na ledě.
     
    20:29
    Navíc hosty čeká přesilová hra s pořadovým číslem dvě, trest za sekání dostává domácí hokejista Matt Duchene.
     
    15:14
    Do prvotního oslabení zamíří také Colorado Avalanche. Zároveň s úderem komerční přestávky míří do boxu trestoměřičů Erik Johnson, jenž je trestán za držení.
     
    10:46
    Uvidíme zároveň první vyloučení zápasu, na trestnou lavici odjíží útočník Wild Zach Parise, jenž odpyká trest za sekání. Avalanche čeká přesilovka v klasickém gardu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Coyle (Brodin, Suter), 32. Zucker (Vanek, Dumba), 60. Parise (Cooke, Spurgeon)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Stuart, Barrie, Holden, Wilson, Hejda – Iginla, Duchene, O'reilly – Tanguay, MacKinnon, Ladeskog – Talbot, Briere, McGinn – Everber, Cliche, McLeod
    Minnesota Wild: Kuemper (Backström) – Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Folin, Dumba – Pominville, Granlund, Parise – Vanek, Koivu, Cook – Coyle, Haula, Niederreiter – Carter, Brodzika, Zucker

    Rozhodčí: Skilliter, Peel – Pancich, Knorr

    Diváci: 18 139
    bahis siteleri