Chabarovsk – Omsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 6:3 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Magnitogorsk 5:3 (kon.)
Viťaz – Kazaň 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Záhřeb – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Jaroslavl 0:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 11.12.2015, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak jsem to možná zakřikla, protože vzápětí se domácí prosazují a strhávají vedení na svoji stranu. V přesilové hře se nakonec dokázal prosadit VJAČESLAV SOLODUHIN – 3:2! Asistence: Ilja Davydov, Paul Lukin.
     
    41:45
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Jenže domácí se prosazují ve vlastním oslabení a je opět vyrovnáno, 2:2! Nikita Vyglazov našel ALEXE MAKEJEVA, který zamířil přesně a překonal Garipova. Asistence: Nikita Vyglazov.
     
    26:29
    Kazaň vstřelila branku!
    Ale pozor, protože hostující Kazaň jde poprvé v utkání do vedení. Tentokrát byl na konci akce MICHAEL GLUCHOV, který to vyřešil dobře a překonal Säteriho! Kazaň tedy během dvou minutek otáčí vývoj tohoto zápasu. Asistence: Stepan Zacharčuk, Justin Azevedo.
     
    24:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec se ale hosté dočkali vyrovnávací branky a začínáme tedy od začátku! V přesilové hře se prosadil OSCAR MOLLER, který překonal Säteriho a vyrovnal tak na 1:1! Asistence: Justin Azevedo, Michael Varnakov.
     
    12:04
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak tohle zápasu možná pomůže, protože domácí celek se dostává do vedení 1:0! Na konci akce byl MARIO KEMPE, který nezaváhal a překonal Garipova. Asistence: Teemu Eronen, Alex Makejev.

    Jakub Kopřiva

    Branky a nahrávky: 13. Kempe (Eronen, Makejev), 42. Makejev (Vyglazov), 48. Soloduhin (Davydov, Lukin) – 25. Möller (Azevedo, Varnakov), 27. Gluchov (Zacharčuk, Azevedo)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Denisov) – Eronen, Voronkov, Ježov, Golovkov, Davydov, Lukin, Buchanko – Makejev, Kempe, Afinogenov – Cyganov, Horák, Vyglazov – Soloduhin, Kokšarov, Koroljov – Musatov, Abdullin, Švec-Rogovoj
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Wilson, Kornějev, Musin, Zacharčuk, Jarullin, Rylov – Varnakov, Gluchov, Tokranov – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Sjögren, Möller, Azevedo – Svitov, Obuchov, Archipov

    Rozhodčí: Gofman, Sergejev – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri