Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.)
Mountfield HK – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 7:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:3 (po pr.)
Kometa Brno – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:1 (5:1, 1:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 08.01.2016, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Jakub VALSKÝ - 7:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovku a vedou už 7:1. JAKUB VALSKÝ zrychlil v neutrálním pásmu, celkem snadno přebruslil obránce a dostal se do samostatného úniku, který zakončil povedeným blafákem do bekhendu. Zezadu ho ještě nedovoleně atakoval protihráč. Kdyby Valský neuspěl, sudí by nařídil trestné střílení. Asistence: Michal Birner.
    39:48 Jakub VALSKÝ - 6:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    39:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný zásah. Vampola dlouho míchal s kotoučem na kruhu, než ho poslal k brankovišti na JAKUBA VALSKÉHO. Ten chtěl skrz modrý půlkruh přihrávat, zřejmě brusle klečícího obránce však srazila puk za bezmocného Kopřivu. Asistence: Petr Vampola – 6:1.
    19:54 Juraj VALACH - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    I hosté svoji početní převahu využívají a v závěru třetiny zmírňují na o něco příznivějších 1:5 ze svého pohledu. Červenka na modré čáře dvakrát nabil JURAJI VALACHOVI, který nejprve trefil tyč. Druhou střelu už ale propasíroval mezi Lašákovy betony. Asistence: Roman Červenka.
    17:12 Michal ŘEPÍK - 5:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Destrukce! Rozjetí Tygři nemají s nebohým soupeřem slitování. Domácí využívají další přesilovku a hlediště oslavuje "bůra". Ševc na modré čáře naznačil střelu, Kopřiva si zbytečně moc povyjel, čehož obránce využil a místo pumelice přihrál k brankovišti volnému MICHALU ŘEPÍKOVI. Jeho doťuknutí už bylo jen formalitou. Asistence: Martin Ševc.
    14:46 Michal ŘEPÍK - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    14:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další gól. Neškodní hosté jsou zralí na ručník. Domácí využívají i přesilovku a vedou v první třetině už 4:0. MICHAL ŘEPÍK se postavil do mezikruží, kam přilétlo nahození Birnera. Řepíkovi už stačilo jen správně nastavit čepel a puk skončil za Kopřivou, který po třetím gólu nahradil v chomutovské kleci Čecha. Asistence: Michal Birner.
    13:02 Michal BIRNER - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    13:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda, která aspiruje minimálně na gól měsíce! Vampola ve středním pásmu sebral ze vzduchu plachtící kotouč a jeho celá první formace vystartovala do útoku. Hráči si cestou k brance několikrát vyměnili kotouč a rychlý ťukec nakonec zakončil střelou do prázdné branky MICHAL BIRNER. Asistence: Petr Vampola, Michal Řepík – 3:0.
    12:49 Lukáš DERNER - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    12:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí zatím své šance v klidu proměňují a Čech ve třinácté minutě loví puk ze své sítě už podruhé. Prosadil se LUKÁŠ DERNER, jenž v mezikruží jemně tečoval nahození Mojžíše od modré čáry. Asistence: Tomáš Mojžíš – 2:0.
    06:48 Petr JELÍNEK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trefa v oslabení. Bílí Tygři využili chyby soupeře na modré čáře a jdou jako první do vedení. Vlach obral o kotouč váhavého protivníka a po křídle vystartoval kupředu. Dostal se také ke střele, kterou Čech vyrazil, k jeho smůle však jen na hůl PETRA JELÍNKA. Ten byl tísněn, ale na hranici brankoviště přesto plácl do puku tak šikovně, že zaplul do sítě. Asistence: Jaroslav Vlach – 1:0.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Jelínek (Vlach), 13. Derner (Mojžíš), 14. Birner (Vampola, Řepík), 15. Řepík (Birner), 18. Řepík (Ševc), 40. Valský (Vampola), 58. Valský (Birner) – 20. Valach (Červenka)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk "C", Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Lakatoš, Vlach.
    Trenér: Filip Pešán.

    Piráti Chomutov: Čech (od 14. Kopřiva) – Rutta, Skinner, Valach, Jánošík, Harant, Pereťagin, Dlapa – Červenka, Růžička ml., Vondrka "C" – Květoň, Račuk, Tomica – Hřebejk, Ölvecký, Sklenář – Chlouba, Dušek, Veselý.
    Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Hodek, Čech – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 5 667
    bahis siteleri