NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Florida 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:4 (po pr.)
Dallas – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 1:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 2:1 (kon.)
San Jose – Detroit 1:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Florida Panthers
Pátek 08.01.2016, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Tak to je poslední hřebíček do rakve domácího celku. Senátoři jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Chris Neil.
     
    59:22
    Huberdeau mohl ze středního pásma střílet do prázdné brány, ale Milan Michálek (OTT) ho zahákoval a je vyloučen. To je zřejmě konec veškerých nadějí Sens.
     
    52:34
    Marc Methot (OTT) je sice nespokojen, ale jeho tvrdý atak Trochecka je odměněn dvěma trestnými minutami za nedovolené bránění.
     
    44:05
    Senátoři si zahrají přesilovou hru. Za vysokou hůl je potrestán Erik Gudbranson (FLA).
     
    33:51
    Brandon Pirri (FLA) u mantinelu nezastavil kotouč a při obrátce přesekl hokejku Zibanejadovi. Síly na ledě se vyrovnají.
     
    32:54
    Dvě trestné minuty za sekání dostává Erik Karlsson (OTT), který se Huberdeauovi snažil zabránit v zakončení.
     
    20:08
    Hned na začátku druhé třetiny dostává Ottawa velkou příležitost ke snížení. Willie Mitchell (FLA) vyhodil puk do hlediště a dostává dvě trestné minuty.
     
    19:16
    Nepřesnost domácích vedla ke ztrátě kotouče, ale aspoň přichází čas na zmiňované vyloučení. Lavici hanby navštíví Aaron Ekblad (FLA), který se provinil hákováním.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. McCormick, 50. Michálek (Karlsson) – 13. R.Smith (Huberdeau, Ekblad), 13. Trocheck, 48. Barkov (Jágr, Huberdeau)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Claesson, Ceci, Wiercioch, Methot, Borowiecki – Stone, Turris, Ryan – Michálek, Zibanejad, Hoffman – Lazar, Pageau, McCormick – Neil, Z.Smith, Prince
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Campbell, Petrovic, Mitchell – Jágr, Barkov, Huberdeau – R.Smith, Trocheck, Jokinen – Shaw, Bjugstad, Pirri – Knight, MacKenzie, Howden

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Graham Skilliter – Matt MacPherson, Don Henderson

    Diváci: 17.150
    bahis siteleri