Poprad – Zvolen 3:4 (po pr.) | Košice – Žilina 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.)
Trenčín – Martin 0:4 (kon.) | Skalica – Piešťany 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
HC Košice
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 08.01.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Ježek (ZIL) – 2 + 10 minút za nešportové správanie.
     
    59:57
    Dudáš (KOS) – 2 + 10 minút za nešportové správanie.
     
    59:57
    Pozrime sa na to! Pästný súboj v priamom prenose, rukavice zhodili Martin Dudáš a Aleš Ježek. Urastený obranca Košíc svojho súpera poslal na ľad a v súboji si tak pripíše víťazstvo.
    Richard JENČÍK - 3:1
     
    59:12
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté! Trojica Košičanov puk dobre vyviezla do stredného pásma, z čoho ťažil bekhendovou strelou RICHARD JENČÍK. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    58:35
    Hostia sa okamžite dostali do sľubného zakončenia, Melicherčík svojím ľavým betónom dobre eliminoval riziko vyrovnania!
     
    58:25
    Žilina to skúsi so šiestimi korčuliarmi, Tomek ostáva na striedačke.
     
    57:36
    Žilina sa takmer dočkala vytúženého vyrovnania! Pred Melicherčíkom sa ocitol osamotený Novotný, ktorému sa sieť napnúť nepodarilo.
     
    53:47
    Tvrdá a dobre mierená rana Tibora Vargu Tomekovi vypadla, gólman hostí chvíľku nevedel, kde má puk a Žilina mala šťastie, že sa pred bránkou nenachádzal žiadny z korčuliarov Košíc.
     
    50:45
    A ďalšie zaujímavé zakončenie, po ňom Tomekovi hokejka síce vyletela z ruky, to mu ale vôbec nevadí, keďže puk skončil na sieti.
     
    50:05
    Deyl vyslal mimoriadne tvrdú strelu od modrej čiary, tá bola stečovaná na plexisklo za Tomekovou bránkou. To bola rana ako z dela!
     
    48:41
    Bicek dobre vypálil spomedzi kruhov, Tomek jeho strelu so šťastím vyrazil, Bicek sa ale dostal k puku a preto už musela byť zo strany Žiliny zatiahnutá ručná brzda.
     
    46:20
    Bartánus sa dostal do úniku, pričom sa rútil osamotený proti Tomekovi, ktorého si dokázal položiť na ľad, následne ho ale neprekonal.
     
    41:10
    Spilar hru preniesol cez celú šírku klziska na opačnú stranu, kde bol na strelu pripravene Dudáš. Jeho projektil smeroval popod betón Tomeka, ten ho dokázal šikovne vymrštiť.
     
    36:30
    Celá situácia vyznela lepšie v prospech Košíc, po ľavom krídle sa uvoľnil Lelkeš, ktorý pálil z podobnej pozície, z akej pridal Hnrnka druhý gól. tentokrát puk zastal na betónoch Tomeka.
     
    31:59
    Na scénu prichádzajú aj košickí ľadári, ktorí prišli vyčistiť hraciu plochu od krvi. Zrejme tam Lelkeš schytal nejakú tržnú ranu.
     
    31:40
    Handlovský teraz oklamal obranu súpera, s pukom prilepeným o bekhend sa presunul až pred Melicherčíka, ktorý zmenu skóre nepripustil.
     
    29:15
    Bicek spoza bránky našiel medzi kruhmi Lelkeša, ktorého tvrdý projektil skončil tesne nad hornou žrďou Tomekovej bránky!
     
    27:10
    Naopak, sama sa musel mať na pozore, keďže domáci sa v trojici rútili do dobrého brejku, po ktorom sa stav stretnutia nemenil.
     
    26:00
    Dobrá strela Róberta Hunu od mantinelu zdanlivo pôsobila nevinne, opak bol ale pravdou. Melicherčík bol nútený puk vytlačiť za svoj chrbát – na plexisklo.
    Vladimír ŠKODA - 2:1
     
    23:49
    Žilina dala gól!
    Je znížené. Postaral sa o to VLADIMÍR ŠKODA, ktorý si pri žrdi dobre počkal na prihrávku Handlovského a puk následne bez väčších problémov zasunul do siete. Asistencia: Lukáš Handlovský.
    Tomáš HRNKA - 2:0
     
    22:42
    Košice dali gól!
    TOMÁŠ HRNKA po ľavej strane klziska dobre potiahol akciu košického celku, ktorú napokon aj sám zakončil dobrou strelou švihom, po ktorej sa Tomek len smutne pozrel do svojej bránky. Asistencie: Juraj Cebák, Radek Deyl.
     
    20:59
    Zásluhou Biceka sa tam ale veľmi rýchlo vrátili, navyše, Bicek vyslal nepríjemnú strelu, po ktorej musel Tomek zo svojho talóna vytiahnuť pohotový semafór.
     
    19:50
    A napokon prišlo ešte k jednému dobrému zakončeniu, s ktorým si ale Tomek dokázal poradiť. Aj preto sa do šatní pôjde za stavu 1:0.
     
    18:45
    Bartoš puk v obrannej tretine prebral na svoju hokejku, následne ho tiesnený zaviezol až pred Tomeka, kde po efektnej otočke okolo vlastnej osi dobre zakončil, Tomek musel pohotovo vykopnúť.
     
    16:52
    Dudáš (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    07:00
    Mikuš z pozície obrancu takmer prekvapil celú Žilinu, keď si v strede obrannej tretiny súpera našiel miesto na svoje kľučky. Puk mu bol na poslednú chvíľu odobratý.
     
    11:16
    Spilar vyčaroval od mantinelu krásnu prihrávku pred bránkovisko, kde za z ničoho nič objavil Jenčík. Ten chcel využiť nepozornosť obrany a z prvej vypálil, Tomek sa včas presunul.
     
    07:02
    Formácia vedená skúseným Bartošom si skvelým spôsobom rozobrala obranu súpera na drobné, z celej situácie vzišla nepresná strela Jenčíka.
     
    06:45
    Drevenák (ZIL) – 2 minúty – podrazenie.
     
    05:15
    Spilar predviedol kusisko zo svojho hokejového umenia, s pukom na hokejke si dovolil proti obrancovi parádnu kľučku, po ktorej nasledovalo priame ohrozenie Tomeka. Ten puk vykopol.
     
    01:32
    A pozrime sa na to! Skórovať mohla aj najnovšia akvizícia majstrovského celku, Varga si s pukom dobre nakorčuľoval pred bránku, kde takmer nachytal Tomeka na vavrínoch. Gólman Žiliny reflexívne vykopol.
    Peter BARTOŠ - 1:0
     
    00:46
    Košice dali gól!
    Košice to ale absolútne nemusí trápiť, už v prvej minúte sa totiž dostávajú do vedenia! Domácich doň poslal PETER BARTOŠ. Asistencie: Richard Jenčík, Martin Dudáš.
     
    00:15
    Tak toto oblo veľmi rýchle! Puk získal Suja, ktorý okamžitou spätnou prihrávkou hľadal medzi kruhmi postaveného kapitána domácich, Bartánusa, ku ktorému sa ale prihrávka nedostala.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Bartoš (Jenčík, Dudáš), 23. Hrnka (Cebák, Deyl), 60. Jenčík (Bartoš) – 24. Škoda (Handlovský)


    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Mikuš, Dudáš, Šedivý, Pavúk, Chovan – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Varga, Češík, Hrnka – Bortňák, Boltun, Lelkeš – Hričina
    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Ondruš, Leško, Mendrej, Makovský – Novotný, Ró. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Drevenák, Ježek, Drábek – Rehák, Valášek, Rogoň

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Gavalier
    bahis siteleri