HC Plzeň – Vítkovice 3:5 (kon.) | K. Vary – Třinec 3:6 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 0:2 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
HC Olomouc
Pátek 15.01.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí mažou nulu na svém kontě gólů. Kolovrátník posunul kotouč před branku na TOMÁŠE MINISTRA, který se opřel do puku, touš zaplachtil vzduchem a spadl přes pravé rameno Škarka do branky. Asistence: Jindřich Kolovrátník, Josef Podlaha.
     
    26:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak dlouho se jezdí s rychlými brejky před branku, až se puk v síti třepotá. Parafrázi známého pořekadla předvedl Kousal, který nahrál puk do jízdy ONDŘEJI NAJMANOVI, jehož projektil skončil nad levým ramenem Urbische, který dostává střelou na levou stranu třetí gól. Asistence: Pavel Kousal.
     
    16:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru. Hosté po vyhození a krátkém forčekingu před Škarkem zapomněli na zadní vrátka. Jihlava se bleskově dostala do útoku, Anděl našel mezi kruhy LUKÁŠE JÍCHU a útočník A-týmu Dukly se trefil téměř do levého horního rohu nad lapačku gólmana. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    03:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka juniorů Dukly byla opravdu výborně sehraná. Ať už v podání první formace, tak druhé. Také po buly nepustili domácí svého soupeře za modrou, Najman našel mezi kruhy útočné dvojče PAVLA KOUSALA a nejlepší střelec Dukly zamířil přesně k levé tyči Urbische. Asistence: Ondřej Najman, Václav Půža.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Kousal (Najman, Půža), 17. Jícha (Anděl), 27. Najman (Kousal) – 50. Ministr (Kolovrátník, Podlaha)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Brož) – Váňa, Pospíchal, Vlček, Půža, Kadlec, Hohl – Dufek, Jícha, Anděl – Kousal, Najman, Kolouch – Bambula, Dvořák, Vala – Balaštík. Trenér: Patrik Augusta
    HC Olomouc: Urbisch (Pospíšil) – Beutl, Galvas, Konečný, Klvaňa, Spurný, Kališ, Kolovratník – Kuba, Macuh, Marek – Jeklič, Horák, Kropáč – Heža, Podlaha, Ministr – Malý. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Doležal – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri