Neapol – AS Řím 1:3 (kon.) | Pescara – Sampdoria 1:1 (kon.) | Juventus – Udinese 2:1 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
1:1 (1:1)
UC Sampdoria
Sobota 15.10.2016, 18:00 • Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia, Pescara • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Praet byl velmi blízko vstřelení vedoucí branky
     
    90+3
    Po několika odrazech v pokutovém území se míč odrazil na nohu Denise Praeta, jehož střela Bizzarriho překonala, avšak za překonaného Bizzarriho zaskočil jeden z obránců!
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby byla Sampdorie velmi blízko vstřelení vedoucí branky! Silvestre vrátil míč na hranici vápna, kde se nacházel Fernandes, avšak jeho rána pouze lízla břevno a odrazila se do zámezí!
     
    84
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Édgar Barreto, přichází Dennis Praet.
     
    80
    Teď zahrozili také domácí, kteří se mohli dostat deset minut před koncem základní hrací doby do vedení! Ze střední vzdálenosti vypálil Brugman, jehož střelu však Viviano dokázal vyrazit!
     
    76
    Viviano následně na Cristanteho "vyjel" a za dostává od rozhodčího napomenutí v podobě žluté karty.
     
    74
    Tentokrát byla Sampdorie opět velmi blízko vstřelení vedoucí branky, avšak obrana Pescary stále odolává! Z levého křídla vystřelil Fernandes, jehož ránu Bizzarri neudržel v rukavicích, nicméně dorážka Budimira mířila pouze do boční sítě!
    70. Linettyho ránu vyrazil Bizzarri
     
    70
    Ve středu hřiště obdržel přihrávku Linetty, který si míč zpracoval a pohotově vystřelil. Povedenou ránu polského záložníka však dokázal vyrazit pozorný Bizzarri!
     
    69
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Luis Muriel.
     
    67
    Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Jean-Christophe Bahebeck, přichází Simone Pepe.
    63. Salův centr nadělil domácím hodně potíží
     
    63
    Teď byla Sampdoria velmi blízko vedoucí brance! Z pravé strany poslal Sala střílený centr před branku, který lehce tečoval Budimir a Bizzarri nepředvedl zcela přesvědčivý zákrok. Jeho zaváhání napravil obránce Campagnaro, který míč odkopl!
     
    54
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Ricardo Álvarez, přichází Bruno Fernandes.
    Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Davide Vitturini, přichází Dario Župarić.
    50. Neproměněná penalta Caprariho
     
    50
    Domácí celek zahrával pokutový kop, ze kterého mohl jít do vedení. K rozehrávce se postavil Caprari, který však penaltu kopl opravdu hodně špatně. Viviano míč vyrazil a následná dorážka mířila mimo!
     
    49
    Penalta pro Pescaru!
     
    46
    Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Ahmad Benali, přichází Michele Fornasier.
     
    45+1
    Hned z následné standardní situace se mohla Sampdoria dostat znovu do vedení. Exekuce standardní situace se ujal Linetty, jehož centr našel Álvareze, avšak jeho hlavičku vyrazil Bizzarri!
     
    45
    Velká komplikace pro domácí celek! Brankář Bizzarri špatně odhadl situaci na levé straně, nezvládl souboji s Budimirem, který se dostával k míči. Následně ho poslal k zemi Coda, který vzápětí dostal druhou žlutou kartu!
    42. Nebezpečná střela Budimira
     
    42
    Na druhé straně přišla velká šance hostující Sampdorie! Na hranici vápna na odrazil míč k Budimirovi, který prošel do pokutového území a nebezpečně vypálil. Bizzarri však dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    39
    Aquilani nestíhal v souboji s Torreirou, kterého tak poblíž středového kruhu poslal k zemi. Za tento zákrok dostal bývalý italský reprezentant žlutou kartu!
     
    30
    Protiútoku Sampdorie byl velmi nebezpečný a už to vypadalo, že bude Quagliarella pálit z hranice vápna, avšak za záchranou brzdu zatáhl Coda, který fauloval a dostal zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    26
    Hned z následného rohového kopu přišla další velká šance Pescary! Aquilani poslal centr přímo do levé části vápna, kde číhal Benali. Jeho pohotová střela mířila pod břevno, avšak Viviano předvedl další skvělý zákrok!
     
    24
    A hned o dvě minuty později měla Pescara další šanci, ze které mohla jít do vedení! Bahebeck dostal přihrávku na pravou stranu a postupoval do vápna. Jeho následnou střelu dokázal vyrazit Viviano!
    22. Hugo CAMPAGNARO - 1:1
     
    22
    Pescara právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! Pescara vybojovala na pravém křídle rohový kop, kterého se zhostil Aquilani. Jeho centr našel na zadní tyči HUGA CAMPAGNARA, který se dostal před bránícího hráče a přesnou hlavičkou mířící pod břevno srovnal stav zápasu!
     
    15
    Pescara se dnes prezentuje velmi aktivní hrou a nyní se dostala do další velké šance! Biraghi našel za obranou Bahebecka, avšak ten si nepohlídal ofsajdovou linii, a tak je hra přerušena.
    12. Hugo CAMPAGNARO - 0:1
     
    12
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Pescara svou velkou šanci neproměnila, kdežto Sampdoria ano! Z levé strany odcentroval Torreira, jehož centr dolétl do středu vápna. HUGO CAMPAGNARO si poté poslal míč do vlastní sítě!
    10. Campagnaro mířil ve velké šanci pouze do středu branky
     
    10
    A nyní přišla první velká šance dnešního zápasu! Pescara vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Aquilani. Jeho centr dolétl přímo na hlavu Campagnaro, avšak ten namířil míč přímo do středu branky, kde byl připravený Viviano!

    Jan Havlovic

    Branky: 22. Campagnaro (Aquilani) – 12. Campagnaro (vla.)

    Karty:   30. Coda (PES), 39. Aquilani (PES) – 76. Viviano (SMD)   45. Coda (PES)

    Neproměněná penalta: 50. Caprari (PES), brankář Viviano zneškodnil


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 7:12. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:12.
    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Vitturini (54. Župarić), Campagnaro, Coda, Biraghi – Cristante, Brugman, Aquilani – Benali (46. Fornasier), Caprari – Bahebeck (67. Pepe).
    Náhradníci: Fiorillo – Bruno, Memushaj, Župarić, Pepe, Pettinari, Fornasier, Mitrita.

    UC Sampdoria: Viviano – Sala, Silvestre, Škriniar, Regini – É. Barreto (84. Praet), Torreira, Linetty – R. Álvarez (54. Fernandes) – Quagliarella (69. Muriel), Budimir.
    Náhradníci: Tozzo, Puggioni – Dodô, Eramo, Muriel, Fernandes, Krajnc, Pereira, Schick, Praet, Cigarini, Đuričić.

    Rozhodčí: Domenico Celi – Passeri, Mondin (vš. Itálie)
    bahis siteleri