Florida – Nashville 2:1 (kon.) | New Jersey – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Calgary Flames
Sobota 07.01.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:17 Michael FROLÍK - 4:2
     
    58:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali v přesilové hře. Mikael Backlund vystřelil, puk se před brankou odrazil k volnému MICHAELU FROLÍKOVI, který dokázal trefit odkrytou část branky. Na tohle už byl i Ryan Miller krátký. Asistence: Mikael Backlund a Mark Giordano.
    43:18 Markus GRANLUND - 4:1
     
    43:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení. Nikita Trjamkin vystřelil od modré čáry a jeho pokus výborně tečoval MARKUS GRANLUND mimo dosah brankáře. Brian Elliott se jen ohlédl za pukem. Asistence: Nikita Trjamkin.
    39:38 Markus GRANLUND - 3:1
     
    39:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gólem v přesilové hře navyšují domácí hokejisté své vedení. Po tlaku v útočném pásmu se povedenou střelou prosazuje MARKUS GRANLUND. Asistence: Bo Horvat a Jayson Megna.
    13:07 Loui ERIKSSON - 2:1
     
    13:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je to tady, domácí otáčejí vývoj zápasu, dostávají se do vedení. Markus Granlund poslal do šance LOUI ERIKSSONA, který mohl přihrávat. Rozhodl se ale pro zakončení a trefil prostor u vzdálenější tyčky. Canucks se dostávají do vedení. Asistence: Markus Granlund a Alexander Edler.
    10:49 Michael CHAPUT - 1:1
     
    10:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čtvrtá střela domácích v tomto zápase končí gólem. Důležitou práci odvedl Jack Skille, který do zakončení poslal svého spoluhráče. MICHAEL CHAPUT přesnou střelou vyrovnává, a také dává první gól v letošní sezóně a v dresu Canuck. Asistence: Jack Skille.
    01:18 Michael FROLÍK - 0:1
     
    01:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    První střela zápasu znamená také úvodní gól. Mikael Backlund posílal puk před branku, kde byl MICHAEL FROLÍK. Český hráč do přihrávky nastavil hůl, a tak poslal kotouč za brankovou čáru. Hosté se dostávají do vedení. Asistence: Mikael Backlund a Matthew Tkachuk.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Chaput (Skille), 14. Eriksson (M. Granlund, Edler), 40. M. Granlund (Horvat, Megna), 44. M. Granlund (Trjamkin) – 2. Frolík (Backlund, Tkachuk), 59. Frolík (Backlund, Giordano)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin, H. Sedin, Megna – M. Granlund, B. Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Burrows – B. Gaunce, Chaput, Skille.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Wotherspoon, Engelland – Monahan, Chiasson, Tkachuk – Backlund, Frolík, J. Gaudreau – Ferland, S. Bennett, Versteeg – Bouma, Stajan, F. Hamilton.

    Rozhodčí: Walsh, StPierre – Heyer, Grandt

    Diváci: 18 865
    bahis siteleri