Slavia – Vítkovice 5:4 (kon.) | Kladno – Třinec 2:4 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 4:6 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 3:5 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.)
HC Litvínov – Liberec 2:5 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:6 (0:0, 3:3, 1:3)
Mountfield HK
Sobota 07.01.2017, 12:30 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec nejspíše rozhoduje zápas! Dufek získal kotouč v obranném pásmu, poslal puk na Hnika, který jel s MARTINEM ŠTOHANZLEM dva na jednoho a jako poslední se puku dotkl Štohanzl.
    Asistence: Aleš Dufek, František Hnik
     
    53:24
    Hradec právě vstřelil branku!

    A Hradec během devíti vteřin otáčí stav utkání! Bombu RADIMA ŠALDY zastavila až síť v bráně.
    Asistence: Kryštof Hroudný
     
    53:15
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec vyrovnává! Budějovická obrana byla rozhozená vinou střídání. Puk se dostal k TOMÁŠI HOFMANOVI, jehož střela zaplula přesně do růžku domácí brány.
    Asistence: David Chalupa
     
    41:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    Budějovice se dostávají poprvé v zápase do vedení! Skvělé napadání v útočném pásmu. Tejko vybojoval puk za hradeckou bránou a poslal ho před bránu, kde byl úplně volný JAKUB KÁNÍK, který posíla Motor do vedení.
    Asistence: Miroslav Tejko
     
    35:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    A Motor ještě vyrovnává! Neskutečný závěr třetiny z domácí strany. Bárta zavezl puk do útočné třetiny a jako na zlatém podnose ho naservíroval volnému LUKÁŠ MATYSOVI, který trefuje odkrytou část branky a srovnává stav na 3:3!
    Asistence: Jan Bárta, Tomáš Vochozka
     
    35:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    Motor využívá přesilovku a už je to jen o gól! Doktor nahazoval od modré a po sérii odrazů trefil puk beton brankáře Bechného. Jenže puk se odrazl jen vedle betonu, kde byl připraven MIROSLAV TEJKO, který již neměl problém poslat puk do úplně odkryté brány.
    Asistence: Jakub Doktor.
     
    34:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    Motor chce se zápasem ještě něco udělat ve druhé třetině! Jeden z Hradeckých váhal s vyhozením kotouče, až se puk nakonec dostal k JANU BÁRTOVI, který střelou po ledě překonal Bechného.
    Asistence: Radek Rolínek
     
    28:11
    Hradec právě vstřelil branku!

    Budějovice jsou jako opaření, což dokazuje další gól v jejich síti. Tentokrát se prosadil PATRIK HIDVEGHY, který našel kotouč nejrychleji před domácí brankou.
    Asistence: Moník Filip, Pažourek Kryštof
     
    26:46
    Hradec právě vstřelil branku!

    Chyba ve vlastním obranném pásmu se stala Motoru osudnou. Pomalé přihrávky se zmocnil Štohanzl na modré a posílal lehký pas na teč. Před bránou ho jen lehce trefil domácí hráč, ale tak, že se k němu dostal před bránou stojící FRANTIŠEK HNIK, který dokázal poslat puk pod padajícím Němcem.
    Asistence: Martin Štohanzl.
     
    23:42
    Hradec právě vstřelil branku!

    A Hradec se prosazuje! Po trochu zvláštním odrazu puku se k němu dostal Hroudný a poslal ho na FILIPA MONÍKA, jehož střela byl nejspíše tečována jedním z domácích, protože to vypadalo na lehký zákrok, ale střela projela Němcovi mezi nohama.
    Asistence: Kryštof Hroudný

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 35. Bárta (Rolínek), 36. Tejko (Doktor), 36. Matys (Bárta, Vochozka), 42. Káník (Tejko) – 24. Moník (Hroudný), 27. Hnik (Štohanzl), 29. Hidveghy (Moník, Pažourek), 54. Hofman (Chalupa), 54. Šalda (Hroudný), 59. Štohanzl (Dufek, Hnik)


    HC Motor České Budějovice: Němec (od 30. Ovsjannikov) – Svoboda, Farka, Kubeš, Michal (A),, Benda, Radoš – Rolínek, Matys, Doktor (C), Káník, Tejko, Vochozka, Bárta, Kadilák
    Mountfield HK: Bechný (od 36. Bartozel) – Hroudný, Kynčl, Gaspar, Šalda, Bureš (A) – Dufek, Zahradník, Pažourek, Štohanzl, Hnik (C) – Moník, Hofman, Řepík, Hidveghy, Chalupa

    Rozhodčí: Skopal – Polonyi, Reich
    bahis siteleri