Kadaň – Litoměřice 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Most 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 07.01.2017, 17:00 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Cikánek nejprve vychytal Květoně a z protiútoku hosté skórují! Kubík s Tonem šli do přečíslení, ale odražený kotouč se dostal do druhé vlny, kde si ho sebral PATRIK MACHAČ. Ten poslal přízemní střelu, která prošla gólmanovi Gábovi mezi nohama do branky. Asistence: Adam Kubík a Petr Ton.
     
    25:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou v euforii, je vyrovnáno! Suchánek předal puk zkušenému VLADIMÍRU ŠKODOVI, který udělal od pravého mantinelu manévr na osu hřiště a přesnou střelou nad lapačku překonal Cikánka. Asistence: Jakub Suchánek.
     
    12:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři využívají početní výhodu a jdou do vedení! Hosté se usadili v útočném pásmu, rychle si vyměňovali puk a mohli slavit úspěch. Od levého mantinelu nahazoval před branku PETR TON a puk proklouzl až za brankáře Motoru. David Gába přes hráče, kteří stáli před ním, nemohl vidět. Asistence: František Ptáček a David Růžička.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 26. Škoda (Suchánek) – 13. Ton (Ptáček, D. Růžička), 53. Machač (Kubík, Ton)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Patera) – Fillman, F. Novák, Pavlin, Pýcha, Suchánek (A), Vráblík, Mazanec – L. Květoň (C), Pajič, Chovan – Šulek, Nouza (A), Heřman – Kuchejda, Škoda, Hřebejk – Babka, Guman, Žovinec.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Hanuljak) – J. Drtina, P. Hořava (A), Zelingr, D. Růžička, Ulrych, Ptáček (A), Kehar – J. Kloz, Burger (C), Tůma – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Kubík, Machač, Ton – Cetkovský, Havlůj, Gratton.

    Rozhodčí: Pražák, Bejček – Jílek, Šperl

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)
    bahis siteleri