Dortmund – Hannover 5:1 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 2:4 (kon.) | Mohuč – Norimberk 2:1 (kon.)
Mönchengladbach – Augsburg 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 0:3 (kon.) | W. Brémy – Frankfurt 2:2 (kon.)
konec
Werder Brémy
2:2 (1:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 26.01.2019, 18:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký večer a příjemný zbytek víkendu. (20:35:22)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
     
    Dnešní atraktivní souboj končí remízou 2:2. Sledovali jsme opravdu pohlednou ofenzivní partii, se získaným bodem budou spokojenější hostující fotbalisté. Ti v úvodu prvního poločasu přestáli tlak svého soupeře, v sedmadvacáté minutě ale neuhlídali Maximiliana Eggsteina, který otevřel skóre. Stav 1:0 dlouho nevydržel dlouho, o vyrovnávací trefu se postaral do horního růžku mířící Ante Rebić. Krátce před přestávkou trefil střelec první branky Brém tyč, na začátku druhé půle se domácí znovu prosadili, tentokráte se mezi přesné zakončovatele zapsal Martin Harnik. Jenže Eintrachtu se i podruhé podařilo srovnat, po Augustinssonově hře rukou ve vápně proměnil penaltu Sébastien Haller.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Davy Klaassen (Werder Brémy).
     
    90+4
    Rychlou akci Eintrachtu táhl Kostić, na jehož kolmici si seběhl Sébastien Haller. Francouzský útočník měl situaci vyřešit sobečtěji a zkusit zakončit, místo toho přihrával před branku, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    90+3
    Hlavní sudí se vydal k videu, aby zkontroloval situaci, ke které došlo v šestnáctce Brém. Naštěstí pro domácí došel k závěru, že Moisander zasáhl míč rukou v přirozené poloze.
     
    90+2
    Další ofenzivní zámek Werderu ukončil až hloupý útočný faul střídající Pizarra, který nedovoleně atakoval Hasebeho. Tomu se zpět na nohy příliš nechce.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se nastavují čtyři minuty.
     
    90
    Další akce Brém už vyústila ve střelecký pokus, když to ze střední vzdálenosti zkusil dnes výborně hrající Maximilian Eggstein, branku ale přestřelil.
     
    89
    Pizarro se se štěstím obtočil kolem svého strážce a posílal balon na Maxe Kruseho, který místo střely sáhl ještě po jedné zbytečné kličce navíc.
     
    88
    Brémy rozehrávaly rohový kop. Ludwig Augustinsson dopravil balon do míst, kde se pohyboval Pizarro, jehož hlavičku s přehledem zlikvidoval Kevin Trapp.
     
    87
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Marc Stendera.
     
    86
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Johannes Eggestein, přichází Claudio Pizarro.
     
    85
    Po Kruseho sklepnutí se do dobré palebné pozice dostal Davy Klaassen, ideální moment pro střelu ale prováhal a posléze trefil jen clonícího Hasebeho.
     
    84
    Na druhé straně byl zákrokem na hranici fotbalových pravidel zastaven Ante Rebić, Veljkovićovo počínání nakonec hlavní rozhodčí posoudil jako čisté.
     
    83
    Kruseho přízemní nabídku na kraji pokutového území tečoval střídající Russ. Míč málem doputoval na rohový kop, těsně před čarou jej zvládl zastihnout Trapp.
     
    82
    Bargfredeho kolmici pro Sargenta nebyla vůbec špatně myšlená, Makoto Hasebe ale zúročil své letité zkušenosti a přihrávku domácího záložníka vystihl.
     
    81
    Do konce základní hrací doby zbývá ještě deset minut. Pozná dnešní utkání vítěze, nebo se oba celky rozejdou smírně a získají po bodu?

    Vojtěch Tůma

    Branky: 27. M. Eggestein (Harnik), 52. Harnik (M. Kruse) – 35. Rebić (de Guzmán), 68. Haller (pen.)

    Karty:   17. Gebre Selassie (BRM), 58. Veljković (BRM), 63. Bargfrede (BRM), 90+5. Klaassen (BRM) – 39. Kostić (FRN), 50. Rode (FRN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp (37. Veljković), N. Moisander, Augustinsson – Klaassen, Bargfrede, M. Eggestein – J. Eggestein (86. C. Pizarro) – Harnik (69. Sargent), M. Kruse (C).
    Náhradníci: Kapino – C. Pizarro, Möhwald, Veljković, Şahin, Sargent, Friedl.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – D. Abraham (C) (67. Russ), Hasebe, Falette – D. da Costa, de Guzmán (63. Gaćinović), Rode (87. Stendera), Kostić – Rebić, Haller – Jović.
    Náhradníci: Rönnow – N'Dicka, Gaćinović, Willems, Stendera, Russ, Paciência.

    Rozhodčí: Markus Schmidt – Christian Gittelmann, Markus Schüller

    Diváci: 42 100
    bahis siteleri