Plzeň B – Sokolov 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Dobrovice 7:0 (kon.) | Pardubice – Dukla Praha U21 4:2 (kon.)
Ústí n. L. – Vltavín 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Příbram 1:1 (kon.) | Chrudim – Štěchovice 0:0 (zruš.)
Varnsdorf – Liberec jun. 5:2 (kon.) | Písek – Vlašim 2:3 (kon.) | Dynamo Kyjev – Sparta 2:3 (kon.)
Zlaté Moravce – Inter Bratislava 2:0 (kon.) | Slavia B – Žižkov 2:4 (kon.) | Zalaegerszegi – Karviná 2:1 (kon.)
Zabrze – Teplice 0:2 (kon.) | Piast Gliwice – Bohemians 1905 1:1 (kon.) | Peking Žen-che – Sparta 1:4 (kon.)
konec
Peking Žen-che
1:4 (0:1)
AC Sparta Praha
Sobota 26.01.2019, 16:00 • Dama de Noche Pitch • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Pražská Sparta zvládla i druhý dnešní zápas, tentokráte dokázala čínský Peking Žen-che porazit poměrem 4:1. Do druhého poločasu vstoupil lépe soupeř, který si v samotném úvodu došel pro pokutový kop, který hravě proměnil Diop. Zbytek zápasu ale měla Sparta pod kontrolou, podařilo se jí přidat další tři branky, díky kterým rozhodla o osudu tohoto zápasu. O dvě z nich se postaral talentovaný Václav Drchal, po jedné si připsala dvojice Michal Sáček, Martin Hašek, pro kterého je to premiérová trefa v rudém dresu. (17:54:11)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Přenesení hry v podání čínského celku směřovalo na levou stranu, odkud to Liu zkoušel nákop za obranu, který si ale pohlídal urostlý Radaković.
    85. SÁČEK - 1:4
     
    85
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec tu máme další přesnou trefu! Wiesner se dostal do pokutového území, kde přihrávkou pod sebe oslovil MICHALA SÁČKA, který sice nejprve neprostřelil brankáře, následná dorážka už byla úspěšná.
     
    85
    Hložek si pustil míč mezi nohama, s čímž počítal také Houliang. Peking rychle přišel o míč, následnou střílenou nabídku zablokoval Gang.
     
    84
    Drchal si naskakoval na vzdušnou nabídku, po které ale zakončoval vysoko nad branku. Vše se obešlo bez zákroku, čínský brankář bude vykopávat.
     
    83
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Srdjan Plavšić, přichází Marek Hanousek.
     
    83
    S Plavšićem to nevypadá moc dobře, na hrací plochu přispěchal lékařský personál. Za postranní čárou se připravuje jeden z náhradníků.
     
    82
    Čínský celek je v posledních vteřinách hodně agresivní. Tentokráte byl u rohového praporku sestřelen Plavšić, naopak žlutou kartu vyfasoval jeden z hráčů Pekingu.
     
    81
    K rozehrávce se postavil Yufeng, který zakroutil míč směrem do branky, avšak brankář Heča dokázal balón vyboxovat daleko ze šestnáctky.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Bin Ju (Peking Žen-che).
     
    80
    Gang vhazoval z pravé strany, krátce poté se na zemi ocitl jeden z jeho spoluhráčů. Logicky budeme sledovat další standardku pro Peking.
     
    79
    Heča si po delší době vyzkoušel odkop od své branky, který poslal na druhou stranu hrací plochy, kde ve vzduchu uspěl u postranní čáry stojící Hložek.
     
    78
    Renliang zahrával standardku z velké vzdálenosti. Polovysoký centr našel kopačku prvního z protihráčů, kterým byl pozorný Sáček.
     
    77
    Sparta ještě zahrávala rohový kop, který byl rozehrán nakrátko. I přesto přiletěl do šestnáctky centr, který ale přistál na hlavě jednoho z protihráčů.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Makhete Diop (Peking Žen-che).
     
    75
    Plavšić se manévrem na pravou nohu chtěl dostat kolem Yufenga, který ale sáhl po taktickém faulu. Tentokráte se k standardce staví Mareček. Po krátké kombinaci nebezpečně pálil Hložek.

    David Suchý

    Branky: 49. Diop (pen.) – 35. Hašek, 56. Drchal, 68. Drchal, 85. Sáček

    Karty:   76. Diop (ŽCH), 80. Ju (ŽCH)


    Peking Žen-che:
    AC Sparta Praha: Heča – Wiesner, Radaković, Štetina (C) (60. Červka), Ćivić – Plavšić (83. Hanousek), Mareček, Vácha, Hložek, Hašek (46. Sáček) – Pulkrab (31. Drchal)
    bahis siteleri