Sevilla – Levante 5:0 (kon.) | Atlético – Getafe 2:0 (kon.) | Leganés – Eibar 2:2 (kon.)
Valencia – Villarreal 3:0 (kon.)
konec
Valencia CF
3:0 (1:0)
Villarreal CF
Sobota 26.01.2019, 20:45 • Estadio de Mestalla • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:8. (22:37:35)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Valencie, která svého soupeře porazila poměrem 3:0. Netopýři měli v tomto utkání více ze hry, navíc si narozdíl od svého soupeře vytvářeli vyložené šance, které se jim vcelku dařily proměňovat. Villarreal hodně zaskočila brzká inkasovaná branka, nicméně i přesto se hosté dostali k náznakům šancí, které ale neskončily v síti. Žlutá ponorka tak pokračuje v bídných výsledcích, naopak Valencia stoupá tabulkou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    U míče jsou domácí, který rozjíždějí jednu z posledních akcí.
     
    90+2
    Parejo se v tísni rozhodl pro zpětnou přihrávku na Neta, který okamžitě odkopl. O pár vteřinek později se v ofsajdu zjevil Bacca.
     
    90+1
    Villarreal zkoušel zaútočit po pravém křídle, kde se o útočnou akci staral Chukwueze. Následně z dálky napřáhl Trigueros, jenž trefil pouze protihráče do hlavy.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Domácí obrana si celkem dlouho pohrával s míčem, nakonec se do kombinace zapojil také křídelník Lee, jenž ale nedokázal vrátit Piccinimu.
     
    87
    Z ochozů jsou slyšet oslavné chorály, o vítězi tohoto zápasu je totiž rozhodnuto. Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby.
    86. RODRIGO - 3:0
     
    86
    Valencia právě vstřelila branku!
    Po delší době přišla šance pro domácí, která končí třetí brankou! Talentovaný Torres měl u postranní čáry hodně času na centr, kterým v pokutovém území našel RODRIGA MORENA, jenž prudkou hlavičkou o zem překonal Asenja.
     
    86
    Důrazným způsobem si nyní počínal Ekambi, který ale čistým zákrokem poslal k zemi Picciniho. Krátce poté se Iborrovi nepodařilo kloudně zakončit.
     
    85
    Chukwuezemu se podařilo udržet míč na hrací ploše, nakonec se hrací předmět přeci jenom ocitl v zámezí, avšak jako poslední se ho dotkl Rodrigo.
     
    84
    Moreno našel na levém křídle volného Ekambiho, který ještě spolupracoval s Jaumem. Domácí se ale stačili vrátit, soupeř tak útočí do bloku protihráčů.
     
    83
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Kangin Lee.
     
    82
    Do konce zápasu nezbývá moc času. Netopýři se snaží vycházet ze zajištěné obrany, což se zatím daří. Navíc Neto nemá zrovna moc práce.
     
    81
    Trigueros se chopil rohového kopu, na který si sbíhal obránce González. Jeho hlavička trefila Garaye, který dle výroku sudího nezasáhl horní končetinou.
     
    80
    Žlutá ponorka má v posledních minutách jednoznačně navrch, avšak i nadále se jedná o kombinace daleko od branky. Nyní s míčem operuje Gaspar.

    David Suchý

    Branky: 5. Diakhaby (Coquelin), 51. Čeryšev (Parejo), 86. Rodrigo (Torres)

    Karty:   72. Gayá (VAL) – 15. V. Ruiz (VLR), 26. Iborra (VLR), 76. M. Gaspar (VLR)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:8.
    Valencia CF: Neto – Piccini, Garay, Diakhaby, Gayá – Soler (77. Torres), Coquelin, Parejo (C), Čeryšev (74. Wass) – S. Mina (83. Lee), Rodrigo.
    Náhradníci: Doménech – Lee, Latorre, Torres, Vezo, Wass, Navarro.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – Cazorla (60. Chukweze), Trigueros, Iborra, Pedraza (60. Bacca) – Fornals (64. G. Moreno), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, Bacca, Cáseres, Chukweze, Llambrich, G. Moreno.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri