Bournemouth – Tottenham 1:0 (kon.) | West Ham – Southampton 3:0 (kon.) | Wolverhampton – Fulham 1:0 (kon.)
Cardiff – Crystal Palace 2:3 (kon.) | Newcastle – Liverpool 2:3 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:0 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 04.05.2019, 13:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Bournemouth zaskočil nedisciplinovaného favorita, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (15:30:38)
     
    Neskutečné utkání, kterému nakonec nechyběla ani branka! Bournemouth jistě vítězství bere všemi deseti, ovšem dost mu k tomu soupeř zbytečnými fauly dopomohl. Hráči Hotspur totiž doplatili na nedisciplinovanost a viděli dvě červené karty. Navíc hosté v prvním poločase zahodili několik výborných příležitostí. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se pak hrálo už jen na branku Tottenhamu, kde dlouho držel naději na bod Hugo Lloris. Jenže v nastavení přišel rohový kop, po němž se hlavou prosadil Nathan Aké, jenž dal výsledku definitivní podobu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Tottenham v závěru zápasu rozehrával ještě rohový kop. Centr od praporku zamířil na první tyč, odkud byl prodloužen. Jenže Mourovy polonůžky byly nepřesné a zamířily nad branku.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Jefferson Lerma (AFC Bournemouth).
    Žlutou kartu dostává Dele Alli (Tottenham Hotspur).

    Obra hráči se totiž v přerušené hře začali pošťuchovat, což rozhodčí nebude trpět.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Victor Wanyama (Tottenham Hotspur), jenž u postranní čáry srazil soupeře.
    90+1. Nathan AKÉ - 1:0
     
    90+1
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Domácí celek se za minutu dvanáct dočkal úvodního gólu. Míč do šestnáctky poslal Ryan Fraser, jehož pas mířil na hranici malého vápna, kam si naběhl nikým nehlídaný NATHAN AKÉ. Jeho hlavička byla přesná a zapadla do levého spodního rohu branky. Tribuny tak bouří nadšením, protože vyrovnat bude pro Spurs složité. Asistence: Ryan Fraser.
     
    90
    K postranní čáře přestupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
    89. Callum Wilson (BTH)
     
    89
    O zakončení z levé části pokutového území se pokusil Joshua King, jehož pokus byl sražen na roh. Centr od praporku propadl až před branku, kde byl překvapený Callum Wilson. K zakončení se po chvilce dostal až Nathan Aké, jehož střela byla sražená na další roh.
     
    88
    Další útočnou akci zastavuje faul domácího hráče. Joshua King nezvládl převzetí balonu na hranici šestnáctky a následně si pomohl zbytečným zákrokem.
     
    87
    Asi by se čekal závěrečný nápor Bournemouthu, ovšem opak je pravdou. Tottenham Hotspur drží dlouhou dobu míč daleko od vlastní branky.
     
    85
    A znovu Lucas Moura v akci, tentokrát hostující útočník ochotně upadl v šestnáctce. O faul se sice nejednalo, ovšem Hotspur bude rozehrávat roh. Po něm se k zakončení ale Tottenham neprobojoval.
     
    84
    Lucas Moura byl ve sprinterském souboji rychlejší než soupeř, ale počkal až ho doběhnou spoluhráči. Poté přihrál do pokutového území, ale místo spoluhráče našel jen soupeře.
     
    83
    Na ose hrací plochy se nacházel Nathan Aké, který se snažil přihrát na levou stranu, kde se nacházel Adam Smith. Ovšem přihrávka vzduchem byla nepřesná a skončila za postranní čárou.
     
    82
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Ben Davies.
     
    81
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky normální hrací doby. Bournemouth se pokusil o centr z levé strany, který byl ale nepřesný a zamířil mimo hrací plochu.
    79. Lys Mousset (BTH)

    Michal Luxa

    Branky: 90+1. Aké (Fraser)

    Karty:   90+4. Lerma (BTH) – 11. Dier (TOT), 23. Alderweireld (TOT), 40. Moussa Sissoko (TOT), 90+2. Wanyama (TOT), 90+4. Alli (TOT)   43. Son Hung-min (TOT), 48. Foyth (TOT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:12.
    AFC Bournemouth: Travers – Clyne, S. Cook, Simpson, A. Smith – Ibe (76. Mousset), Lerma, Aké, Fraser – J. King – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – Taylor, Mepham, Hyndman, Surridge, Mousset, Ofoborh.

    Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, D. Sánchez, Alderweireld (46. Foyth), Rose – Dier (46. Wanyama) – Moussa Sissoko (82. Davies), Alli, Eriksen – Son Hung-min, Lucas Moura.
    Náhradníci: Gazzaniga – Foyth, V. Janssen, Skipp, Wanyama, Davies, F. Llorente.

    Rozhodčí: Pawson – Hussin, Cann

    Diváci: 10 630
    bahis siteleri