Bournemouth – Tottenham 1:0 (kon.) | West Ham – Southampton 3:0 (kon.) | Wolverhampton – Fulham 1:0 (kon.)
Cardiff – Crystal Palace 2:3 (kon.) | Newcastle – Liverpool 2:3 (kon.)
konec
West Ham United
3:0 (1:0)
Southampton FC
Sobota 04.05.2019, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:01:32)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 2:11.
     
    Dlouho to vypadalo na vyrovnanou záležitost, West Ham ale nakonec poráží Southampton jasně 3:0. V prvním poločase domácí hře dominovali, svého soupeře k ničemu nepustili a zásluhou Marka Arnautoviće se dostali do vedení. Po přestávce poslal hostující kouč Hasenhüttl do hry Nathana Redmonda, který výkon svého týmu pořádně oživil. Saints byli v úvodu druhé půle jasně lepší, vyrovnání se ale nedočkali. Hammers si tříbodový zisk pojistili dvěma slepenými trefami v rozmezí tří minut, nejprve se znovu prosadil Marko Arnautović a na konečných 3:0 upravil Ryan Fredericks.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání už se pouze dohrává, West Ham s naprostým přehledem kontroluje jeho vývoj. Jedinou nezodpovězenou otázkou zůstává, zda Marko Arnautović ještě dostane šanci ke vstřelení své dnešní třetí branky.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    90
    Skákavý centr na bližší kraj malého vápna se neukázal býti tou správnou variantou rozehrávky, balon s naprostým klidem odvrátil připravený Issa Diop.
     
    89
    Ward-Prowse vyslal do vápna Hammers další nebezpečnou nabídku. Fabiański si pro míč šel, po zásahu Fabiána Balbueny nakonec uvidíme rohový kop hostí.
     
    88
    Hra se na chvíli přerušuje, protože hostujícího kapitána trápí křeče. Ralph Hasenhüttl už všechny tři možnosti ke střídání vyčerpal, Höjbjerg musí utkání dohrát.
    87. Arnautovićovi k dovršení hattricku scházely decimetry.
     
    87
    Nyní už Arnautovićovi ke vstřelení třetího gólu v tomto duelu moc nescházelo! Situaci dvou proti dvěma vyřešil Pérez přihrávkou právě na rakouského kanonýra, po jehož střele skončil balon těsně vedle tyče.
     
    86
    Elyounoussi posunul balon přesně k Wardu-Prowseovi, na jehož kroucenou nabídku Redmond o kousek nedosáhl. Ještě dva kroky mu k tomu scházely.
     
    85
    Arthur Masuaku se ve vzduchu nepříjemně střetl s Nathanem Redmondem. Hůře z tohoto souboje vyšel druhý jmenovaný, který se drží za bedra, nemělo by ale jít o nic vážného.
     
    84
    Marko Arnautović zkusil zaútočit na hattrick. K jeho zkompletování nebyl při této standardní situaci příliš blízko, rána mu nevyšla ideálně, Forster mohl zůstat naprosto klidný.
     
    83
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Manuel Lanzini, přichází Lucas Pérez.
     
    82
    Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se Saints měli dočkat čestného zásahu. Domácí hrají ve velké pohodě, nyní je po faulu na Wilshera navíc čeká přímý kop.
     
    81
    Valeryho přetažený centr našel hlavu Ryana Bertranda, který vracel míč zpět do centra dění, ve vápně ale nejvýše ze všech vyskočil dnes velmi zodpovědně hrající Balbuena.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Oriol Romeu (Southampton FC).

    Vojtěch Tůma

    Branky: 16. Arnautović (Noble), 69. Arnautović, 72. Fredericks

    Karty:   63. Lanzini (WHU) – 80. Romeu (SOT)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 2:11.
    West Ham United: Fabiański – Fredericks, Balbuena, Diop, Masuaku – Obiang, Noble (C) (78. Ca. Sánchez) – Antonio, Lanzini (83. Lucas Pérez), Diangana (68. Wilshere) – Arnautović.
    Náhradníci: Adrián – Zabaleta, Ogbonna, Ca. Sánchez, Wilshere, Chicharito, Lucas Pérez.

    Southampton FC: Forster – Valery, J. Stephens, Bednarek, Bertrand – M. Elyounoussi, Lemina (75. Romeu), P.-E. Höjbjerg (C), Armstrong (67. Ward-Prowse) – S. Long, Ings (46. Redmond).
    Náhradníci: Gunn – Targett, Ramsay, Romeu, Ward-Prowse, Redmond, Ch. Austin.

    Rozhodčí: Stuart Attwell – Stephen Child, Constantine Hatzidakis

    Diváci: 59 961
    bahis siteleri