Bayern – Hannover 3:1 (kon.) | Hertha – Stuttgart 3:1 (kon.) | Mönchengladbach – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Wolfsburg – Norimberk 2:0 (kon.) | W. Brémy – Dortmund 2:2 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
2:0 (1:0)
1. FC Norimberk
Sobota 04.05.2019, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:22:40)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:12.
     
    Je dobojováno! Wolfsburg potvrdil roli favorita a před prořídlými ochozy porazil takřka jistě sestupující Norimberk 2:0. První půle moc fotbalovosti nenabídla, ovšem domácí se díky chybné malé domů od Kerka přesto ujali vedení. Po změně stran už šance přicházely, dvakrát ji měli i hráči Norimberku, nicméně místo vyrovnání inkasovali ještě jednou, a to z hlavy Marcela Tisseranda. Vlci tak slaví vytoužený posun na šesté místo, zatímco hosté zůstávají s pětibodovým odstupem na baráž předposlední.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Elvis Rexhbecaj si narazil se spoluhráčem a ve výsledku měl hodně prostoru na pravém konci pokutového území. Z úhlu však vypálil jen do boční sítě.
     
    90+1
    Nad rámec již rozhodnutého druhého poločasu jsou přidány tři minuty.
     
    90
    Maximilian Arnold našel síly na individuální průnik. S míčem se dostal až do vápna, ale před výběhem do autu jaksi zapomněl udělat další krok.
     
    89
    Hosté zpomalili poměrně svižný přechod přes střed hřiště a byli nuceni útočit do zformovaného bloku. Vše zhatila nepřesná přihrávka od Kuba.
     
    88
    Aldmir Mehmedi rozehrál hodně ležérně z pozice, odkud klidně mohl nebezpečně centrovat. Norimberk se díky tomu snadno ubránil.
     
    87
    Uduokhai centroval z jedničky, ale Margreitter míč nepustil k žádnému z hráčů v zelenobílém. Prakticky nic nevzniklo ani po následném autu.
     
    86
    Hosté se nenápadným způsobem dostali k rohovému kopu, nicméně vlci prudký centr eliminovali ještě před úrovní bližší tyče.
     
    84
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Daniel Ginczek.
     
    84
    Z rohového kopu už domácí nezahrozili, ale vadit jim to vůbec nemusí. Zdá se, že druhý inkasovaný gól norimberské fotbalisty psychicky definitivně zlomil.
     
    83
    Tentokrát to byla přímá střela, o kterou se postaral Arnold. Zkušený záložník trefil Matheniou postavenou zeď a rychle padající míč proletěl jen pár decimetrů nad břevnem.
     
    82
    Právě Kubo se nevyvaroval faulu na otáčejícího se Arnolda. Hlavní sudí dává domácím další standardku z podobné pozice, jako před druhým gólem.
     
    81
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Mikael Ishak, přichází Törles Knöll.
     
    80
    Šance Norimberku na vyrovnání klesly téměř na nulu. Nic na tom nezměnila ani Kubova střela z třiadvaceti metrů, jež se mezi tři tyče nevešla.
    78. Marcel TISSERAND - 2:0
     
    78
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Nějakou tu čtvrthodinku před koncem je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Mehmedi perfektně rozehrál standardku a našel nabíhajícího MARCELA TISSERANDA. Jeho hlavička šla vesměs doprostřed branky, ale Mathenia na ni kvůli velké razanci přesto nedosáhl. Pro francouzského stopera je to první gól v sezóně.

    Michal Břuchanský

    Branky: 38. Klaus (Mehmedi), 78. Tisserand (Mehmedi)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:12.
    VfL Wolfsburg: Pervan – Steffen (76. Uduokhai), Knoche, Tisserand, Gerhardt – Rexhbecaj, Guilavogui, Arnold – Klaus (70. Malli), Weghorst (84. Ginczek), Mehmedi.
    Náhradníci: Menzel – Brekalo, Franke, Ginczek, Malli, Uduokhai, Ziegele.

    1. FC Norimberk: Mathenia – Bauer, Mühl, Ewerton (73. Margreitter), Leibold – Behrens, Erras – Matheus Pereira (75. Kubo), Löwen, Kerk – Ishak (81. Knöll).
    Náhradníci: Bredlow – Knöll, Kubo, Margreitter, Petrák, Rhein, Tillman.

    Rozhodčí: Siebert – Sather, Seidel
    bahis siteleri