Toronto – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Tampa – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – NY Rangers 5:2 (kon.) | Boston – Washington 0:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Florida – New Jersey 1:5 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Colorado – Minnesota 0:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0 po s.n.) | San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
konec
New York Islanders
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 12.10.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří TLUSTÝ - 4:3
     
    54:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Čepice na ledovou plochu. Jsme svědky hattricku. JIŘÍ TLUSTÝ se dostal k odraženému puku a bezpečně ho poslal na místo určení. Samostatně.
    Josh BAILEY - 4:2
     
    39:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Carolina měla puk ve středním pásmu, jenomže o něj přišla. Kulemin posunul na Nielsena, který vyznal ke skórování JOSHE BAILEYE. Ten nabídkou nepohrdl, střelou pod horní tyč upravuje stav zápasu na 4:2. Asistence: Frans Nielsen, Nikolai Kulemin.
    Brock NELSON - 3:2
     
    26:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilové hry se dnes opravdu vyplácí. New York využívá další z nich. Tavares poslal z prostoru za brankou výbornou přihrávku na modrou, kde tou dobou stál BROCK NELSON. Ten vší silou poslal puk na branku. Asistence: John Tavares, Johnny Boychuk.
    Jiří TLUSTÝ - 2:2
     
    19:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni využívají druhou přesilovou hru. Na rychlou akci nestačila domácí obrana zareagovat, z bezprostřední blízkosti se znovu prosazuje JIŘÍ TLUSTÝ. Český hráč měl snadnou úlohu – poslat kotouč z brankoviště do sítě. Asistence: Eric Staal, Alexander Semin.
    Cory CONACHER - 2:1
     
    14:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    CORY CONACHER dostal prvotřídní přihrávku od Tavarese před prázdnou branku. Hostující obrana by se mohla červenat, protože takhle dobře nelze rozebrat ani stavebnici Merkur. Conacher se trefil s přehledem. Asistence: John-Michael Liles, Alexander Semin.
    Jiří TLUSTÝ - 1:1
     
    14:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Poděkování letí do Slaného, kde se narodil JIŘÍ TLUSTÝ, který vyrovnává po pěkné přihrávce skóre na 1:1. Rovněž při přesilové hře. Asistence: John-Michael Liles, Alexander Semin.
    John TAVARES - 1:0
     
    03:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES vybruslil s kotoučem do oblasti kruhů. Zvolil střelu nápřahem, která se dostala až za brankovou čáru. Jedná se o gól v přesilové hře. Asistence: Brock Nelson, Johnny Boychuk.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Tavares (Nelson, Boychuk), 15. Conacher (Tavares, Okposo), 27. Nelson (Tavares, Boychuk), 40. Bailey (Nielsen, Kulemin) – 15. Tlustý (Liles, Semin), 20. Tlustý (Staal, Semin), 55. Tlustý


    New York Islanders: Johnson (Halák) – Hamonic, Hickey, Boychuk, Leddy, Reinhart, Strait – Okposo, Tavares, Conacher – Strome, Grabovski, Nelson – Kulemin, Nielson, Bailey – Clutterbuck, Cizikas, Martin.
    Carolina Hurricanes: Khudobin (Ward) – Sekera, Faulk, Liles, Gleason, Harrison, Murphy – Semin, Staal, Tlustý – Lindholm, Rask, Gerbe – Dwyer, McClement, Malone – Brown, Nash, Terry.

    Rozhodčí: Hebert, Kozari – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 16 170
    bahis siteleri