Detroit – Montreal 3:2 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | Florida – Washington 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:4 (kon.) | Nashville – Chicago 5:1 (kon.) | Winnipeg – Columbus 6:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Washington Capitals
Pátek 11.12.2015, 01:55 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Logan SHAW - 4:1
     
    58:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Panteři přidali gól do prázdné branky. Shaw nesobecky vyzval ke skórování Jussiho Jokinena, ten však podklouzl a odkrytou svatyni přestřelil. Právě k LOGANU SHAWOVI se touš k mantinelu odrazil a zelenáč v červeném dresu se nemýlil! Asistence: Jussi Jokinen.
    57:52 Alexandr OVEČKIN - 3:1
     
    57:52
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to ještě bude drama! Carlson nabil na levý kruh obávanému ALEXANDRU OVEČKINOVI, který svým typickým způsobem nedal Montoyovi šanci! Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
    47:19 Aaron EKBLAD - 3:0
     
    47:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats Kulikovova vyloučení nemusejí litovat, ve hře čtyř proti čtyřem totiž navýšili svůj náskok! Mitchell vyslal na zteč Huberdeaua, jenž se spolu s AARONEM EKBLADEM dostal do přečíslení dvou proti jednomu a jednička loňského draftu se trefila nechytatelně pod břevno – přesouvající se Grübauer byl bez šance! Asistence: Jonathan Huberdeau, Willie Mitchell.
    29:16 Brandon PIRRI - 2:0
     
    29:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl napsat, že v této přesilovce Cats nic kloudného nevymysleli, když vtom domácí zvýšili své vedení! Campbell oslovil na pravém kruhu napřaženého BRANDONA PIRRIHO, jehož rána jako z howitzeru vymetla pavučinky v levé šibenici Grübauerovy svatyně! Asistence: Brian Campbell, Vincent Trocheck.
    00:51 Jaromír JÁGR - 1:0
     
    00:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se asi zapomněli v šatně, jelikož Panteři se v první minutě ujímají vedení! Jágr v rohu vybojoval kotouč pro Huberdeaua, jenž na modré našel napřaženého Dmitrije Kulikova a jeho projektil těsně před Grübauerem šikovně tečoval JAROMÍR JÁGR, a se 731 zásahy v historické tabulce střelců vyrovnal Marcela Dionnea! Asistence: Dmitrij Kulikov, Jonathan Huberdeau.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 1. Jágr (Kulikov, Huberdeau), 30. Pirri (Campbell, Trocheck), 48. Ekblad (Huberdeau, Mitchell), 59. Shaw (Jokinen) – 58. Ovečkin (Carlson, Bäckström)


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Mitchell, Campbell, Kulikov, Gudbranson, Kampfer, Ekblad – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Trocheck, Smith – Howden, MacKenzie, Jokinen – Brickley, Bolland, Shaw.
    Washington Capitals: Grübauer (Holtby) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Wilson, Beagle – Laich, Latta, Brown.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Francis Charron – Brian Mach, Lonnie Cameron
    bahis siteleri