Detroit – Montreal 3:2 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | Florida – Washington 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:4 (kon.) | Nashville – Chicago 5:1 (kon.) | Winnipeg – Columbus 6:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Washington Capitals
Pátek 11.12.2015, 01:55 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Logan SHAW - 4:1
     
    58:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Panteři přidali gól do prázdné branky. Shaw nesobecky vyzval ke skórování Jussiho Jokinena, ten však podklouzl a odkrytou svatyni přestřelil. Právě k LOGANU SHAWOVI se touš k mantinelu odrazil a zelenáč v červeném dresu se nemýlil! Asistence: Jussi Jokinen.
    57:52 Alexandr OVEČKIN - 3:1
     
    57:52
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to ještě bude drama! Carlson nabil na levý kruh obávanému ALEXANDRU OVEČKINOVI, který svým typickým způsobem nedal Montoyovi šanci! Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
     
    56:15
    Teď už to bylo v podání Jevgenije Kuzněcova mnohem povedenější, ale Al Montoya skvělým zákrokem udržel nulu!
     
    55:41
    Grübauer zůstal na střídačce, tudíž sledujeme washingtonskou přesilovku pět na tři!
     
    55:35
    Tohle ještě bude zajímavé! Al Montoya (FLA) nedovoleně bránil ve hře Kuzněcovovi a hosté budou hrát přesilovku čtyři na tři!
     
    55:04
    Opět nás čeká hra ve čtyřech na obou stranách. Ovečkin (WSH) vyfasoval dvě minuty za krosček, Trocheck (FLA) dvě minuty za sekání.
    47:19 Aaron EKBLAD - 3:0
     
    47:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats Kulikovova vyloučení nemusejí litovat, ve hře čtyř proti čtyřem totiž navýšili svůj náskok! Mitchell vyslal na zteč Huberdeaua, jenž se spolu s AARONEM EKBLADEM dostal do přečíslení dvou proti jednomu a jednička loňského draftu se trefila nechytatelně pod břevno – přesouvající se Grübauer byl bez šance! Asistence: Jonathan Huberdeau, Willie Mitchell.
     
    46:30
    No a následné dvě minuty se bude hrát ve čtyřech proti čtyřem, unikajícího Oshieho totiž podrazil Dmitrij Kulikov (FLA).
     
    45:43
    Tom Wilson (WSH) nehezky vrazil do veterána Campbella, který poté zůstal ležet na ledě. Wilson vyfasoval trest na pět minut plus do konce zápasu za vražení!
     
    38:51
    T.J. Oshie měl na hokejce kontaktní branku, ze skvělé palebné pozice ale přestřelil!
     
    37:50
    Dvě minuty za zdržování hry si půjde odsedět Dmitrij Kulikov (FLA).
     
    32:46
    Kulikov (FLA) se následně nechal vyloučit za hákování, Caps budou mít k dispozici další přesilovku.
    29:16 Brandon PIRRI - 2:0
     
    29:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl napsat, že v této přesilovce Cats nic kloudného nevymysleli, když vtom domácí zvýšili své vedení! Campbell oslovil na pravém kruhu napřaženého BRANDONA PIRRIHO, jehož rána jako z howitzeru vymetla pavučinky v levé šibenici Grübauerovy svatyně! Asistence: Brian Campbell, Vincent Trocheck.
     
    27:24
    Svěřenci Gerrarda Gallanta si po komerční přestávce zahrají v početní výhodě, za zbytečnou vysokou hůl půjde sedět Alex Ovečkin (WSH).
     
    24:19
    Philipp Grübauer si na nedostatek práce stěžovat nemůže! Strážce washintonské svatyně vyrazil bombu od modré jen na Jokinenovu brusli, od níž puk směřoval do branky, na poslední chvíli ho ale odvrátil do bezpečí Chorney!
     
    21:28
    Karl Alzner (WSH) přidržel Jágra, a třiačtyřicetiletý český útočník tak domácím vybojoval početní výhodu.
     
    17:25
    Jaromír Jágr znovu nebezpečně vypálil a Philipp Grübauer měl co dělat, aby tvrdý projektil nestárnoucí osmašedesátky eliminoval!
     
    13:56
    Smithovi chyběly centimetry k tomu, aby usměrnil střílenou nabídku Jussiho Jokinena z bezprostřední blízkosti za Grübauerova záda!
     
    13:33
    Nu, tak to bylo rychlé. Přesilovka Caps končí po čtyřech sekundách, dvě minuty za držení vyfasoval Nicklas Bäckström (WSH).
     
    13:29
    Brandon Pirri (FLA) udeřil Carlsona loktem do hlavy a jde si za to odsedět dvě minuty.
     
    10:59
    Logan Shaw využil zaváhání v rozehrávce Capitals a rázem se ocitl tváří v tvář Grübauerovi. Mladý útočník Panterů napálil puk do tyče!
     
    08:35
    Krátce po Jokinenově návratu na led si svěřenci Gerrarda Gallanta zahrají přesilovku. Za záchrannou brzdu zatáhl při rodící se skvělé příležitosti Barkova Justin Williams (WSH) a jde si odsedět dvě minuty za sekání.
     
    08:05
    Tak tentokrát už ruský bohatýr vypálil a hned z toho bylo nebezpečí! Odražený kotouč se dostal na hůl Marcuse Johanssona, který tváří v tvář poloodkryté domácí svatyni napálil puk do tyče!
     
    06:24
    Capitals si po komerční přestávce zahrají přesilovku, za podražení Bäckströma jde pykat Jussi Jokinen (FLA).
     
    01:50
    Taylor Chorney měl na hokejce vyrovnání, ale Luongův náhradník Al Montoya řekl jasné ne!
    00:51 Jaromír JÁGR - 1:0
     
    00:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se asi zapomněli v šatně, jelikož Panteři se v první minutě ujímají vedení! Jágr v rohu vybojoval kotouč pro Huberdeaua, jenž na modré našel napřaženého Dmitrije Kulikova a jeho projektil těsně před Grübauerem šikovně tečoval JAROMÍR JÁGR, a se 731 zásahy v historické tabulce střelců vyrovnal Marcela Dionnea! Asistence: Dmitrij Kulikov, Jonathan Huberdeau.
     
    Podle zámořských serverů se jedná o vážnou nehodu, nechme se překvapit, zdali utkání vůbec začne...
     
    Tak už známe důvod absence záchranářů. Nedaleko BB&T Center se před začátkem zápasu udála nehoda, a tak byli záchranáři převeleni na místo činu. Těžko říct, kdy se vrátí, oba týmy už se vrátily do šaten...

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 1. Jágr (Kulikov, Huberdeau), 30. Pirri (Campbell, Trocheck), 48. Ekblad (Huberdeau, Mitchell), 59. Shaw (Jokinen) – 58. Ovečkin (Carlson, Bäckström)


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Mitchell, Campbell, Kulikov, Gudbranson, Kampfer, Ekblad – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Trocheck, Smith – Howden, MacKenzie, Jokinen – Brickley, Bolland, Shaw.
    Washington Capitals: Grübauer (Holtby) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Wilson, Beagle – Laich, Latta, Brown.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Francis Charron – Brian Mach, Lonnie Cameron
    bahis siteleri