Norwich – Liverpool 4:5 (kon.) | West Brom – Aston Villa 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 1:1 (kon.)
Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:1 (kon.) | Leicester – Stoke 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Tottenham 1:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 2:2 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:0 (0:0)
Aston Villa FC
Sobota 23.01.2016, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (17:58:39)
    Ani jeden z týmů nebyl schopen dát gól, domácí navíc ani jednou nevystřelili na branku.

     
    Je dobojováno! Nepříliš pohledné utkání mezi West Bromem a Aston Villou končí zaslouženě bezbrankovou remízou, Ben Foster ani jeho protějšek Mark Bunn mnoho práce neměli. Ve druhém poločase byli o něco aktivnějším týmem poslední Villans, v předfinální a finální fázi se ale jejich neklid a nekvalita projevila. Fostera o čisté konto nepřipravil ani český útočník hostů Libor Kozák, který na hřišti strávil hodinu a ocitl se ve dvou zajímavých střeleckých pozicích, ale jednou uvízl v ofsajdové pasti a podruhé promáchl.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Callum McManaman poslal do vápna poslední nebezpečný centr dnešního zápasu, ale domácí se do zakončení ani nedostali, jelikož sudí Madley přesně po vypršení tříminutového nastavení zápas ukončil!
     
    90+3
    Birminghamští fotbalisté v samém závěru kombinují zhruba na polovině hřiště a nikam se neženou, námi sledované utkání spěje k bezbrankové remíze.
     
    90+2
    Callum McManaman to vzal na sebe a málem se prokousal až do zakončení, Cissokho ale jeho průnik doslova za minutu dvanáct čistým obranným zákrokem zastavil.
     
    90
    Hlavní arbitr Madley nastavil nad rámec základní hrací doby hned tři minuty, pískající příznivci Baggies se tak budou muset ještě strachovat o výsledek.
     
    89
    Aktivní Leandro Bacuna to vzal znovu na sebe a vypálil z nějakých dvaceti metrů, projektil hostujícího středopolaře proletěl jen těsně nad břevnem Fosterovy svatyně!
     
    88
    Veškerý děj se v závěru odehrává na útočné polovině Villans, jednoznačně poslední tým tabulky má na Hawthorns našlápnuto k třetímu bodovému zisku v řadě.
     
    87
    Příznivci Baggies si teď museli zhluboka oddechnout, Jordan Ayew totiž v pokutovém území zaškobrtl a svalil se k zemi, aniž by přišel do kontaktu s některým z hráčů soupeře.
     
    86
    Na konci pohledné akce Villans stál Leandro Bacuna, jehož projektil z dobrých dvaceti metrů nebyl vůbec přesný, balon totiž skončil až na tribuně.
     
    85
    Domácí to zvládli a Darren Fletcher vyslal na zteč McManamana, jehož přihrávka na nikým nehlídaného Victora Anichebeho ale postrádala přesnost i razanci.
     
    84
    Villans dál pokračují v obléhání Fosterovy svatyně, s míčem na kopačce kouzlí na levém křídle francouzský legionář Veretout.
     
    82
    Exekuce rohového kopu se ujal střídající Jordan Veretout, který přesným centrem našel hlavu Micaha Richardse, jenž ale nedokázal seřídit svá mířidla.
     
    81
    Poslední tým tabulky se deset minut před koncem málem dostal do vedení! Ashley Westwood předvedl parádní sólo a vypálil z hranice pokutového území, Foster ale jeho přízemní projektil konečky prstů vytěsnil!
     
    80
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Rudy Gestede, přichází Jordan Veretout.
     
    80
    Hra může pokračovat dál, Rudy Gestede totiž za doprovodu klubových lékařů odkulhal za autovou čáru.
     
    79
    Gestede stále leží na trávníku v bolestech a hra je přerušena, se střídajícím útočníkem Villans to nevypadá vůbec dobře...

    Vojtěch Balon

    Branky:

    Karty:   41. Richards (ASV)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 4:11. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:13.
    West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Olsson, J. Evans – C. Gardner (63. Berahino), Yacob, D. Fletcher, McClean – Sessègnon (74. McManaman) – Rondón (64. Anichebe).
    Náhradníci: Myhill – Anichebe, Chester, Pocognoli, Lambert, Berahino, McManaman.

    Aston Villa FC: Bunn – Bacuna, Okore, Lescott, Richards, Cissokho – Gil, A. Westwood, Gueye – J. Ayew, Kozák (64. Gestede, 80. Veretout).
    Náhradníci: Guzan – Clark, Sinclair, Veretout, Lyden, Gestede, Grealish.

    Rozhodčí: Madley – McDonough, Perry
    bahis siteleri