Norwich – Liverpool 4:5 (kon.) | West Brom – Aston Villa 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 1:1 (kon.)
Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:1 (kon.) | Leicester – Stoke 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Tottenham 1:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 2:2 (kon.)
konec
Norwich City
4:5 (2:1)
Liverpool FC
Sobota 23.01.2016, 13:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tak, dnešní utkání je opravdu u konce! Norwich City dnes bude hodně smutnit, neboť hodně smolně ztratil bod v zápase s Liverpoolem, a nakonec prohrál 4:5!

    První poločas dnešního utkání nabídl velmi pěknou podívanou, se kterou museli být zejména domácí diváci velmi spokojeni. Do dnešního střetnutí však vstoupili lépe hosté, kteří se zásluhou přesné trefy Roberta Firmina dostali do vedení. Canaries se následně zvedli, a dokázali vyrovnat. Krásnou patičkou se předvedl Dieumerci Mbokani! V závěru poločase se navíc prosadil ještě Steven Naismith, a Norwich dokázal otočit vývoj utkání!

    To, co nabídl druhý poločas, tady dlouho nebylo. Hned v 54. minutě proměnil penaltu Wesley Hoolahan, a Norwich vedl 3:1! Hned o minutu později však snížil Jordan Henderson. Dvoubrankovou ztrátu stáhnul Liverpool velmi rychle, a po krásné brance Roberta Firmina to bylo 3:3! Po následné chybě Martina šel James Milner do samostatného úniku, a proměnil ho! Obrovská radost domácích fanoušků vypukla v nastaveném čase, kdy srovnal na 4:4 Sébastien Bassong. O dvě minuty později však Liverpool opět vedl! O rozhodující branku v samotném závěru se postaral Adam Lallana, který rozvášnil Jürgena Kloppa!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:46:28)
    Obrovská radost Jürgena Kloppa i celého týmu!

     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Adam LALLANA - 4:5
     
    90+5
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak, takovýhle průběh utkání jsem již hodně dlouho neviděl! Tohle jde popsat snad jedním slovem – neskutečné! Liverpool po vyrovnávací brance nic nezabalil, a ještě se vydal do útoku. Ve vápně se nakonec míč odrazil míč přesně na nohu ADAMA LALLANY, který se do něj opřel, balón díky odrazu o trávník přeletěl bránící hráče a skončil v růžku norwichské branky.
    90+3. Sébastien BASSONG - 4:4
     
    90+3
    Norwich právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Norwich přidává krásnou tečku za dnešním utkáním, a v nastaveném čase srovnává na 4:4! Howson rozehrával standardní situaci z poloviny hřiště, který našel před vápnem Jeromeho. Následně se míč dostal na nohu SÉBASTIEN BASSONGA, který krásnou střelou k tyči nedal Mignoletovi šanci!
     
    90+2
    Rozhodnutí dnešního zápasu měl na noze James Milner, ke kterému se odrazil míč za vápnem, a anglický reprezentant se opřel do míče. Jeho ránu však zablokoval Bassong.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut, což příliš nechápe Jürgen Klopp, který si o této situaci dlouze povídá se čtvrtým rozhodčím ...
     
    90
    Liverpool provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Alberto Moreno, který dnes oslavil svůj padesátý zápas v dresu Reds. Na jeho místo přichází Steven Caulker!
     
    89
    O následný dlouhý nákop se postaral brankář Rudd, který našel Olssonova. Švédský záložník si míč špatně zpracoval, a následně také fauloval Lucase Leivu.
     
    88
    Christian Benteke navíc velmi agresivním napadáním dokázal vybojovat míč, a ten se pokoušel dostat na Firmina. Přihrávku však zablokoval Martin, který obratem posílá míč dopředu.
     
    87
    Liverpool následně vybojoval na útočné polovině také autové vhazování, a pro hosty to vypadá v tuto chvíli velmi dobře.
     
    87
    Střídající Olsson si tentokrát naběhl na levou stranu, kde svedl těžký souboje s Clynem. Anglický bek si však počínal nakonec lépe, a míč dokázal odkopnout za polovinu hřiště.
     
    86
    Portugalský bek Ivo Pinto se pokoušel najít centrem na pravé straně volného Olssona, nicméně švédský záložník si míč špatně zpracoval, a ten skončil u Alberta Morena.
     
    85
    Rudd velmi rychle rozehrál, nicméně domácí hráči se k míči nedokázali dostat, a u něj jsou opět "plejeři" Liverpoolu. Domácím se pomalu čas krátí!
     
    84
    Střídající Benteke si krásně zpracoval míč na polovině hřiště, a následnou přihrávkou uvolnil Firmina. Brazilský míčový kouzelník se následně dostal do zakončení, nicméně Rudd byl na svém místě!
     
    83
    Canaries se po delší době konečně dostal do blízkosti pokutového území svého soupeře. Na hranici vápna se krásně uvolnil Mbokani, který si přehodil Lucase Leivu, avšak následná rána mu nesedla.
     
    82
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Steven Naismith, přichází Cameron Jerome.

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Mbokani, 41. Naismith (Hoolahan), 54. Hoolahan (pen.), 90+3. Bassong – 18. Firmino (Milner), 55. Henderson (Ibe), 63. Firmino (Lallana), 75. Milner, 90+5. Lallana


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 0:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:14.
    Norwich City: Rudd – Pinto, Martin, Bassong, Brady – Hoolahan (70. Jarvis), Dorrans – Naismith (82. Jerome), Howson, Redmond (70. M. Olsson) – Mbokani.
    Náhradníci: Ruddy – Jerome, Jarvis, Mulumbu, M. Olsson, Odjidja-Ofoe, Klose.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, M. Sakho, A. Moreno (90. Caulker) – Can, Lucas Leiva, Henderson (76. Benteke) – Milner, Firmino, Ibe (59. Lallana).
    Náhradníci: D. Ward – Benteke, Caulker, Lallana, Allen, Flanagan, Teixeira.

    Rozhodčí: Lee Mason – Brooks, Haliday (vš. Anglie)
    thejrc.org