Manchester Utd. – Manchester City 1:2 (kon.) | Bournemouth – West Brom 1:0 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:1 (kon.)
Burnley – Hull City 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Stoke – Tottenham 0:4 (kon.)
West Ham – Watford 2:4 (kon.) | Liverpool – Leicester 4:1 (kon.)
konec
West Ham United
2:4 (2:2)
Watford FC
Sobota 10.09.2016, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se na Vás zase někdy příště budu těšit na počtenou! (18:07:41)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 11:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:15.
     
    Máme za sebou opravdu velice divoké utkání, ve kterém se nakonec z vítězství poměrně překvapivě raduje Watford, jenž na hřišti West Hamu po fantastickém obratu zvítězil poměrem 4:2! Sledovali jsme velmi atraktivní duel, do nějž lépe vstoupili domácí fotbalisté, v páté minutě je do vedení poslal Michail Antonio. Hosté měli několik možností na vyrovnání, Ighalo ale ve dvou tutovkách selhal a přišel trest v podobě druhé trefy Michaila Antonia, který mohl těžit z parádního centru od Payeta. Od Kladivářů to ale bylo všechno, zbylý průběh zápasu totiž patřil Mazzarriho družině, která ještě před odchodem do šaten stačila vyrovnat, když se prosadili Odion Ighalo a Troy Deeney. V úvodu druhé půle to vypadalo, že ztráta dvoubrankového náskoku nebude mít na Bilićovi svěřence žádný vliv, ve třiapadesáté minutě ale Watford do vedení poslal Étienne Capoue, což domácí dokonale vykolejilo. Ve zbývajících minutách se totiž nezmohli na nic, čtvrtou ránu jim navíc zasadil José Holebas, a Sršni tak zaznamenali své první vítězství v této sezoně.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kladiváři se dostali ještě do jedné šance, když si Calleri na levé straně umně narazil s Masuakem a poté odcentroval na hranici malého vápna, kde se o střelu pokoušel Fletcher, proti ale byl pozorně bránící Prödl.
     
    90+3
    Nařízenou standardní situaci rozehráli Mazzarriho svěřenci na krátko, Success se posléze pokusil proniknout až ke střele, obránce Reid jej ale včasným skluzem stačil odzbrojit.
     
    90+2
    Opět to žádná sláva nebyla, hostující obrana si znovu s Payetovým centrem věděla rady, do protiakce se navíc stačil vrhnout Success, kterého musel pomocí nedovoleného zákroku přibrzdit Antonio.
     
    90+1
    Domácí se ještě snaží o vstřelení gólu naděje, směrem do útoku je to v jejich podání už ale hodně křečovité a nepřesné. Antonio nyní alespoň vybojoval roh, jak s ním West Ham naloží?
     
    90
    Martin Atkinson nad rámec základní hrací doby nastavuje hned čtyři minuty.
     
    89
    Okaka u postranní čáry parádně vykoupal Töreho, po Janmaatově pasu však nemohl pokračovat dál, zřejmě totiž ucítil nepříjemné píchnutí v zadním stehenním svalu. Italský útočník je odveden do útrob stadionu, hosté tedy budou dohrávat v deseti.
     
    88
    A právě po jeho nahrávce se cenné vteřinky na útočné polovině rozhodl získat Okaka, který byl navíc faulován netrpělivým Masuakem. Hosté tedy budou zahrávat přímý kop, troufám si tvrdit, že o vítězství už se dnes připravit nenechají.
     
    87
    Roberta Pereyru chytly křeče, hra se tedy musela na pár okamžiků přerušit. Žádné dlouhé ošetřování se ale nekonalo, italský záložník se díky pomoci svých spoluhráčů znovu rychle postavil na nohy a bude pokračovat.
     
    86
    Stefano Okaka to v souboji s Reidem přehnal s agresivitou, sudí Atkinson neměl jinou možnost než znovu vytáhnout žlutou kartu.
     
    85
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Sam Byram, přichází Gökhan Töre.
     
    84
    Ashley Fletcher sice pro The Hammers vybojoval rohový kop, domácí s ním ale naložili prachmizerně, do okamžité protiakce se navíc hnal Success, kterého jen za cenu žluté karty zastavil Byram.
     
    84
    Domácí už veškeré zbylé síly soustřeďují do ofenzivy, v obraně tedy občas nechají otevřené okénko. Do jednoho takového se nyní přiřítil rychlonohý Success, který nakonec ještě nahrával Okakovi, jeho pokus byl ale pro Adriána lahůdkou.
     
    83
    Na Behramiho pas skrze stopery West Hamu si seběhl aktivní Stefano Okaka, který se s balonem sice zvládl otočit, posléze si ale vylámal zuby na včas se vracejícím Masuakovi.
     
    82
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Younès Kaboul, přichází Sebastian Prödl.
     
    81
    Někteří z řad domácích fanoušků už se svým týmem ztratili trpělivost a předčasně opustili tribuny. Mezitím se Kouyaté prokousal až na kraj šestnáctky, odkud našel volného Antonia, tomu ale rána vůbec nesedla, Gomes mohl zůstat v naprostém klidu.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 5. Antonio (Payet), 33. Antonio (Payet) – 41. Ighalo (Capoue), 45+2. Deeney, 53. Capoue (Pereyra), 63. Holebas (Ighalo)

    Karty:   13. Zaza (WHU), 84. Byram (WHU) – 42. Behrami (WAT), 86. Okaka (WAT)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 11:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:15.
    West Ham United: Adrián – Byram (85. Töre), Collins, Reid, Masuaku – Kouyaté, Noble (C) (69. Calleri) – Antonio, Lanzini, Payet – Zaza (77. A. Fletcher).
    Náhradníci: Randolph – Nordtveit, Obiang, Töre, Ogbonna, A. Fletcher, Calleri.

    Watford FC: Gomes – Cathcart, Kaboul (82. Prödl), Britos – Janmaat, Capoue, Pereyra, Behrami, Holebas – Deeney (C) (79. Okaka), Ighalo (68. Success).
    Náhradníci: Pantilimon – Prödl, Zúñiga, Watson, Guedioura, Success, Okaka.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Stephen Child, Stuart Burt

    Diváci: 56 974
    thejrc.org