Celta Vigo – Atlético 0:4 (kon.) | Real Madrid – Osasuna 5:2 (kon.) | Malaga – Villarreal 0:2 (kon.)
Sevilla – Las Palmas 2:1 (kon.) | Barcelona – Alavés 1:2 (kon.)
konec
Real Madrid
5:2 (3:0)
CA Osasuna
Sobota 10.09.2016, 16:00 • Satiago Bernabéu (kapacita 81.044 diváků). • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního opravdu velmi atraktivního střetnutí, plného zajímavých událostí vše. Já vám děkuji za pozornost a u dalších přenosů se na vás budu těšit. Utkáním vás provedl Tomáš Suchánek. (18:14:46)
     
    Statistiky dnešního utkání:
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 11:3.
    Střely mimo: 12:5.
    Rohy: 6:7.
    Ofsajdy: 5:1.
    Fauly: 14:14.
     
    Diváci na Santiago Bernabéu se dnes fotbalem doslova a do písmene mohli bavit. Viděli jsme dnes úplně všechno co k fotbalu patří. Sedm branek, návrat CR7, plno šancí i červenou kartu.

    Pojďme postupně. Koncert Realu načal již v 6 minutě navrátilec do sestavy a miláček publika Cristiano Ronaldo, který první utkání po svém návratu od zranění na Euru ve Francii oslavil rychlou brankou. Závěr poločasu navíc okořenili brankami Danilo a Sergio Ramos a tím takřka rozhodli dnešní střetnutí.

    Po změně stran Real neměl dost a nejprve Pepe zužitkoval rohový kop Kroose. Pátou branku a zároveň pro Real poslední vstřelil po krásné technické ráně Chorvat Luka Modrić.

    Osasuna se nakonec také dočkala a za rozhodnutého stavu se trefil nejprve hlavou Oriol Riera, který byl na hřišti pár minut. V 72. minutě navíc pohrdl penaltou Roberto Torres, jehož vychytal skvělý Kiko Casilla. Druhou branku nakonec Osasuna přeci jen dala a to opět hlavou, když se prosadil David García a gólový účet zakončil. Poslední tečkou v utkání bylo vyloučení Bonnina, který v 75. minutě obdržel druhou žlutou kartu po faulu na Nacha a odešel předčasně do sprch.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lucas Vásquez našel Pepeho a jeho hlavička jen těsně minula pravý horní roh!
     
    90+3
    Ještě jedna šance pro Real – rohový kop.
     
    90+2
    Benzemovi není přáno! Dostal se k centru Danila z pravé strany a z velkého vápna trefuje hlavou tyč!
     
    90+1
    Hlavní sudí Fernandéz nastavuje trápení Osasuny o 3 minuty!
     
    90
    Osasuna bude šťastná, až dnešní mač skončí! Karim Benzema se hnal po nádherné uličce od Danila sám na Péreze, ale ranou po zemi minul pravou tyč!
     
    89
    Jeden z fanoušků Realu si zápas užívá víc než by bylo zdrávo a i když sledujeme opravdu exkluzivní představení tak vběhnutí na trávník není pochopeno domácí ochrankou a výtržník je vyveden ze scény.
     
    88
    Real se dnes baví fotbalem! Nacho poslal krásný oblouček na Lucase Vásqueze, ale ten z pozice na penaltě lízl míč hlavou a trestuhodně minul!
     
    88
    Oier se provinil útočným faulem na Pepeho. Míč bude mít v moci Real.
     
    85
    No, abych to nezakřikl. Vásquez poslal míč proti noze Kroosovi a ten to z dálky vyzkoušel a moc daleko od pravé šibenice míč nešel!
     
    82
    Zdá se, že Real už je spokojený. Dlouhá kombinace na vlastní polovině poukazuje na to, že se již nikam bílý balet hnát nebude.
     
    80
    Cayetano Bonnin u pravé lajny tvrdě skluzem fauloval Nacha a v krátkém sledu vidí již druhou žlutou kartu a tak svůj tým oslbauje! Tento zápas má opravdu všechno!
    78. David García (OSS) - 5:2
     
    78
    Osasuna právě vstřelila branku!
    S brankami se nám tu roztrhl pytel! Real již není tak poctivý vzadu. Centr Jaime Romera poslal hlavou zády k brance DAVID GARCÍA a koriguje stav. Kiko Casilla se při této situaci také příliš nevyznamenal a mohl reagovat lépe na tuto hlavičku.Asistence: Jaime Romero. – 5:2!
     
    77
    To je zápas! Nacho krásně vybídl Benzemu ke skórování, ale ten z velkého vápna namířil svůj projektil do břevna!
     
    75
    Žlutou kartu dostává Cayetano Bonnin (CA Osasuna).

    Tomáš Suchánek

    Branky: 6. Ronaldo (Bale), 40. Danilo, 45+1. Ramos (Kroos), 56. Pepe (Kroos), 62. Modrić – 64. O. Riera (de las Cuevas), 78. D. García (Romero)

    Karty:   69. Danilo (REA), 72. Ramos (REA) – 17. M. Flaño (OSS), 32. U. García (OSS), 75. Bonnin (OSS)   80. Bonnin (OSS)

    Neproměněná penalta: 72. R. Torres (OSS), brankář Casilla zneškodnil


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 12:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:14.
    Real Madrid: Casilla – Danilo, Pepe, Ramos (C), Nacho Fernández – Modrić (64. Asensio), Kroos, Kovačić – Bale (74. L. Vázquez), Morata, Ronaldo (66. Benzema).
    Náhradníci: Yáñez – Carvajal, Varane, Benzema, L. Vázquez, Díaz, Asensio.

    CA Osasuna: N. Pérez – Bonnin, U. García, M. Flaño (C), D. García, Fuentes – Oier, Fausto, de las Cuevas (71. R. Torres) – Rivière (61. O. Riera), Kenan (53. Romero).
    Náhradníci: Fernández – León, O. Riera, R. Torres, Romero, Mérida, C. Clerc.

    Rozhodčí: Fernandéz – Cabañero, Canelo

    Diváci: 69567
    bahis siteleri