Gijón – Sevilla 1:1 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.) | Atlético – Malaga 4:2 (kon.)
Barcelona – Granada 1:0 (kon.)
konec
Sporting Gijón
1:1 (1:1)
Sevilla FC
Sobota 29.10.2016, 13:00 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Mariano poslal z pravé straně další centr, avšak ten odvrátil Amorebieta. Gijón následně mohl jít do protiútoku, to však nedovolil Carrico, který poslal k zemi Loru a dostává žlutou kartu!
     
    83
    Sevilla nyní bude mít k dispozici nebezpečnou standardní situaci ze středu hřiště! Vitolo podnikl odvážný průnik, který zastavil pouze za cenu faulu Fernando Amorebieta, který navíc dostává žlutou kartu!
     
    71
    Hlavní rozhodčí nyní uděluje další žlutou kartu, kterou dostává domácí Nacho Cases, který se dožadoval odpískání faulu na Ndiho, avšak rozhodčí byl jiného názoru.
     
    26
    Hlavní rozhodčí dnes rozdává žluté karty opravdu často, zejména v posledních minutách. Moisés Gómez zasáhl rukou ve vzdušném souboji Bena Yeddera a dostává rovněž žlutou kartu!
     
    24
    Žlutou kartu dostává Duje Čop (Sporting Gijón).
     
    23
    Brankář Cuéllar měl následně nějaký slovní konflikt s Nasrim, který však udržel nervy na uzdě, a tak dostává žlutou kartu domácí brankář!
     
    23
    Žlutou kartu dostává Gabriel Mercado (Sevilla FC).
     
    6
    Sevilla se mohla dostávat do dalšího protiútoku, nicméně to nedovolil Isma López, který nedovoleným způsobem zastavil Vitola a dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 20. Moisés Gómez (Canella) – 4. Vietto (Ben Yedder)

    Karty:   6. Isma López (GIJ), 23. Cuéllar (GIJ), 24. Čop (GIJ), 26. Moisés Gómez (GIJ), 71. Cases (GIJ), 83. Amorebieta (GIJ) – 23. Mercado (SEV), 90+1. Carriço (SEV)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 3:11. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:10.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Canella (C), Amorebieta, Meré, Lillo – Moisés Gómez (82. Lora), S. Álvarez, Cases, Isma López (69. Burgui) – Viguera, Čop (70. Ndi).
    Náhradníci: Mariño – Aït-Atmane, C. Castro, Lora, Burgui, Afif, Ndi.

    Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Carriço (C), Rami – Mariano, Nasri (46. Iborra), F. Vázquez, N'Zonzi, Vitolo – Vietto, Ben Yedder (74. Sarabia).
    Náhradníci: Sirigu – Kranevitter, Kolodziejczak, Correa, Iborra, Sarabia, Ganso.
    bahis siteleri