Gijón – Sevilla 1:1 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.) | Atlético – Malaga 4:2 (kon.)
Barcelona – Granada 1:0 (kon.)
konec
Sporting Gijón
1:1 (1:1)
Sevilla FC
Sobota 29.10.2016, 13:00 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Mariano poslal z pravé straně další centr, avšak ten odvrátil Amorebieta. Gijón následně mohl jít do protiútoku, to však nedovolil Carrico, který poslal k zemi Loru a dostává žlutou kartu!
     
    83
    Sevilla nyní bude mít k dispozici nebezpečnou standardní situaci ze středu hřiště! Vitolo podnikl odvážný průnik, který zastavil pouze za cenu faulu Fernando Amorebieta, který navíc dostává žlutou kartu!
     
    82
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Alberto Lora.
     
    77
    Sevilla se nyní dostávala do další nebezpečné šance, avšak celou akci zastavil pomezní, který odmával ofsajd! Vietto poslal míč do vápna pro Vitola, ten si však nepohlídal ofsajdovou linii!
     
    74
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Pablo Sarabia.
     
    71
    Hlavní rozhodčí nyní uděluje další žlutou kartu, kterou dostává domácí Nacho Cases, který se dožadoval odpískání faulu na Ndiho, avšak rozhodčí byl jiného názoru.
     
    70
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Daniel Ndi.
     
    69
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Isma López, přichází Burgui.
     
    68
    Další nebezpečná šance hostujícího celku! Iborra dostal přihrávku na hranici vápna a obratem expedoval míč na pravou stranu pro Mariana, jenž přihrávkou z voleje hledal ve vápně Bena Yeddera, ten však nedokázal míč tečovat!
    65. Nebezpečnou hlavičku Vázqueze zlikvidoval Cuéllar
     
    65
    Tentokrát to z levé strany zkusil N´Zonzi a hned z toho byla nebezpečná šance! Jeho centr našel ve středu vápna Vázqueze, jenž se však nacházel v záklonu, a tak jeho hlavička nebyla dostatečně razantní – Cuéllar dokázal zasáhnout!
    59. Závěr před brankou Gijónu
     
    59
    A z následného rohového kopu se mohla dostat Sevilla do vedení! Centr Vauzquéze našel na přední tyči Mercada, jehož zakončení skončilo na tyči a od těla argentinského obránce se míč odrazil nakonec do zámezí!
    51. Hlavička Ramiho mířila těsně vedle
     
    51
    Hostující Sevilla vybojovala rohový kop, kterého se zhostil Vázquez. Jeho centr našel ve středu vápna Adila Ramiho, jehož hlavička mířila těsně vedle domácí branky!
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Samir Nasri, přichází Vicente Iborra.
     
    35
    Gijón se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a po centru Gómeze z pravé strany se ve vápně dostal k míči Viguera, avšak Rico proti domácímu forvardovi velmi rychle vyběhl a míč mu sebral!
     
    35
    V posledních minutách sledujeme opravdu plodné období obou týmů, neboť na druhé straně se dostal ke střele Ben Yedder, jehož rána na vzdálenější tyč mířila těsně vedle!
    33. Velká šance Viguery, který mířil těsně vedle
     
    33
    Pravidlo "Nedáš – dostaneš" se nyní mohlo potvrdit v celé své kráse! Na druhé straně se totiž dostal k míči Viguera, který se přes obránce Sevilly dostal i ke střele, avšak mířil těsně vedle!
    32. Nebezpečná, přízemní střela Nasriho
     
    32
    Další zajímavá příležitost hostujícího celku! Vitolo ve středu hřiště nepříliš ideálně zpracoval míč, čehož využil Nasri, který si udělal cestu do středu hřiště a následně nebezpečně vystřelil. Jeho přízemní střela však mířila mimo!
     
    26
    Hlavní rozhodčí dnes rozdává žluté karty opravdu často, zejména v posledních minutách. Moisés Gómez zasáhl rukou ve vzdušném souboji Bena Yeddera a dostává rovněž žlutou kartu!
     
    24
    Žlutou kartu dostává Duje Čop (Sporting Gijón).
     
    23
    Brankář Cuéllar měl následně nějaký slovní konflikt s Nasrim, který však udržel nervy na uzdě, a tak dostává žlutou kartu domácí brankář!
     
    23
    Žlutou kartu dostává Gabriel Mercado (Sevilla FC).
    21. Krásnou ránu Vázqueze zastavila tyč
     
    21
    Zatím si na kvalitu fotbalu rozhodně stěžovat nemůžeme! A to se Sevilla mohla nyní dostat znovu do vedení! Vazquéz dostal hodně prostor v pravé části vápna, avšak jeho technickou střelu zastavila tyč!
    20. Moisés GÓMEZ - 1:1
     
    20
    Gijón právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Sporting se dostal do kombinace na útočné polovině, svou akci táhl přes levou stranu, ze které nakonec poslal míč do vápna Canella, jehož centr dolétl přímo na nohu MOISÉSE GÓMEZE, jehož přízemní rána skončila v síti!
     
    14
    Vzápětí byl však na pravém křídle faulován Mariano, a tak si Nasri rozehrávku standardní situace zopakoval. Francouzský záložník tentokrát našel nehlídaného Ben Yeddera, který zasáhl míč ramenem a nemířil mezi tři tyče!
    12. Nepovedený únik Viguery
     
    12
    Gijón teď měl velkou šanci, ze které mohl vyrovnat skóre zápasu! Viguera dostal přihrávku za obranu a postupoval sám na Rica. Před hostujícím gólmanem udělal kličku, která však povedená nebyla a navíc si následně ukopl míč do zámezí!
     
    6
    Sevilla se mohla dostávat do dalšího protiútoku, nicméně to nedovolil Isma López, který nedovoleným způsobem zastavil Vitola a dostává žlutou kartu!
    4. Luciano VIETTO - 0:1
     
    4
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A máme zde úvodní branku dnešního utkání! Sevilla si nejdříve zavařila další špatnou rozehrávkou, nicméně Rico vyběhl z branky včas a dostal míč k Yedderovi, který následně vyslal do úniku LUCIANA VIETTA, a ten dokázal přehodit brankáře Cuéllara a otevřel skóre dnešního zápasu!

    Jan Havlovic

    Branky: 20. Moisés Gómez (Canella) – 4. Vietto (Ben Yedder)

    Karty:   6. Isma López (GIJ), 23. Cuéllar (GIJ), 24. Čop (GIJ), 26. Moisés Gómez (GIJ), 71. Cases (GIJ), 83. Amorebieta (GIJ) – 23. Mercado (SEV), 90+1. Carriço (SEV)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 3:11. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:10.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Canella (C), Amorebieta, Meré, Lillo – Moisés Gómez (82. Lora), S. Álvarez, Cases, Isma López (69. Burgui) – Viguera, Čop (70. Ndi).
    Náhradníci: Mariño – Aït-Atmane, C. Castro, Lora, Burgui, Afif, Ndi.

    Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Carriço (C), Rami – Mariano, Nasri (46. Iborra), F. Vázquez, N'Zonzi, Vitolo – Vietto, Ben Yedder (74. Sarabia).
    Náhradníci: Sirigu – Kranevitter, Kolodziejczak, Correa, Iborra, Sarabia, Ganso.
    bahis siteleri