K. Vary – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 22.01.2014, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí nadělují hostů bůra! Od Osmíka přes Krliše se puk dostal až k TOMÁŠI NGUYENOVI, který pouze nahazoval puk. Jeho pokus z rohu si ale nakonec Růžička sám srazil za svá záda! Asistence: Osmík, Krliš.
     
    32:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je dnes již druhá využitá přesilová hra! PETR BINIAS se dostal ke kotouči který nakonec skončil v síti! Energie zřejmě přesilové hry trénovala. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    18:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie už vede o tři branky! Václav Krliš se skvěle protáhl přese obranu hostí, a v momentě, kdy byl faulován, přenechal bekhednem touš TOMÁŠI NGUYENOVI, který pálil do prázdné brány! Asistence: Václav Krliš.
     
    16:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Václav Krliš přihrál na modrou čáru Davidu Bahounkovi, který nahodil puk na bránu. Nejlépe postavený byl TOMÁŠ NGUYEN, který se dorážkou trefil pod horní tyčku! Asistence: David Bahounek, Václav Krliš.
     
    12:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary jdou do vedení! Pěkná přesilovková kombinace končí brankou, kterou vstřelil MARTIN OSMÍK! Petr Binias skvěle viděl svého spoluhráče! Asistence: Petr Binias.

    Matouš Bečka

    Branky a nahrávky: 13. Osmík (Binias), 17. Nguyen (Bahounek, Krliš), 19. Nguyen (Krliš), 33. Binias (Rubeš), 55. Hubáček (Osmík, Krliš)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Grančarov) – Vodička, Bahounek, Beer, Soudský, Rulík, Binias, Prachař – Hubáček, Osmík, Hauzr, Nguyen, Trapl, Svoboda, Čejka, Krliš, Rubeš, Dimitrov, Vildumetz
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) – Makovička, Marček, Adamík, Tůma, Žalud, Mašek – Macura, Průšek, Prokop, Musliu, Vajsejtl, Uřidil, Outlata, Platný, Švejda, Sedmík, Durdil

    Rozhodčí: Grech – Kopáč, Armstark
    bahis siteleri