Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Karlovarský kraj
Středa 22.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Ondřej Chrtek (HKK) – František Klejna (KVK) (16:52:40)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:59
    Královéhradečtí zalehli puk na pravém kruhu. Za zdržování hry je vykázán Jaroslav Dvořák (HKK), už se nic nestane!
     
    44:53
    Tomáš Vomáčka kryje fantasticky dorážku z brankové čáry a Královéhradečtí následně vyhazují puk na zakázané uvolnění!
     
    44:35
    Martin Slabý předvedl zcela zbytečnou eskapádu. Rozhodčí přerušil hru, jelikož v pravém rohu zůstal ležet otřesený Jakub Lelek. Karlovarský hráč ale začal křičet na sudího a své nervy pak nechal na pochodu i v ostrém slovním souboji s protihráčem.
     
    44:06
    Tomáš Vomáčka nejprve předvedl dobrý zákrok a následně se jeho celek osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    43:26
    Královéhradecký brankář následně lapil nebezpečnou střelu Jana Bečky z pravého kruhu. Královéhradečtí i Karlovarští fanoušci fandí jako o život. Slyšet je hlavně ty východočeské.
     
    43:21
    Následně se o to pokusil i Jaroslav Dvořák, ale ten trefil jen hráče, který stál proti němu. Na druhé straně utekl Martinu Slabému puk a ten schoval pod lapačku Tomáš Vomáčka.
     
    42:50
    Jenže se hned zase vrátil na střídačku a Filip Jirásek dnes potřetí zklamal při pokusu do prázdné branky!
     
    42:14
    Vysoký oblouček Královéhradeckých zachytil František Klejna, jenž poslal dopředu Radka Proška, ale ten byl nachytán v ofsajdu. Gólman se vrací zpět do kasy.
     
    41:58
    Na brankovišti se výborným zákrokem blýskl Tomáš Vomáčka, který podržel puk mezi betony po dorážce Jiřího Nídla z bezprostřední blízkosti.

    Královéhradečtí si vyžádali time-out.
     
    41:48
    Jiří Nídl se na kruhu dostal ke střele, kterou Tomáš Vomáčka vyrazil jen před sebe, ale jeho jmenovec Halberštát se nedokázal následně trefit do prázdné branky!
     
    41:39
    Tomáš Vomáčka drží kotouč pod lapačkou poté, co se odrazil od zadního mantinelu. Severočeši si následně vyžádali time-out a hrají bez gólmana!
     
    41:16
    Ke střele se na pravém kruhu dostal Václav Maršík, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi připraveného brankáře Adama Berana.
     
    40:08
    Do brejku se dostal Jaroslav Dvořák, který ujížděl sám na Adama Berana, kterého se snažil rozhýbat a z první mu prostrčit kotouč mezi betony až za čáru. Karlovarský gólman ale odolal a puk si pohlídal.
     
    39:33
    Radek Prošek se po nahrávce Martina Slabého ocitl na pravém kruhu, kde se opřel do kotouče, jenž ale skončil jen na vyrážečce připraveného Tomáše Vomáčky.
     
    37:48
    František Klejna se po pravém křídle procpal až před branku a nakonec kolem Tomáše Vomáčky poslal nahrávku před prázdnou klec, ale nebyl tam nikdo, kdo by dorazil kotouč.
     
    36:49
    Píská se zakázané uvolnění Královéhradeckých, kteří se museli bránit tlaku soupeře, a hned po buly navíc musel likvidovat nepříjemnou jedovku Tomáš Vomáčka.
     
    35:40
    Neoplatí. Na začátku početní výhody to vypadalo, že to vyjde, ale nakonec se Královéhradečtí osvobodili a udrželi před brankou soupeře.
     
    34:40
    Královéhradecký celek se bude muset bránit. Mikuláš Matouš (HKK) dostal trest za držení protihráče. Oplatí Karlovarští hradeckým hokejistům stejnou měrou?
     
    33:50
    Královéhradečtí jsou lepší a aktivně se cpou do zakončení, leč nedaří se jim dostat přes kvalitní obranu soupeře až do finální fáze.
     
    32:47
    Na pravém kruhu se dostal do rány Filip Jirásek, ale nemířil přesně, a tak mohl zůstat gólman Adam Beran v klidu.
     
    31:46
    Na druhou stranu se vydal i tým z Karlovarského kraje, ale Tomáš Vomáčka byl včas venku z branky. Následně do něj jeden ze severočeských hráčů najel, ale vše se obešlo jen se slovní domluvou.
     
    30:48
    Královéhradečtí načali utkání velmi dobře a hned se cpali do šance, ale byl jim odpískán ofsajd, takže karlovarská obrana mohla být v klidu.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:34
    Ještě to zkoušel s průnikem přes modrou čáru Václav Maršík, ale neprocpal se přes ní a na druhé straně předvedl zákrok po střele z pravého kruhu Tomáš Vomáčka.
     
    28:35
    Karlovarští se nevzdávají a tlačí se před soupeřovu klec. Tam ale vládne pevnou rukou obrana východočeského celku, která nepouští soupeře do šancí.
     
    27:22
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Východočeši otáčejí stav zápasu a dostávají se do zaslouženého vedení! Neuvěřitelný závar na brankovišti předvedl celek Královéhradeckého kraje! Jaroslav Dvořák se na levém kruhu dostal ke střele, kterou Beran je vyrazil před sebe a Filip Jirásek dorážel snad šestkrát společně s MARTINEM ŠTOHANZLEM, který nakonec zvedl kotouč přesně do víka! Asistence: Filip Jirásek a Jaroslav Dvořák.
     
    26:52
    Martin Slabý z levého kruhu vypálil a jeho střela si našla cestu do lapačky brankáře Tomáše Vomáčky, který ji podržel na buly.
     
    26:22
    Jiří Nýdl s Martinem Slabým kličkovali poblíž branky, kterou hájí Tomáš Vomáčka, ale ani jeden z nich nedokázal propálit připravené betony královéhradeckého muže s maskou.
     
    25:03
    Václav Maršík teď prováhal nejlepší moment ke střele a postupoval blíže k brance, až jej nakonec od kotouče odstavilo duo protihráčů.
     
    24:26
    Radek Prošek se dostal mezi kruhy k odraženému kotouči a z první jej poslal na kasu, ale o milimetry minul levou tyčku Vomáčkovy klece.
     
    23:49
    Na modré čáře se dostal ke střele František Klejna, který se opřel do puku vší silou, ale jeho dělovka si našla cestu jen do hrudi Tomáše Vomáčky.
     
    23:17
    Hlavni rozhodčí vylučuje královéhradeckého hráče. Potrestaným je Filip Jirásek (HKK), který se provinil podražením.
     
    22:47
    Výborný Adam Beran měl nyní plno práce. Mezi kruhy vypálil Mikuláš Matouš, který ale nedokázal pokořit připraveného brankáře karlovarského výběru, jenž pak navíc schoval v lapačce i střelu z levého kruhu.
     
    21:58
    Ne, nedokáží. Tak jednoduchá je odpověď. Chvilku sice kombinovali před Beranovou klecí, ale nakonec odpálili Karlovarští kotouč daleko od své klece.
     
    20:58
    Vyloučen je Jakub Ptáček (KVK), který se provinil hákováním a je tu další přesilovka pro Královéhradecké. Dokáží ji i nyní využít?
     
    19:48
    Královéhradečtí se nacpali před branku hájenou Adamem Beranem, ale ten si se všemi pokusy Východočechů hravě poradil.
     
    18:50
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Celek z východu Čech se dokázal v přesilové hře prosadit a vyrovnává na 1:1, čímž se tak přibližuje postupu alespoň do bojů o pátý flek. Martin Štohanzl zpoza branky našel FILIPA JIRÁSKA, který tvrdou ranou nad rameno Adama Berana skóroval. Asistence: Martin Štohanzl.
     
    18:29
    Jenže následně se do ataku dostal také celek z východu Čech a Jan Bečka (KVK) byl potrestán za hákování, kterým na brankovišti odstavil soupeře.
     
    17:17
    Karlovarští se díky brance dostali na koně a začali se tlačit do šancí, ale výborný brankář Tomáš Vomáčka chytá spolehlivě.
     
    16:03
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Celek ze severu Čech se dostává, možná trochu překvapivě, do vedení! Královéhradečtí hokejisté zapomněli za svou brankou na Martina Slabého, který kotouč naservíroval na JIŘÍHO NÍDLA, jenž jej mezi betony Tomáše Vomáčky propašoval až za čáru. Asistence: Martin Slabý.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní patnáctiminutovka nám gól nenabídla, a tak je stav střetnutí nerozhodný 0:0.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:13
    Teď už se Jiří Nídl ale dostal na pravém kruhu ke střele a jeho rána skončila jen na hrudníku připraveného brankáře Tomáše Vomáčky.
     
    14:03
    Martin Slabý špatně rozehrál z hloubi svého obranného pásma a je z toho jen icing. Škoda, kdyby byl přesnější, mohla z toho být zajímavá šance.
     
    13:08
    Ani jeden z týmů se nedokáže v posledních chvílích výrazněji prosadit a gólmani tak jen sledují dění před sebou a nemusí nikterak výrazně zasahovat.
     
    12:17
    Jenže Královéhradečtí se dostali do šance a Jan Bečka (KVK) ji musel utnout faulem. Rozhodčí jej vykazuje za napadení.
     
    11:58
    Jaroslav Dvořák (HKK) byl potrestán dvěma minutami za podražení. Karlovarští mají šanci si zaútočit. Bude se vhazovat u Tomáše Vomáčky.
     
    10:47
    Od modré čáry to zkusil přímo na branku Adam Jonáš, ale proti jeho pokusu padli hned dva obránci, kteří jej odstranili mimo.
     
    09:48
    Bojovalo se hlavně na středu kluziště a následně se dostala družina Severočechů do šance, ale Tomáš Vomáčka mohl zůstat v klidu, protože k ohrožení jeho klece nedošlo.
     
    08:17
    Královéhradečtí jsou lepším týmem a neustále se tlačí před branku protivníka. Adam Beran v čele s pozornou obranou ale odolává.
     
    08:00
    Velká šance se znovu naskytla týmu z Královéhradeckého kraje, ale Zdeněk Křížek po nahrávce Tomáše France poslal kotouč jen do bleskově se přesouvajícího maskovaného muže karlovarského výběru! Fantastický zákrok Adama Berana!
     
    07:14
    Filip Jirásek se jako liška podrostem protáhl na levý kruh a bleskově vypálil. Jeho střelu ale dobře přečetl Adam Beran, který ji podržel na hrudi.
     
    06:46
    Série chyb na obranné modré čáře karlovarského celku nejprve zhatila možnost brejku severočeského týmu a následně i protivníka od Hradce.
     
    06:05
    V té době již v oslabení se na pravý kruh procpal Kryšpín Hanousek, který vypálil, ale kotouč skončil jen v klíně připraveného Adama Berana.
     
    05:24
    Jakub Muška (HKK) ale vrací na led opět vyrovnaný stav, který se provinil hákováním, což neušlo pozornosti rozhodčího.
     
    05:02
    Jiří Nídl (KVK) byl potrestán za svůj prohřešek proti pravidlům, když zahákoval protivníka.
     
    04:10
    Družstvo Královéhradeckého kraje je v plném počtu. V závěru oslabení pálil od modré čáry František Klejna, ale jeho rána skončila jen na hrudi připraveného gólmana.
     
    03:30
    Východočeši ale i v oslabení útočí a nabídku Filipa Jiráska před brankoviště zastavil skvělým obranným zákrokem František Klejna.
     
    02:55
    Královéhradečtí se nyní přepočítali a hráli v šesti. Na trestnou lavici přijel odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě Václav Maršík (HKK).
     
    02:28
    Královéhradecký výběr se cpal do útočné třetiny a málem dokonce i udeřil, ale před Adamem Beranem zafungovala obrana, která odstavila hráče od puku.
     
    01:34
    Zaútočili i Severočeši a po Jiřím Nídlovi se na pravém kruhu dostal k ohrožení branky Radek Prošek, ale opravdu zůstalo jen u ohrožení klece, protože Tomáš Vomáčka podržel puk na hrudi.
     
    00:11
    Královéhradečtí začali zostra a po šanci Filipa Jiráska se na brankovišti dostal ke kotouči Jaroslav Dvořák, který ale neprocpal puk mezi betony Adama Berana! Ten tak hned musel vytáhnout famózní zákrok!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Blaha, David Parýzek.
     
    Kvůli časovému posunu bude taktéž start tohoto zápasu posunut. Královéhradeckým jde díky výhře nad Ústeckým krajem stále ještě o postup do boje alespoň o páté místo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. F. Jirásek (Štohanzl), 28. Štohanzl (F. Jirásek, Dvořák) – 17. Nídl (Slabý)


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Blaha, David Parýzek
    bahis siteleri