Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Karlovarský kraj
Středa 22.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:59
    Královéhradečtí zalehli puk na pravém kruhu. Za zdržování hry je vykázán Jaroslav Dvořák (HKK), už se nic nestane!
     
    44:53
    Tomáš Vomáčka kryje fantasticky dorážku z brankové čáry a Královéhradečtí následně vyhazují puk na zakázané uvolnění!
     
    43:21
    Následně se o to pokusil i Jaroslav Dvořák, ale ten trefil jen hráče, který stál proti němu. Na druhé straně utekl Martinu Slabému puk a ten schoval pod lapačku Tomáš Vomáčka.
     
    42:50
    Jenže se hned zase vrátil na střídačku a Filip Jirásek dnes potřetí zklamal při pokusu do prázdné branky!
     
    41:58
    Na brankovišti se výborným zákrokem blýskl Tomáš Vomáčka, který podržel puk mezi betony po dorážce Jiřího Nídla z bezprostřední blízkosti.

    Královéhradečtí si vyžádali time-out.
     
    41:39
    Tomáš Vomáčka drží kotouč pod lapačkou poté, co se odrazil od zadního mantinelu. Severočeši si následně vyžádali time-out a hrají bez gólmana!
     
    40:08
    Do brejku se dostal Jaroslav Dvořák, který ujížděl sám na Adama Berana, kterého se snažil rozhýbat a z první mu prostrčit kotouč mezi betony až za čáru. Karlovarský gólman ale odolal a puk si pohlídal.
     
    34:40
    Královéhradecký celek se bude muset bránit. Mikuláš Matouš (HKK) dostal trest za držení protihráče. Oplatí Karlovarští hradeckým hokejistům stejnou měrou?
     
    27:22
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Východočeši otáčejí stav zápasu a dostávají se do zaslouženého vedení! Neuvěřitelný závar na brankovišti předvedl celek Královéhradeckého kraje! Jaroslav Dvořák se na levém kruhu dostal ke střele, kterou Beran je vyrazil před sebe a Filip Jirásek dorážel snad šestkrát společně s MARTINEM ŠTOHANZLEM, který nakonec zvedl kotouč přesně do víka! Asistence: Filip Jirásek a Jaroslav Dvořák.
     
    23:17
    Hlavni rozhodčí vylučuje královéhradeckého hráče. Potrestaným je Filip Jirásek (HKK), který se provinil podražením.
     
    20:58
    Vyloučen je Jakub Ptáček (KVK), který se provinil hákováním a je tu další přesilovka pro Královéhradecké. Dokáží ji i nyní využít?
     
    18:50
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Celek z východu Čech se dokázal v přesilové hře prosadit a vyrovnává na 1:1, čímž se tak přibližuje postupu alespoň do bojů o pátý flek. Martin Štohanzl zpoza branky našel FILIPA JIRÁSKA, který tvrdou ranou nad rameno Adama Berana skóroval. Asistence: Martin Štohanzl.
     
    18:29
    Jenže následně se do ataku dostal také celek z východu Čech a Jan Bečka (KVK) byl potrestán za hákování, kterým na brankovišti odstavil soupeře.
     
    16:03
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Celek ze severu Čech se dostává, možná trochu překvapivě, do vedení! Královéhradečtí hokejisté zapomněli za svou brankou na Martina Slabého, který kotouč naservíroval na JIŘÍHO NÍDLA, jenž jej mezi betony Tomáše Vomáčky propašoval až za čáru. Asistence: Martin Slabý.
     
    12:17
    Jenže Královéhradečtí se dostali do šance a Jan Bečka (KVK) ji musel utnout faulem. Rozhodčí jej vykazuje za napadení.
     
    11:58
    Jaroslav Dvořák (HKK) byl potrestán dvěma minutami za podražení. Karlovarští mají šanci si zaútočit. Bude se vhazovat u Tomáše Vomáčky.
     
    08:00
    Velká šance se znovu naskytla týmu z Královéhradeckého kraje, ale Zdeněk Křížek po nahrávce Tomáše France poslal kotouč jen do bleskově se přesouvajícího maskovaného muže karlovarského výběru! Fantastický zákrok Adama Berana!
     
    05:24
    Jakub Muška (HKK) ale vrací na led opět vyrovnaný stav, který se provinil hákováním, což neušlo pozornosti rozhodčího.
     
    05:02
    Jiří Nídl (KVK) byl potrestán za svůj prohřešek proti pravidlům, když zahákoval protivníka.
     
    02:55
    Královéhradečtí se nyní přepočítali a hráli v šesti. Na trestnou lavici přijel odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě Václav Maršík (HKK).
     
    00:11
    Královéhradečtí začali zostra a po šanci Filipa Jiráska se na brankovišti dostal ke kotouči Jaroslav Dvořák, který ale neprocpal puk mezi betony Adama Berana! Ten tak hned musel vytáhnout famózní zákrok!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. F. Jirásek (Štohanzl), 28. Štohanzl (F. Jirásek, Dvořák) – 17. Nídl (Slabý)


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Blaha, David Parýzek
    bahis siteleri