Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Středočeský kraj
2:6 (1:2, 1:1, 0:3)
Hlavní město Praha
Středa 22.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    43:34
    Na trestnou lavici musí ještě usednout za hákování hráč pražského celku Jakub Marek (PHA). Jeho tým tak ještě minimálně jednou pozná, jaké je to hrát v oslabení.
     
    39:46
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Tak to je kanonáda! Upřímně je mi sympaticky bojujících Středočechů líto. Dominik Danov se prosmýkl obranou a nalil kotouč na modrou čáru, kde si směrem ke středu kluziště vyjel ANTONÍN WÜNSCH, jehož dělovka skončila přesně nad ramenem Kryštofa Zázvorky! Asistence: Dominik Danov.
     
    37:55
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Hlavní město Praha právě dovršuje "bůra" a je tak rozhodnuto, že dnešní zápas, poslední střetnutí v rámci ZODM v Kotlině vyhraje Praha. Ostap Safin vypálil, gólman jeho střelu pouze ztlumil a VÁCLAV BURDA pak poslal kotouč za jeho záda. Máme zde druhého dvougólového střelce. Navíc se jedná o využitou přesilovku. Asistence: Ostap Safin.
     
    37:05
    Rozhodčí se nyní rozhodl vyloučit Dominika Hrachovce (STC) za faul kolenem. Někteří diváci, zřejmě plavci s dlouhou praxí z pískání hokeje, jeho výrok kritizují.
     
    35:42
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský celek se dostává do dvougólového náskoku. Před brankou se zjevil VIKTOR MARTÍNEK, který využil nekoncentrovanosti brankáře Kryštofa Zázvorky, který si nepohlídal kotouč a pražský kanonýr tak druhou trefou v zápase zvyšuje na 4:2! Bez asistence.
     
    28:04
    Ale na druhé straně se procpal do šance i Středočeský kraj a Viktor Martínek (PHA) musel svým hákováním zamezit šanci na brankovišti.
     
    23:59
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Tým z české metropole se dostává do vedení! VIKTOR MARTÍNEK se chopil na pravém kruhu odraženého puku, který tam nechala doklouzat nedůrazná obrana soupeře, a svou tvrdou ranou propálil bezmocně se natahujícího Kryštofa Zázvorku. Bez asistence.
     
    20:00
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Přesně ve dvacáté minutě nám padl gól na 2:2! A maskovaný muž hlavního města Prahy nemá svědomí zrovna dvakrát čisté jako po vyprání ve známém pracím prostředku. Jakub Wojnar se na pravém kruhu dostal k puku, který posunul na LUKÁŠE KUČERU, který nejprve trefil gólmana mezi betony a už to vypadalo, že Mokrý tam kotouč podrží, ale ještě než je sklapl, mu střelec propašoval puk za čáru. Asistence: Jakub Wojnar.
     
    14:47
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Středočechů dává souboru Jaroslava Brabce do prostřední části velkou naději na srovnání! Lukáš Kučera na pravém křídle sklepl kotouč na spodek kruhu, kde se nádhernou zadovkou zbavil beka Jakub Wojnar, jenž následně nalil kotouč na druhou tyč, kde jej uklidil za Mokrého záda LUKÁŠ ROUSEK! Tomu stačilo už jen nastavit hůl a zvednout ruce nad hlavu. Asistence: Jakub Wojnar a Lukáš Kučera.
     
    12:08
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Tak nakonec si Václav Veber pobyl na trestné lavici jen 45 vteřin! Ihned po buly získal kotouč Ostap Safin, který to zkusil přímo na bránu, ale neuspěl. Lépe se vedlo dorážejícímu VÁCLAVU BURDOVI. Letňanský letec – střelec umístil kotouč přesně nad Zázvorkovo rameno a přiblížil svůj celek k prvenství ve skupině! Asistence: Ostap Safin.
     
    11:23
    Nyní se vylučuje na straně středočeského výběru. Václav Veber (STC) inkasoval trest za podražení. Budou-li jeho spoluhráči šikovní, posedí si celou minutu.
     
    10:36
    Na ledě zůstal ve velmi nepříjemné pozici ležet Jan Kern, který se už ale zvedl z ledu a odjel na střídačku. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    08:00
    Pražané se ale budou muset bránit. Jakub Marek (PHA) byl potrestán jednominutovým trestem za hákování.
     
    07:09
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Staré a léty prověřené pravidlo opět našlo své uplatnění v praxi. Téměř z brejku se povedlo pražskému mančaftu otevřít skóre. Jan Kern se dostal na pravém kruhu ke kotouči, kterým ale jen zaduněl na Zázvorkovy betony, aby pak zvedl kotouč přesně pod horní tyčku OSTAP SAFIN! Asistence: Jan Kern.
     
    06:38
    Václav Burda se pokoušel mezi třemi obránci uvařit z vody víno, ale to se nepovedlo a na druhou stranu mířil sám na brankáře z pravého kruhu Lukáš Rousek, jehož zakončení ale skvěle pokryl svou vyrážečkou Václav Mokrý.
     
    00:37
    Následně ale míří na lavici hanby středočeský hráč za nedovolené bránění. Ten, komu byl trest uložen, je Jan Dvořák (STC).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Rousek (Wojnar, Kučera), 20. Kučera (Wojnar) – 8. Safin (Kern), 13. Burda (Safin), 24. Martínek, 36. Martínek, 38. Burda (Safin), 40. Wünsch (Danov)


    Středočeský kraj: Zázvorka (Patera) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Blaha, David Parýzek
    bahis siteleri