Buffalo – Florida 3:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:5 (kon.) | Washington – Ottawa 0:2 (kon.)
Columbus – Los Angeles 5:3 (kon.) | New Jersey – St. Louis 7:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 4:0 (kon.)
Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Edmonton – Vancouver 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 22.01.2014, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už to hráčům Toronta vyšlo, když vypálil zpoza modré JAY MCCLEMENT a neomylně trefil opuštěnou klec domácího týmu! Asistence: Nikolaj Kuljomin, Joffrey Lupul.
     
    53:47
    Duchene se důrazně natlačil před Reimera a rychle backhandem vypálil, puk však minul hostující klec po jeho střele!
     
    51:20
    Dion Phaneuf (TOR) vyloučen za sekání, přesilová hra pro domácí celek.
     
    51:18
    Matt Duchene se dostal do brejku, ale tváří v tvář Reimerovi neuspěl se svým blafákem do backhandu, puk totiž poslal mimo branku hostů!
     
    50:39
    Další obrovskou šanci spálil Kessel,který mohl zakončit u levé tyče domácí branky, puk do odkryté svatyně domácích ale trestuhodně nedostal!
     
    45:57
    Opět skvělé představení Giguera, který nejprve zastavil výpad Kessela z pravé strany betonem i následnou dorážku van Riemsdyka z předbrankového prostoru!
     
    45:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou odměněni za aktivitu v úvodu třetí třetiny, NATHAN MACKINNON dostal přesný pas a z pravého kruhu střelou přes obránce poslal puk přesně nad Reimerovu lapačku! Asistence: Maxime Talbot.
     
    43:46
    Hosté se málem prosadili z nenápadné akce, Lupulova střela z levé strany však pouze lízla tyčku domácí branky!
     
    40:15
    Mitchell se proháčkoval až před Reimera, ten vyrazil jeho pokus před sebe, kde však nedokázal ve velké šanci přesně zakončit Stastny!
     
    38:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkali, řadu jejich šancí pochytal Reimer, nyní však byl krátký na rychlý švih NATHANA MACKINNONA z předbrankového prostoru, kterého přesně našel pasem z levé strany Parenteau! Asistence: P. A. Parenteau, Nick Holden.
     
    37:33
    Skvělý zásah si připisuje na své konto Giguere, který dokázal zastavit střelu van Riemsdyka po rychlém přesunutí k pravé tyči své branky!
     
    31:50
    Holland se šikovně dostal přes obránce domácích až k Giguerovi a i přes něj se mu s kotoučem povedlo přejít, na brankové čáře však svého brankáře zastoupil obránce Jan Hejda a kotouč do branky nepustil!
     
    28:38
    Síly na ledě se vyrovnají, vyloučen je Nazem Kadri (TOR) za nedovolené bránění.
     
    27:04
    Giguere zastavuje backhandový pokus Lupula, po zásahu domácího brankáře se strhla menší potyčka za brankou Colorada. Potrestán je však faul předcházející zakončení hostů, Cody McLeod (COL) dostává dvě minuty za hákování.
     
    25:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Van Riemsdyk vybojoval puk u pravého hrazení útočného pásma, natlačil se s ním až před domácí branku, kde však jeho pokus zastavil Giguere, puk se však dostal na hůl PHILA KESSELA, jenž už věděl co s ním! Asistence: James van Riemsdyk, Tyler Bozak.
     
    22:55
    Varlamova střídá v domácí brance Jean Sebastian Giguere!
     
    22:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté vybojovali puk v rohu útočného pásma, následovala přihrávka na modrou čáru, kde stál obránce Gardiner, jenž poslal puk na domácí branku, před kterou ještě tečoval puk do sítě NAZEM KADRI! Asistence: Jake Gardiner, Joffrey Lupul.
     
    19:58
    Velké šance hostů v samém závěru periody, když se na pravém kruhu napřáhl obránce Phaneuf a tvrdou střelou orazítkoval pravou tyč domácí svatyně!
     
    18:54
    Další trest pro Colorado, Paul Stastny (COL) vyloučen za hákování.
     
    17:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté zatím v dnešním duelu vytěžili z minima maximum. Franson se dostal k odraženému kotouči mezi kruhy, odkud jej poslal před branku domácích, kde ještě tečoval JAMES VAN RIEMSDYK a zařídil hostům již dvougólové vedení! Asistence: Cody Franson, Tyler Bozak.
     
    17:28
    První přesilová hra pro Toronto, vyloučen je Matt Duchene (COL) za hákování.
     
    14:35
    Varlamov nyní uchránil svůj celek od další gólové pohromy, nejprve vyrazil střelu Kessela z bezprostřední blízkosti, následně pokryl i dorážku Bozaka!
     
    06:19
    Mason Raymond (TOR) vyloučen za držení protihráče, další přesilová hra pro domácí celek.
     
    03:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté vyhodili puk z vlastního pásma, ten se odrazil od hrazení za Varlamovovou brankou před domácího brankáře, kde byl první PHIL KESSEL a z první poslal puk po zemi k pravé tyči domácí svatyně! Asistence: Dion Phaneuf Mason Raymond.
     
    01:21
    Za podražení vyloučen Colton Orr (TOR), přesilová hra pro domácí.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 39. MacKinnon (Parenteau, Holden), 46. MacKinnon (Talbot) – 4. Kessel (Phaneuf, Raymond), 18. van Riemsdyk (Franson, Bozak), 23. Kadri (Gardiner, Lupul), 26. Kessel (van Riemsdyk, Bozak), 58. McClement (Kuljomin, Lupul)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Barrie, Wilson, Benoit, Holden – MacKinnon, Stastny (A), Landeskog (C) – McGinn, Duchene, O'Reilly – Talbot, Mitchell, McLeod (A) – Parenteau, Cliche, Bordeleau.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Gunnarsson, Gleason, Franson, Rielly, Gardiner – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Lupul (A), Kadri, Kuljomin – Bodie, Holland, Raymond – Orr, McClement (A), Ashton.

    Rozhodčí: Watson, Leggo – Cameron, Wheler

    Diváci: 14.877
    bahis siteleri