Kazaň – HC Slovan 2:1 (2:1 po s.n.) | N.Novgorod – Lev 5:2 (kon.) | Viťaz – Riga 6:2 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:2 (3:0, 2:1, 0:1)
Lev Praha
Středa 22.01.2014, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen přišel ještě jeden gól do sítě domácích. Už je ale asi pozdě na vyrovnání. NIKO KAPANEN předvedl svou zkušenost, když dokázal jako druhý ze lvů překonat Kasutina. Dobře zapracoval Gragnani, který právě zkušeného Fina našel přesným pasem. Asistence: Marc-André Gragnani
     
    38:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Krátce na to ale přichází další přesný zásah Torpeda. Domácí se dostali do přečíslení 3 na 1 a předvedli opravdu překrásnou kombinaci, kterou do naprosto odkryté klece zakončoval JEVGENIJ SKAČKOV. Vehanen neměl na tuto střelu nárok. Asitence: Vadim Krasnoslobodtsev.
     
    37:59
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi snižují! Gragnani nahazoval na Kasutina, jeho pokus byl ještě tečován. Nakonec puk skončil u CALLEHO RIDDERWALLA, který dokázal poslat puk až do branky. Asistence: Marc-André Gragnani, Niko Kapanen.
     
    23:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo nyní nedalo Pražanům v obraně ždánou šanci a opět se v úvodu třetiny dokázali prosadit. Krásnou kombinaci první formace zakončoval JARKKO IMMOENEN. Asistence: Wojtek Wolski, Sakari Salminen.
     
    08:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    I střídající Vehanen velice rychle inkasoval. Střela z dálky mu propadal do klece. Úspěšným střelcem je MICHALIJ GRIGORJEV. Asistence: Wojtek Wolski.
     
    05:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nepříjemná situace pro Pražany. Přišla další hrubá chyba v obraně, kterou domácí potrestali vstřeleným gólem. Po přesné nahrávce Wolskiho se prosadil SAKARI SALMINEN. Asistence: Wojtek Wolski.
     
    05:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ševc zaváhal ve středním pásmu, a umožnil Torpedu vniknout do útočné třetiny. JEVGENIJ SKAČKOV toho dokázal využít, když prostřelil Engrena. Bez asistence.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 6. Skačkov, 6. Salminen (Wolski), 9. Grigorjev (Wolski), 24. Immonen (Wolski, Salminen), 39. Skačkov (Krasnoslobodtsev) – 38. Ridderwall (Kapanen, Gragnani), 57. Kapanen (Gragnani)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Děmidov) – Hietanen, Chomickij, Valentěnko, Bernackij, Grigorjev, Děnisov, Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Skačkov, Krasnoslobodcev – M. Potapov, Kuljomin, Ljuduchin – Žarkov, Tverdochlebov, Dvurečenskij – Badjukov.
    Lev Praha: Engren (Vehanen) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, Jaakola, O'Byrne – Azevedo, Novotný, Ullström – Zackrisson, Vrána, Thörnberg – Ridderwall, Kapanen, Řepík – Pacovský, Cingel, Matai.

    Rozhodčí: Gofman, Kulakov – Otmachov, Koposov
    bahis siteleri