Detroit – Montreal 3:2 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | Florida – Washington 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:4 (kon.) | Nashville – Chicago 5:1 (kon.) | Winnipeg – Columbus 6:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Ottawa Senators
Pátek 11.12.2015, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 19 092 se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů nashledanou! (04:20:36)
     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Tampa Bay Lightning

    Andrej Šustr 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:38
    Ondřej Palát 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:16
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Nikita Kučerov (TBL) 2+0
    2. Ben Bishop (TBL) 30 zák., 1 gól, 96.8%
    3. Victor Hedman (TBL) 0+1
     
    Dnešní střetnutí je u konce a tři body za vítězství 4:1 zůstanou v Amalie Areně v Tampě. Domácí šli hned na začátku třetí třetiny do dvougólového vedení zásluhou Valtteriho Fillpuly a v čase 48:33 navíc svou druhou branku v zápase přidal Nikita Kučerov. Senátorům se sice v 53. minutě podařilo snížit zásluhou Codyho Ceciho, avšak při závěrečné powerplay domácí pečetili výhru, když prázdnou bránu trefilJ.T.Brown. Sens tak mají ze tří venkovních zápasů v řadě jen dva body a pozítří se predstaví na horkém ledě v Montrealu. Tampa se na druhou stranu přiblížila nejlepší osmičce Východní konference a čeká ji domácí střetnutí s Washingtonem. Oběma týmům tak jejich další soupeře nelze závidět.
     
    Konec zápasu.
    59:46 J.T.BROWN - 4:1
     
    59:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Senátoři se sice po vhazování udrželi v útočném pásmu, ale po několika nepřesných střelách dokázal J.T.BROWN vyvézt kotouč až do útočného pásma a tento hráč také nakonec bez větších problémů trefil prázdnou bránu. Asistence: Ryan Callahan
     
    59:22
    Vyhozený puk jen o centimetry minul prázdnou svatyni Ottawy! Timeout si tentokrát berou domácí.
     
    58:58
    Hosté jsou samozřejmě v šesti hráčích v poli a s prázdnou bránou. Ke střele od modré čáry se odhodlal Kyle Turris, nicméně kotouč skončil vedle brány a domácí ho dostali do středního pásma.
     
    58:45
    Chiasson si najel do výborné pozice, ale Bishopa nepřekonal. Kotouč mizí v ochranné síti a hostující trenér si bere oddechový čas.
     
    58:36
    Nahození Hoffmana prolétlo po odrazu od mantinelu až do středního pásma. Hodně rychle zpátky pak musel Erik Karlsson který Killorna nakonec odstavil pěkný hitem.
     
    57:47
    Senátoři přicházejí se závěrečným tlakem! Brána Ottawy je prázdná a na Bishopa letí jedna střela za druhou!
     
    56:40
    Hosté se nedokázali dostat dále od své brány a těžit z toho mohl jeden z domácích. Zakončení ze strany však do Andersonovy sítě nedošlo.
     
    56:14
    Akci Bobbyho Ryana zastavuje ofsajd a je tady další komerční přestávka. Pro domácí to vypadá velmi nadějně.
     
    55:51
    Tampa našetřila několik cenných vteřin za bránou Craiga Andersona, ale nyní už se zase musí soustředit na defenzívu.
     
    55:16
    Mika Zibanejad měl po přihrávce Karlssona hodně prostoru na levé straně, avšak v blízkosti brány před Bishopa přihrát nedokázal.
     
    55:03
    Dnes velmi aktivní Mark Stone si připisuje už několikátou střelu. Opět však na jeho zakončení vyzrál Ben Bishop, který přerušuje hru.
     
    54:58
    Senátoři se drží v útočném pásmu a zatápí Bleskům!
     
    54:13
    Začínají se nám množit velké šance. Případný gól na jedné či druhé straně by byl zásadní. Ztráta tří branek by už pro Ottawu byla nesmazatelná a na druhou stranu by gól Sens nadělal velké problémy domácímu celku.
     
    53:30
    Po krkolomné přechodu do útočného pásma se před bránou dostal do šance Pageau. Pohotová střela hostujícího útočníka však letěla zblízka mimo!
     
    52:56
    Domácí se mohli vrátit do třígólového vedení, nicméně puk mířící za záda Craiga Andersona z brankoviště nakonec odpálil Bobby Ryan! Icing Ottawy.
    52:06 Cody CECI - 3:1
     
    52:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak konečně se Ottawa dočkala a je sníženo! Stone udržel puk u modré čáry, kde ho následně předal Ryanovi. Ten si nabruslil do středu útočného pásma a poté našel CODYHO CECIHO, který si zpracoval přihrávku a překonal dosud stoprocentního Bishopa. Asistence: Bobby Ryan, Mark Stone
     
    51:49
    Stone si vyměnil kotouč se svým spoluhráčem a poté si najel před bránu. Jeho usměrnění přihrávky však mířilo o několik decimetrů vedle brány.
     
    50:58
    Dvě skrytá nahození od mantinelu Anderson bez větších potíží zastavil. Senátoři by ale potřebovali dostat hru před domácího brankáře.
     
    50:00
    Do konce třetí třetiny zbývá přesně deset minut a Stone puk zavezl pouze za Bishopa, kde o kus černé pryže přišel. Tampa je nyní ve velké pohodě. Není se co divit, když vede o tři branky.
     
    48:52
    Senátoři se mohli rychle dostat zpátky do hry, nicméně to by musela Lazarova střela mířit o něco níž než do břevna Bishopovy svatyně.
    48:33 Nikita KUČEROV - 3:0
     
    48:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Akcie Ottawy se propadly na bod mrazu. Cowen fatálně chyboval ve vlastním pásu, kde ho o puk obral NIKITA KUČEROV, jenž si nabruslil před Andersona a s trochu štěstí dostal puk do sítě. Druhá Kučerovova branka v dnešním zápase. Bez asistence.
     
    48:12
    Hned po vhazování se do šance dostal Mark Stone! Ottawský útočník se zničehonic zjevil před Bishopem, avšak mezi betony skulinu nenašel.
     
    47:51
    Domácím se daří zhušťovat střední pásmo a to tak moc, že Kyle Turris nyní přišel o kotouč už po pár vteřinách pobytu kousek za červenou čárou.
     
    46:55
    Ottawa se sice snaží a drží soupeře před Bishopem, avšak stále si Senátoři ne a ne vypracovat lepší střeleckou pozici.
     
    46:32
    Mark Stone už už napřahoval ke střele, ale nakonec ho zastavuje hvizd čárového rozhodčího. Příliš rychle byl totiž v útočném pásmu Smith a výsledkem byl ofsajd. Následuje komerční přestávka.
     
    45:53
    Chyby při rozehrávce se dopustil Erik Karlsson. Pohotové zakončení jednoho z domácích letělo jen do nastavené rukavice Craiga Andersona.
     
    44:58
    Na druhé straně zahrozil Drouin, nicméně ani jeho rána soupeřova brankáře k zákroku nedonutila. Následný pokus o rychlý protiútok Sens byl zastaven ve středním pásmu.
     
    44:25
    Po delší době registrujeme střelecký pokus. Widemanův pokus od modré čáry byl nepřesný a kotouč po chvíli mizí ve středním pásmu.
     
    42:45
    Doslova jako nůž máslem nyní Kyle Turris proklouzl mezi dvěma obránci až před Bishopa! Americký brankář však zůstává stoprocentní!
     
    42:29
    Hostující tým si určitě představoval vstup do třetí části úplně jinak, ale musí se vyrovnat s druhým inkasovaným gólem. Zatím se to Ottawě nedaří.
     
    41:59
    Co se však píská, to je ofsajd Senátorů. Vhazovat se bude pochopitelně ve středním pásmu.
     
    41:42
    Nepřesná rozehrávka Tampy sice letěla přes všechny čáry, ale zakázané uvolnění se přesto nepíská. Beci Ottawy musí hodně rychle zpátky.
    40:25 Valtteri FILPPULA - 2:0
     
    40:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dokonalý začátek třetí třetiny pro domácí celek! Po kombinaci ve středním pásmu se ke střele v levé strany dostal Brown, jehož pokus Anderson pouze vyrazil betonem před dojíždějícího VALTTERIHO FILPPULU a finský útočník už jen v pohodě dorazil kotouč do odkryté části branky. Asistence: J.T.Brown, Ryan Callahan
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:34.
     
    Také druhá část zápasu je minulostí a také po ní je stav utkání 1:0. Druhá třetina byla dlouho velmi podprůměrná a až v samém závěru se v přesilové hře do velkého tlaku dostali Senátoři. Všech 21 dosavadních střel hostujícího celku však zatím narazilo na zeď jménem Ben Bishop a na kontě kanadského celku tak stále svítí nula. Jednobrankový náskok Tampy ale určitě není nic nepřekonatelného a oba týmy se ještě musí hodně snažit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Neskutečné, co všechno teď Bishop chytil! Po další ráně Hoffmana byl domácí brankář značně rozhozen, Zibanejad ještě nabil svému spoluhráči, ale ani ten nedokázal Bishopa, který už ležel na boku, překonat!
     
    39:29
    Domácím se sice podařilo vymanit z vlastního pásma, avšak Hoffman okamžitě přešel přes útočnou modrou čáru a tvrdou ranou protáhl brankáře Bolts!
     
    38:52
    Karlssonovi se dnes vůbec nedaří a jeho rána od modré se po dobrém bloku domácích odrazila až do středního pásma. Boyle následně díky forčekingu znemožnil rychlou rozehrávku Sens.
     
    38:28
    Tentokrát začala Ottawa přesilovou hru o poznání lépe a Ryan už stačil svižným pokusem vystrašit Bishopa.
     
    38:13
    Záhy po vhazování v pásmu Ottawy se faulem provinil Valtteri Filppula (TBL). Domácí útočník si v souboji s Cowenem pomohl držením a odjíždí na lavici hanby.
     
    37:09
    Šikovná nahození od modré čáry sice samo nemířilo do brankoviště, ale o výbornou teč se postaral Bobby Ryan, po jehož zásahu do dráhy letu kotouč minul svatyni Bishopa jen o centimetry.
     
    36:52
    Jean-Gabriel Pageau dojel volný kotouč u zadního mantinelu a získal tak pro Senátory útočné pásmo. V akci pokračuje Turris.
     
    36:03
    Velmi pozorný musel být Craig Anderson. Stamkos totiž přihrával před bránu a Ceci puk nešikovně tečoval bruslí do brankoviště svého gólmana. Ten však zareagovat dokázal.
     
    35:13
    Domácí už jsou v plném počtu a nyní ustáli velký tlak do brankoviště Bena Bishopa. Pageauovi se ale z hranice brankoviště puk do sítě protlačit nepodařilo!
     
    34:50
    Ottawa už stáhla svou elitní pětku a hned to bylo poznat. Tampa se dostala do přečíslení tří na jednoho, ale Anderson nakonec zasahovat nemusel. Na druhou stranu se řítili dva hráči Sens, avšak hráči Tampy akci dokázali dobruslit.
     
    34:03
    Ani další pokus o rozjetí tradičně nebezpečné přesilovkové kombinace se Senátorům nedaří. Kotouč letí k Andersonovi.
     
    33:34
    Senátoři se na chvíli dostali do útočného pásma, nicméně zpětná přihrávka Bobbyho Ryana byla velmi nepřesná a vyhnala Karlssona do středního pásma.
     
    33:10
    Na dvě trestné minuty za hákování byl vyloučen Jonathan Marchessault (TBL).
     
    33:10
    Neil v rohu kluziště vybojoval kotouč, který okamžitě poslal před bránu, avšak Curtis Lazar byl v tísni a kvalitněji zakončit nedokzal! I tak si Ottawa zahraje aspoň přesilovou hru.
     
    32:39
    Andrej Šustr se musel s kotoučem vrátit za vlastní bránu a zde zatím také vyčkává na to, až mu dostřídají spoluhráči.
     
    31:56
    Ani Tyler Johnson nedokázal ohrozit soupeřova brankáře. Rána mladého Američana skončila na chráničích blokujícího obránce Ottawy.
     
    31:15
    Hodně nezáživnou pasáž druhé třetiny se snažil narušit Dziurzynski, nicméně jeho zadovka k dalšímu hráči Sens nedošla.
     
    29:58
    Velmi nepřesná střela z pravé strany sice prolétla po mantinelu až na hůl jednoho z hostujících hráčů, avšak Ottawa následně kotouč rychle ztratila.
     
    29:37
    Craig Anderson si nyní chvíli nebyl jist, kde má kotouč, avšak nakonec ho našel vedle svého betonu. Dojíždějící Namestnikov byl na místě příliš pozdě.
     
    29:10
    Lazarovo bekhendové nahození do brankoviště zastavil Ben Bishop. Do větší šance se už ale Ottawa několik minut nedostala.
     
    28:36
    Palátova letka se drží v útočném pásmu. Český útočník se po návratu do sestavy Bolts snaží a zatím se ukazuje ve skvělém světle.
     
    27:52
    Senátoři jen lehce prostrkávají kotouč do středního pásma. Druhá třetiny je zatím hodně nemasná neslaná.
     
    27:07
    Erik Karlsson sice zřejmě poslal kotouč bez teče do hlediště, ale nakonec k vyloučení nedochází. Být domácím příznivcem, tak jsem nyní lehce nespokojen.
     
    26:48
    Po jedné z ran kotouč zamířil až do ochranné sítě a následuje komerční přestávka.
     
    26:35
    Tampa znovu chybovala a Senátoři se dostávají do útočného pásma. Na lepší střeleckou pozici to ale zatím nevypadá.
     
    25:57
    Ani jednomu týmu se nyní nedařilo založit útok. Po nepřesné rozehrávce Tampy přebírají kotouč beci Sens.
     
    25:10
    Rozjetý Bobby Ryan se z levé strany prodral až do brankoviště, ale zde jeho snaha skončila posunutou bránou. Hostující útočník si navíc přivodil nějaké menší zranění a míří na střídačku.
     
    24:59
    Laxní rozehrávka Erika Karlssona znamenala ztrátu kotouče a možnost protiútoku Tampy. Kučerov nabídnutou akci řešil zadovkou, která však nikoho nenašla.
     
    24:19
    A na druhé straně musí být v pozoru Anderson. Dvě tvrdé rány jeho bránu minuly, ale Tampa je stále v útočném pásmu.
     
    23:31
    Hosté se pomalu dostávali do dobré šance. Zibanejad se Stonem šli dva na jednoho, druhý zmiňovaný obkroužil bránu a poté hledal spoluhráče u brankoviště. Kotouč nakonec zamířil vedle brány.
     
    22:35
    Bleskový protiútok Tampy skončil u Killorna, jenž okamžitě vypálil a tvrdým projektilem donutil Andersona k zákroku pravým betonem.
     
    22:26
    Práci mě po chvíli také Ben Bishop. Slabé nahození zleva mu však moc vrásek nepřidělalo. Vhazovat se ale každopádně bude po pravici domácího brankáře.
     
    22:01
    A další šance Bolts! Rozehrávka Ottawy skončila už u červené čáry a toho využil Filppula, který bez potíží objel Karlssona a poté z levé strany mířil mezi ruku a tělo hostujícího brankáře. Anderson nyní Senátory drží nad vodou!
     
    21:32
    Na druhé straně se předvedl Craig Anderson! Po několika pokusech o dorážku v podání Filppuly se kotouč dostal k volnému Brownovi, ale ani ten z mezikruží soupeřova brankáře nepřekonal!
     
    21:12
    Mika Zibanejad měl ve středu útočného pásma chvilku na zakončení a svým svižným pokusem protáhl Bishopa.
     
    20:44
    Hosté v plném počtu.
     
    20:21
    Tampa sice začíná druhou třetinu v pokračující přesilové hře, avšak hostům se daří dostat kotouč až za Bishopa.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:38.
     
    První třetině je tedy u konce a do kabiny jdou spokojenější domácí hráči. Těm se sice příliš nevydařil začátek utkání, když byli Ottawou jasně přehráváni, avšak postupem času se hra vyrovnala a Tampa nakonec díky přesilové hře vede 1:0. O dosud jedinou branku zápasu se osm sekund před koncem postaral Nikita Kučerov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:52 Nikita KUČEROV - 1:0
     
    19:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale domácí radují! Jean-Gabriel Pageau zablokoval další střelu a kotouč se odrazil do středního pásma. Hostující útočník se následně vydal za volným pukem, ale to byla chyba, neboť o něj přišel a z následného protiútoku našel Stamkos mezi kruhy zcela volného NIKITU KUČEROVA, jenž Andersonovi tvrdou ranou nedal šanci. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman
     
    19:21
    Pageau nedokázal dostat puk do středního pásma a vytáhnout se poté musel Anderson! Rychlá kombinace Tampy skončila u Kučerova, avšak jeho ránu z první Anderson fantasticky zastavil!
     
    18:44
    Tak pozor! Na trestnou lavici nakonec vinou hákování míří i Mark Borowiecki (OTT) a bude z toho dvouminutová přesilová hra pěti proti třem pro Tampu!
     
    18:44
    Bude se znovu vylučovat. Tentokrát je potrestaným hráčem Chris Wideman (OTT), který trochu nešťastně zastavil soupeře a jsou z toho dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    18:16
    Mark Stone velmi šikovně obkroužil bránu a pokusil se zasunout kotouč u tyče. Bishop na tento manévr včas zareagoval a zastavil puk betonem. Následná dělovka od modré čáry letěla vysoko nad.
     
    17:39
    Ve své dosud nejlepší střelecké pozici se objevil domácí kapitán Steven Stamkos. Jeho tvrdou ránu zastavil Anderson a hosté obrací hru.
     
    16:48
    Senátoři s námahou podél mantinelu vytlačili kotouč do středního pásma a Victor Hedman se tak musí vrátit. Na nějakou vážnější šanci si, zdá se, ještě počkáme.
     
    16:12
    Hosté v plném počtu.
     
    16:07
    Jared Cowen (OTT) a Ryan Callahan (TBL) dostávají dvě trestné minuty za hrubost. Přesilová hra ale skončí za pár vteřin, neboť tyto tresty se samozřejmě pokrátí.
     
    15:44
    Hedman si sice na modré čáře poradil s atakujícím soupeřem, nicméně jeho následná střela skončila na bloku Methota a ten pak puk poslal pryč z pásma Sens.
     
    14:51
    Až nyní se po rychlém manévru pokusil ohrozit Andersonovu bránu Kučerov. Do zakončení ruského útočníka však dokázal vložit hůl Borowiecki a kotouč zamířil mimo tři tyče.
     
    14:34
    Tampa je usazena v útočném pásmu, avšak ke střele se zatím nikdo z domácích neodhodlal.
     
    14:12
    Přesilovou hru si zahrají také domácí hráči. Na trestnou lavici míří Alex Chiasson (OTT), který se provinil podražením vůči Ondřeji Palátovi.
     
    13:32
    Aktivní Ottawa se i po špatně zahrané přesilové hře snaží útočit a aktuálně je v útočném pásmu. Bishop zatím znovu zasahovat nemusel.
     
    12:47
    Domácí v plném počtu.
     
    12:40
    Tampa je v oslabení skvělá! Dlouhá rozehrávka už už mířila na hůl Hedmana, ale tomu nakonec puk přeci jenom přeskočil čepel hokejky a Anderson včasným vyjetím zabránil v šanci obránce Bolts.
     
    12:05
    Tentokrát to byl Karlsson, kdo neudržel puk v útočném pásmu. Švédský obránce navíc může být rád, že Boyle se nedostal do úniku.
     
    11:33
    Nyní navíc Senátory zastavuje ofsajd. Tahle přesilovka se zatím nevyvíjí podle nejlepších představ Ottawy.
     
    11:03
    Bobby Ryan chyboval v přesilovkové kombinaci Senátorů a Callahan mohl bleskově zaútočit. Protiútok vedený po pravé straně skončil nepřesnou střelou.
     
    10:47
    A právě Steven Stamkos (TBL) je prvním vyloučeným hráčem zápasu. Domácí kapitán dostává dvě trestné minuty za držení.
     
    10:25
    Domácí celek se díky rychlému útoku dostal do pásma svého soupeře. Stamkos se snažil prodrat ke kotouči, avšak Smith ho velmi důrazným způsobem odstavil mimo hru.
     
    10:08
    Kyle Turris se dostal jako první k volnému kotouči a okamžitě se pokusil ohrozit Bishopa. Na poslední chvíli hostujícímu útočníkovi do střely vložil hokejku Garrison, jenž tečoval puk do ochranné sítě. Další komerční přestávka!
     
    09:36
    Po delší době se v útočném pásmu zjevili také domácí. Hodně nepřesná střela z levé strany vylétla po mantinelu až za modrou čáru do neutrální zóny.
     
    09:10
    Velké neshody v obraně Tampy znamenaly obrovskou šanci hostů! Dziurzynski využil fatální rozehrávky Drouina, přihrál před bránu volnému Pageauovi, ale ten poslal kotouč jen do Bishopa! Tohle rozhodně mělo skončit gólem a hosty to může velmi mrzet.
     
    08:40
    Utkání je velmi často přerušováno. Tentokrát se jednalo o ofsajd Ottawy.
     
    07:52
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání Ottawy přinesl střeleckou příležitost pro Hoffmana. Nejlepší kanonýr Sens však mířil jen do hrudi Bena Bishopa.
     
    07:20
    Icing Tampy! Jedná se zřejmě už o čtvrté zakázané uvolnění domácích během posledních pár minut. Nepřesnosti zatím hodně narušují kombinaci Tampy.
     
    06:53
    Hra je znovu přerušena a tentokrát už následuje komerční přestávka.
     
    06:02
    Další zakázané uvolnění Tampy vrátilo hru před Bishopa. Ottawa se následně dokázala udržet v útočném pásmu a vyprodukovala několik zajímavých střel. Ani jedna si cestu do brány nenašla.
     
    05:17
    Ottawa se dopustila dvou špatných rozehrávek, avšak domácí celek z toho vytěžil jen nepřesné nahození. Hra zatím postrádá více přesnosti.
     
    04:36
    Okamžitě po vyhraném buly pálil Bobby Ryan. Pohotové zakončení donutilo Bishopa k dobrému zákroku. Vhazování po pravici domácího brankáře se tedy bude opakovat.
     
    04:34
    Domácímu celku se v posledních sekundách moc nedaří založit útok. Další pokus o rozehrávku končí zakázaným uvolněním.
     
    03:40
    Brian Boyle se před bránou pokusil tečovat nahození od modré čáry. V poslední chvíli mu v tom dobrým defenzivním zákrokem zabránil Bobby Ryan.
     
    03:00
    Příliš nepřesná rozehrávka Tampy končí zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude pochopitelně u Bena Bishopa.
     
    02:36
    Lazar se pokusil získat kotouč důrazem, nicméně u mantinelu byl nakonec odstaven a domácí dostávají hru do středního pásma.
     
    01:29
    Ale nyní se Stone po chybě Tampy zjevil před Bishopem úplně sám! Amerického brankáře si však hostující útočník "nepovodil"!
     
    01:14
    Po minutě hry se do blízkosti Bishopovy brány podívali hosté. Nahození od mantinelu Bishopovi snad ani nemohlo způsobit větší potíže.
     
    00:13
    Záhy po úvodním buly se domácí dostali do útočného pásma a Victor Hedman prověřil Andersona přízemní ranou od modré čáry.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek dnešního utkání se samozřejmě o pár minut opozdí. Hráči ještě nejsou ani na ledové ploše.
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Hedman, Stralman, Garrison, Nestěrov, Šustr, Coburn – Killorn, Stamkos, Drouin – Kučerov, Johnson, Palát – Callahan, Filppula, Brown – Marchessault, Boyle, Namestnikov

    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki – Hoffman, Turris, Ryan – Smith, Zibanejad, Stone – Dziurzynski, Pageau, Chiasson – Lazar, Neil

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Meier – Scott Cherrey, Brian Murphy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Tampa Bay Lightning

    Ondřej Palát (CZE)
    Andrej Šustr (CZE)

    Ottawa Senators

    Milan Michálek (CZE) – zraněný
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    3.4.2015 Ottawa – Tampa Bay 2:1 pp.
    5.1.2015 Ottawa – Tampa Bay 2:4
    30.11.2014 Tampa Bay -Ottawa 4:1
    12.10.2014 Tampa Bay – Ottawa 2:3 sn.
    25.3.2014 Tampa Bay – Ottawa 3:4 sn.
     
    OTTAWA SENATORS

    Tým z hlavního města Kanady si zatím vede lépe než domácí celek a drží se na solidní šesté pozici. Ottawa získal 35 bodů z 29 zápasů a především její ofenzíva soupeře doslova straší. Důkazem je 90 nastřílených branek, což je druhý nejlepší počin ve Východní konferenci. Po menším útlumu v podobě dvou proher navíc Senátoři v posledních zápasech zabrali a vyhráli tři ze čtyř utkání.

    Posledních pět zápasů

    9.12.2015 Florida – Ottawa 2:4
    7.12.2015 NY Rangers – Ottawa 4:1
    6.12.2015 Ottawa – NY Islanders 3:2 pp.
    4.12.2015 Ottawa – Chicago 4:3 pp.
    2.12.2015 Ottawa – Philadelphia 2:4
     
    TAMPA BAY LIGHTNING

    Velmi ambiciózní celek loni došel až do finále playoff NHL, ve kterém podlehl Chicagu, ale letos se zatím trápí. Domácí Tampa je po 28 odehraných zápasech se ziskem 29 bodů až na 11. místě Východní konference a to rozhodně není pozice, která by byla hodna finalisty playoff. Blesky sice velmi málo inkasují, ale na druhou stranu dosud vstřelily 66 gólů a to je v rámci konference čtvrtý nejhorší počin.

    Posledních pět zápasů

    7.12.2015 Los Angeles – Tampa Bay 3:1
    6.12.2015 San Jose – Tampa Bay 3:4
    3.12.2015 Anaheim – Tampa Bay 1:2
    29.11.2015 Tampa Bay – NY Islanders 2:3
    27.11.2015 Washington – Tampa Bay 4:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL, ve kterém Tampa Bay Lightning přivítá tým Ottawa Senators. Utkání začíná v 01:30.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 20. Kučerov (Stamkos, Hedman), 41. Filppula (Brown, Callahan), 49. Kučerov, 60. J.T.Brown (Callahan) – 53. Ceci (Ryan, Stone)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Hedman, Stralman, Garrison, Nestěrov, Šustr, Coburn – Killorn, Stamkos, Drouin – Kučerov, Johnson, Palát – Callahan, Filppula, Brown – Marchessault, Boyle, Namestnikov
    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki – Hoffman, Turris, Ryan – Smith, Zibanejad, Stone – Dziurzynski, Pageau, Chiasson – Lazar, Neil

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Meier – Scott Cherrey, Brian Murphy

    Diváci: 19.092
    bahis siteleri