Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 5:4 (4:3 po s.n.) | Vsetín – Pardubice 1:7 (kon.) | Havířov – Letňany 0:5 (kon.)
HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 2:3 (kon.) | Poruba – K. Vary 1:2 (kon.)
Opava – HC Litvínov 2:6 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 8:1 (kon.)
Jihlava – Kladno 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:5 (1:2, 1:0, 1:3)
HC Olomouc
Pátek 08.01.2016, 18:15 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    51:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařský klub ještě snižuje. Rozjetý DUŠAN KERDA propasoval v rychlosti puk mezi tři tyče. Asistence: Hanuš Petržílka.
     
    49:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí střelci se probudili, Mladá Boleslav naopak naprosto propadá. Z další rychlé akce se prosadil DOMINIK HAJŠMAN, který byl rozjetý a zkušeně sklepl v rychlosti puk za Haasova záda. Asistence: Matěj Zabloudil.
     
    48:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zdá se, že si hosté pojišťují tříbodový zisk. Olomoučtí předvedli krásnou spolupráci, když si Rutar najel do pravého kruhu odkud našel volného JANA BEIERA, jenž se nemohl mýlit. Brankář Haas se nestačil přemístit. Asistence: Ludvík Rutar, Petr Mader.
     
    41:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se vrací znovu do vedení. Na modré se napřáhl LUDVÍK RUTAR a puk prošel až mezi tři tyče. Asistence: Jan Janečko, Miroslav Skopal.
     
    29:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Takové góly se moc často nevidí, Marek Mlčoch se na modré napřáhl a puk stačil mezi betony tečovat ještě VLADIMÍR ZAHRADNÍK. Branka padla z dálky, jenže Galuška si nepohlídal prostor mezi betony. Asistence: Marek Mlčoch, Oscar Flynn.
     
    17:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se DOMINIK HRACHOVEC branky dočkal. Nutno podotknout, že za tak povedené střídání zaslouženě. Boleslavský útočník se prosadil střelou z pravého kruhu, která rozvlnila síť za Galuškou. Asistence: Zdeněk Křížek.
     
    13:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jsou zatím v Mladé Boleslavi produktivní. MATĚJ MURLA poslal puk z mezikruží přesně pod břevno. Asistence: Jan Janečko.
     
    02:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Brankář Radek Haas zažívá premiéru ve starším dorostu, ovšem brzy inkasoval. Do samostatného úniku se v oslabení dostal PATRIK ŘÍČKA, který překonal domácího gólmana střelou mezi rukou a břevnem. Bez asistence.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 18. Hrachovec (Křížek), 30. Zahradník (Mlčoch, Flynn), 52. Kerda (Petržílka) – 3. Říčka, 14. Murla (Janečko), 42. Rutar (Janečko, Skopal), 49. Beier (Rutar, Mader), 50. Hajšman (Zabloudil)


    BK Mladá Boleslav: Haas (Krofta) – Petržílka, Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Nepokoj, Mlčoch – Zich, Foerster, Kerda, Flynn, Křížek, Havelka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Jindra, Hrachovec, Dančišin (C)
    HC Olomouc: Galuška (Schejbal) – Dajčar, Murla, Mader, Štreit, Holiš, Rutar – Urban, Zabloudil (C), Husták, Bohanos, Beier, Janků, Pěcha, Skopal, Hajšman, Machálek, Janečko, Kořenek, Říčka

    Rozhodčí: Pilný – Kleprlík, Blümel

    Diváci: 29
    bahis siteleri