Manchester Utd. – Leicester 4:1 (kon.) | Bournemouth – Everton 1:0 (kon.) | Liverpool – Hull City 5:1 (kon.)
Middlesbrough – Tottenham 1:2 (kon.) | Stoke – West Brom 1:1 (kon.) | Sunderland – Crystal Palace 2:3 (kon.)
Swansea – Manchester City 1:3 (kon.) | Arsenal – Chelsea 3:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
5:1 (3:0)
Hull City AFC
Sobota 24.09.2016, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    71. James MILNER - 5:1
     
    71
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpoolští pouze potvrzují svou dnešní dominanci a přidávají už pátou branku! Na zahrání pokutového kopu si znovu troufl JAMES MILNER a v podstatě zvolil totožné zakončení jako v prvním poločase, Marshall sice opět skákal na správnou stranu, ale ani tentokráte úspěšný nebyl!
    52. Philippe COUTINHO - 4:1
     
    52
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Jenže domácí měli připravenou okamžitou odpověď a nutno podotknout, že tahle rána byla fantastická! PHILIPPE COUTINHO si naběhl na přihrávku od dnes výborně hrajícího Lallany, poté napřáhl z uctivé vzdálenosti a zamířil přesně do šibenice hostující branky, Marshall se natahoval marně!
    51. David MEYLER - 3:1
     
    51
    Hull City právě vstřelil branku!
    No vida, hosté se zničehonic prosazují a snižují na 1:3! Snodgrassův centr nikoho ze spoluhráčů nenašel, osamocenému Milnerovi ale nevyšlo zpracování a následoval rohový kop. Po jeho rozehrání na malém vápna nejvýše vyskočil Maguire, od jehož hlavy se míč odrazil k DAVIDU MEYLEROVI a ten zamířil přesně!
    36. Sadio MANÉ - 3:0
     
    36
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tentokráte už byl ale Marshall bezmocný, demolice Hull City pokračuje! Lallana se na kraji šestnáctky krásně uvolnil a poté přesnou nahrávkou našel na hranici šestnáctky číhajícího SADIA MANÉHO, který měl až příliš času a prostoru na to se s balonem otočit a uklidit jej k levé tyči!
    30. James MILNER - 2:0
     
    30
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Po tomto prohřešku proti fotbalovým regulím pochopitelně musela následovat penalta, kterou domácí dokázali proměnit! Její exekuce se podle očekávání ujal zkušený JAMES MILNER, brankář Marshall sice správně vystihl stranu, na pohotovou ránu britského univerzála ale nedosáhl!
    17. Adam LALLANA - 1:0
     
    17
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté ale znovu nedokázali balon dostat do bezpečné vzdálenosti od branky a tentokráte za své zaváhání už zaplatili! Coutinho se šikovným naznačením zbavil hned dvou protihráčů, poté zachoval chladnou hlavu a přesně našel ADAMA LALLANU, který přízemní střelou podél obránce zaskočil Davida Marshalla!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 17. Lallana (Coutinho), 30. Milner (pen.), 36. Mané (Lallana), 52. Coutinho (Lallana), 71. Milner (pen.) – 51. Meyler (Maguire)

    Karty:   19. Milner (LIV) – 7. Huddlestone (HLL), 37. R. Mason (HLL)   29. Elmohamady (HLL)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 7:0. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:8.
    Liverpool FC: Karius – Clyne, Klavan, Matip, Milner – Lallana (69. Sturridge), Henderson (C) (74. Can), Wijnaldum – Mané, Firmino, Coutinho (74. Grujić).
    Náhradníci: Mignolet – A. Moreno, Lucas Leiva, Can, Grujić, Origi, Sturridge.

    Hull City AFC: Marshall – Elmohamady, Livermore, Davies (C), Robertson – Clucas, Huddlestone (46. Maguire), R. Mason (73. Henriksen) – Diomande (33. Meyler), Snodgrass – A. Hernández.
    Náhradníci: Jakupović – Maguire, Meyler, Maloney, Mbokani, W. Keane, Henriksen.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Andy Garratt

    Diváci: 53 109
    bahis siteleri