Sporting – Estoril 4:2 (kon.) | Feirense – Nacional 0:3 (kon.) | Chaves – Benfica 0:2 (kon.)
Braga – Setúbal 2:1 (kon.)
konec
CD Feirense
0:3 (0:1)
CD Nacional
Sobota 24.09.2016, 17:00 • Estádio Marcolino de Castro (Santa Maria da Feira) • Portugalská Primeira Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Feirense předvedlo krásnou akci a po přízemním centru z pravého křídla se jeden z domácích hráčů dostal do zakončení, z bezprostřední blízkosti ale na Ruie Silvu nevyzrál!
     
    89
    Semedo se po rozehrání standardní situace a dlouhém kolmém pasu vpřed dostal v blízkosti levé tyče k hlavičce, která málem skončila na boční síti!
     
    88
    Následný rohový kop sice nic nepřinesl, Feirense ovšem vzápětí vybojovalo další a na vzdálenější levé tyči se pokusil o technické zakončení Luís Aurélio, jehož pokus těsně minul vzdálenější pravou tyč!
     
    79
    Semedo se po krásném diagonálním centru z pravé strany natahoval na vzdálenější levé tyči po míči, jeho zakončení ale bylo nepřesné a skončilo těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    78
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Nelson Bonilla (CD Nacional).
     
    77
    Střídající Nelson Bonilla viděl během pár sekund dvě žluté karty za protesty a následovat nemohlo nic jiného, než karta červená! To je hodně kontroverzní situace, která se jen tak nestane.
     
    73
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Tiago Rodrigues, přichází Jota.
     
    71
    Platiny těsně za hranicí šestnáctky upadl, ani tentokrát z toho ale penalta nebude! Nejsem si ale úplně jist, že zákrok jednoho z hostů byl v pořádku, naopak, podle mě Platinyho stáhl k zemi a měla se kopat desítka.
     
    68
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Karamanos, přichází Fabinho.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Vitor Garcia (CD Nacional).
     
    66
    Žlutou kartu dostává Platiny (CD Feirense).
     
    65
    Jeden z hostujících fotbalistů se po krásné kolmé přihrávce za obranu mohl řítit sám na bránu, jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd, který ani náhodou nebyl!
     
    63
    Žlutou kartu dostává Vítor Bruno (CD Feirense).
     
    60
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází Okacha Hamzaoui, přichází Nelson Bonilla.
     
    59
    Domácí nevinně odcentrovali z levé strany hřiště v blízkosti šestnáctky, jenže následný centr mířící ke vzdálenější pravé tyči málem nadělal velkou paseku. Díky postřehu brankáře Ruie Silvy, který míč vyrazil na rohový kop, se tomu tak ale nestalo!
     
    57
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Cris, přichází Platiny.
     
    56
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Luís Machedo, přichází Jean Sony.
    55. Okacha HAMZAOUI - 0:3
     
    55
    Nacional právě vstřelil branku!
    Třetí chyba v domácí obraně je znovu tvrdě potrestána a OKACHA HAMZAOUI kompletuje po necelé hodině hry čistý hattrick!! César nedokázal na pravé straně šestnáctky odkopnout míč, ke kterému se dostal Okacha Hamzaoui a přízemní střelou opět zamířil ke vzdálenější levé tyči.
     
    53
    Žlutou kartu dostává Nuno Sequeira (CD Nacional).
    51. Okacha HAMZAOUI - 0:2
     
    51
    Nacional právě vstřelil branku!
    OKACHA HAMZAOUI si naběhl na krásnou kolmou přihrávku Salvadora Agry a přízemní střelou z pravé strany šestnáctky zamířil z úhlu ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Salvador Agra.
     
    48
    Luís Machado si nabíhal do šestnáctky na přízemní centr svého spoluhráče z pravé strany, jenže na něj těsně nedosáhl a u míče byl jako první brankář Rui Silva, který zasahoval za cenu vlastního zdraví!
     
    46
    Střídání v týmu CD Nacional: ze hřiště odchází César, přichází Ali Ghazal.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Tiago Rodrigues (CD Nacional).
     
    37
    Žlutou kartu dostává Tobias Figueiredo (CD Nacional).
     
    34
    Luís Machado odcentroval na levé straně hřiště v blízkosti šestnáctky a na přední tyči našel Semeda, který se pohotovým volejem snažil zamířit k levé tyči, jenže na fantastického Ruie Silvu nevyzrál a jeho dorážka z metru skončila na boční síti!
    30. Okacha HAMZAOUI - 0:1
     
    30
    Nacional právě vstřelil branku!
    OKACHA HAMZAOUI vystřihl spektakulární zakončení jako z hollywoodského filmu a po špatně odvráceném míči v podání Luíse Rochy fantastickými nůžkami z hranice pokutového území o levou tyč poslal míč do brány.
     
    24
    Semedo se na pravé straně šestnáctky krásně obtočil kolem svého strážce a poté napřáhl k prudké střele, kterou Rui Silva na přední tyči vyboxoval do bezpečí!
     
    23
    Žlutou kartu dostává César (CD Nacional).
    21. Luís Rocha nebyl daleko od vstřelení úvodní branky.
     
    21
    Feirense rozehrálo na pravé straně hřiště nakrátko rohový kop a po následném centru se ocitl uprostřed šestnáctky v obrovské šanci Luís Rocha, jeho hlavička ale zamířila těsně nad!
     
    16
    Po následném rohovém kopu se hosté na vzdálenější pravé tyči dostali do další obrovské šance, jenže následná střela Ricarda Gomese z otočky zamířila těsně vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány!
    15. Hamzaoui a jeho krásný pokus o přehození brankáře.
     
    15
    Hamzaoui si do šestnáctky naběhl na nádherný dlouhý kolmý pas svého spoluhráče a ze vzduchu se prvním dotykem pokusil vybíhajícího Peçanhu přehodit, brankář Feirense ale do jeho lobu dokázal sáhnout a pravou rukou míč vytáhl nad břevno!
     
    2
    Žlutou kartu dostává Luís Rocha (CD Feirense).

    Tomáš Reiner

    Branky: 30. Hamzaoui, 51. Hamzaoui, 55. Hamzaoui

    Karty:   2. Rocha (FEI), 63. Bruno (FEI), 66. Platiny (FEI) – 23. César (NAC), 37. Figueiredo (NAC), 45. Rodrigues (NAC), 53. Sequeira (NAC), 66. Garcia (NAC)   78. Bonilla (NAC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 9:9. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:10.
    CD Feirense: Peçanha – Barge, Luís Rocha, Ícaro, Vítor Bruno – Semedo, Cris (C – 56. Platiny) – Luís Aurélio, Tiago Silva, Luís Machado (56. Sony) – Karamanos (68. Fabinho). (4-2-3-1)
    Náhradníci: Vaná, Kakuba, Paulo Monteiro, Ricardo Dias.

    CD Nacional: Rui Silva – Vitor Garcia, César (46. Ghazal), Rui Correia (C) – Tobias Figueiredo, Sequeira, Washington, Tiago Rodrigues (73. Jota) – Salvador Agra, Hamzaoui (60. Bonilla), Sequeira. (3-4-3)
    Náhradníci: Bolat, Witi, Vitor Gonçalves, Mauro Cerqueira.

    Rozhodčí: Jorge Ferreira. Asistenti: Inácio Pereira, Nelson Cunha. Čtvrtý rozhodčí: Tiago Mendes
    bahis siteleri