Trenčín – Slovan Bratislava 2:1 (kon.) | Podbrezová – Ružomberok 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Žilina 0:2 (kon.)
Senica – Trnava 0:1 (kon.) | Michalovce – Myjava 3:2 (kon.) | Prešov – Dunajská Streda 0:3 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
3:2 (2:1)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 24.09.2016, 19:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Michalovce dali gól!
    Explózia radosti v Michalovciach, Zemplín sa v úvode nadstaveného času opätovne dostáva do vedenia! Dominik Kunca to ľavačkou výborne zakrútil pred bránu, tam si loptu našiel IGOR ŽOFČÁK, ktorý ju hlavičkou krásne posunul do brány ponad bezmocného brankára Matúša Hrušku!
     
    84
    Myjava dala gól!
    Hosťujúci tréner Mikuláš Radvániy môže byť v tomto momente absolútne spokojný. Jeho tímu sa totiž podarilo vyrovnať zásluhou dvoch hráčov, ktorých poslal do zápasu z lavičky. Centrovanú loptu Štefana Pekára dokázal v malom vápne pravačkou usmernil do siete PETER SLÁDEK, ktorého nedokázala michalovská defenzíva zastaviť!
     
    34
    Myjava dala gól!
    Po následnom rohovom kope sa však už Myjavčania tešia zo zníženia svojho manka! V pokutovom území si našiel miesto na zakončenie IVAN OSTOJIČ, na ktorého presnú hlavičku sa michalovská defenzíva na čele s Matúšom Kirom len bezmocne pozerala. Stopér Spartaka tak týmto presným zásahom odčinil svoju chybu pri góle Dávida Škutku.
     
    22
    Michalovce dali gól!
    Michalovčania vyťažili zo svojej aktivity druhý presný zásah, ktorým si upevňujú svoje vedenie! Centrovanú loptu od rohovej zástavky sa snažil zasiahnuť Emmanuel Mensah, no do vzduchu sa zavesil aj domáci OLIVER PODHORIN, ktorý hlavou len pohladil loptu, no zasiahol ju natoľko podarene, že znemožnil Hruškovi šance na úspešný zákrok!
     
    15
    Michalovce dali gól!
    Po úvodnej štvrťhodine hry sa Michalovce dostávajú do vedenia! Pri gólovej akcii odviedol veľmi dobrú prácu Emmanuel Mensah, ktorý prihrávkou z ľavej strany našiel DÁVIDA ŠKUTKU, ten si na hranici pokutového územia podržal loptu aj napriek tomu, že sa ocitol na trávniku. Výborný zakončovateľ sa s ňou otočil smerom na bránu a prízemnou strelou rozvlnil sieť za Matúšom Hruškom!

    Michal Bakoš

    Branky: 15. Škutka (E. Mensah), 22. Podhorin, 90. Žofčák (Kunca) – 34. Ostojić, 84. Sládek (Pekár)

    Karty:   27. Kotora (MIC) – 26. Kukoľ (MYJ), 72. Machovec (MYJ)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 3:2.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Sipľak, Kotora (57. Sedlák), Žofčák, Podhorin – E. Mensah (38. Kunca), Danko, Koscelník, Qose – Škutka (88. Kushta), Lazarus.
    Náhradníci: Macej – Turik, Grič, Sedlák, Bellas, Kushta, Kunca.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Ostojić, Pavlík, Machovec, Kóňa – Mehremič (67. Sládek), Kolár, Brigant (67. Pekár), Bílovský – Marček (83. Holiš), Kukoľ.
    Náhradníci: Solnička – Beňo, Pekár, Flamík, Holiš, Sabler, Sládek.

    Rozhodčí: Vnuk – Brendza, Roszbeck – Weiss
    bahis siteleri