Spartak Moskva – Novosibirsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Ufa – Barys 5:2 (kon.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (po pr.) | Toljatti – Vladivostok 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 3:2 (kon.)
Čerepovec – Minsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Kunlun 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 6:1 (kon.)
Soči – Omsk 2:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 15.10.2016, 13:30 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:29 Alexej SIMAKOV - 3:2
     
    56:29
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Střela Nikolaje Timašova od modré čáry byla zablokována a v mezikruží se dostal k puku ALEXEJ SIMAKOV, který z otočky střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány a vrátil Jekatěrinburg v přesilové hře umocněné hrou bez brankáře zpět do zápasu. Asistence: Nikolaj Timašov a Rok Tičar.
    44:22 Alexandr ČERNIKOV - 3:1
     
    44:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ALEXANDR ČERNIKOV si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou přihrávku Jurije Petrova z levého křídla a po nádherném bekhendovém blafáku nakonec nadvakrát puk zasunul za záda ležícího Igora Ustinskije. Asistence: Jurij Petrov a Alexandr Pankov.
    33:20 Alexandr ČERNIKOV - 2:1
     
    33:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor od úvodních sekund druhé třetiny dominoval a po obrovské převaze zaslouženě strhl vedení na svou stranu! Clonící ALEXANDR ČERNIKOV se po zablokování tvrdé střely Kirilla Kolcova z vrcholu pravého kruhu pro vhazování dostal k odraženému puku a z otočky zamířil po ledě ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Kirill Kolcov.
    11:43 Kirill KOLCOV - 1:1
     
    11:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Snaha Jekatěrinburgu o rychlé navýšení jednobrankového vedení nic nepřinesla a KIRILL KOLCOV na opačné straně ledové plochy nádhernou střelou s příklepem z vrcholu kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou bezmocného Igora Ustinskije do bližšího pravého horního koutu brány. Stav utkání je rázem vyrovnaný 1:1! Asistence: Arťom Borodkin a Alexej Petrov.
    10:25 Rok TIČAR - 0:1
     
    10:25
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ROK TIČAR si najel mezi kruhy pro vhazování na zpětnou přihrávku Alexeje Simakova z pravého křídla a poté nádhernou střelou zápěstím zamířil do levého horního rohu brány. Asistence: Alexej Simakov a Alexandr Ščemerov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Kolcov (Borodkin, J. Petrov), 34. Černikov (Kolcov), 45. Černikov (J. Petrov, Pankov) – 11. Tičar (Simakov, Ščemerov), 57. Simakov (Timašov, Tičar)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Borodkin, Šinin, Děnisov, Kolcov, A. Petrov, N. Bělov, Mamajev – Vesce, Jakuceňa, Szczechura – J. Petrov, Černikov, Pankov – Pestunov, Birner, Afonasjevskij – Šarov, Peňkovskij, Šolochov – Zinovjev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Lavriněnko) – Megalinskij, Kivistö, Ščemerov, Andersén, Turbin, Timašov, Žuravljov – Golyšev, Simakov, Tičar – Koukal, Šingarejev, Buchtele – Torčeňuk, Michnov, Monja – Česalin, A. Alexejev, K. Volkov.

    Rozhodčí: Eduard Odins, Sergej Kulakov. Čároví: Gleb Lazarev, Jevgenij Litvinov

    Diváci: 7500
    bahis siteleri