Gijón – Sevilla 1:1 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.) | Atlético – Malaga 4:2 (kon.)
Barcelona – Granada 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:2 (3:1)
Malaga CF
Sobota 29.10.2016, 18:30 • Estadio Vicente Calderón • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Španělská Primera División dnes pokračuje svým desátým kolem a vy můžete být prostřednictvím našeho textového přenosu u toho. Zde se společně zaměříme na atraktivní utkání mezi Atléticem Madrid a Málagou CF, tak si to nenechte ujít – začínáme v 18:30!
     
    ATLÉTICO MADRID

    Atleti se v posledních týdnech rozehráli do skvělé formy, v natřískané tabulce Primera División jsou ale "až" pátí. Na tuto příčku klesla parta Diega Simeoneho v minulém kole, kdy madridský celek těsně podlehl silné Seville, kterou tříbodový zisk katapultoval na druhé místo za vedoucí Real. V posledním domácím ligovém klání Atlético rozdrtilo Granadu vysoko 7:1, Málažští se tak budou muset mít na pozoru. V letošní Lize mistrů červenobílí dokonce nenašli přemožitele, kromě výher nad Rostovem a PSV si připsali i cenný skalp Bayernu Mnichov.
     
    MÁLAGA CF

    Začátek sezóny andalúský celek nepotkal v dobré formě, v poslední době ale Málaga podává velmi kvalitní výkony a vyšplhala se až na solidní desátou příčku v tabulce. Od zářijové prohry s Betisem Sevilla jsou svěřenci Juandeho Ramose k neporažení, v minulém kole doma přehráli Leganés jasně 4:0. Boquerones dnes rozhodně nebudou v roli favorita, podaří se jim prodloužit šňůru tří utkání bez prohry?
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Gaitán, Gabi, Ñíguez, Ferreira-Carrasco – Gameiro, Griezmann.
    Náhradníci: Moreira – Tiago, F. Torres, Á. Correa, Vrsaljko, Lucas Hernández, Partey.

    Málaga CF: Kameni – Rosales, Koné, Villanueva, Ricca – Fornals, Camacho – Jony, G. Castro, J. P. Carlos – Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Bojko – Santos, Añor, Duda, En Nesyri, Ontiveros, Muñoz.

    Rozhodčí: Estrada – Martínez, Martín.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zadáci Málagy se uchýlili ke kombinaci na vlastní polovině hřiště, v úvodu se ani jeden tým nikam bezhlavě nežene.
     
    3
    Nicolás Gaitán se vydal kupředu po pravé straně hřiště, neměl ale komu přihrát, a tak vrátil míč Juanfranovi.
     
    4
    Bakary Koné už byl s míčem za postranní čarou, na popud divoce signalizujícího Diega Simeoneho bylo nařízeno vhazování ve prospěch Atlética.
     
    5
    Domácí vybojovali rohový kop, z něj ale žádné nebezpečí pro Kameniho nepramenilo a málažšský gólman bude mít k dispozici odkop od své svatyně.
     
    7
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Lepší vstup do zápasu si domácí nemohli představovat. YANNICK FERREIRA-CARRASCO se prokousal do šestnáctky, zbavil se Riccy i Koného a poté přesnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Kameniho!
    7. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 1:0
     
    8
    Málažští po inkasované brance působí jako opaření, hráčů v červenobílých dresech je doslova plné hřiště.
     
    9
    Gaitán poslal zajímavý centr do pokutového území adresovaný Griezmannovi, ten ale netrefil míč podle svých představ a Carlos Kameni nakonec nemusel zasahovat.
     
    10
    Filipe Luís našel povedenou kolmicí rozběhnutého Ferreiru-Carrasca, belgický reprezentant ale s balonem nenaložil dvakrát povedeně.
     
    12
    Federico Ricca nic nevymýšlel a odkopl balon až na polovinu hřiště, kde se míče ujal Savić, a Madridští tak pokračují v akci.
     
    13
    Bakary Koné ve skluzu uklidil míč do autu, svěřenci Juandeho Ramose se na Estadio Vicente Calderón zatím pouze brání a pokud se nemýlím, na útočnou polovinu se s míčem ještě nepodívali.
     
    14
    Útočníci Atlética neztrácejí síly napadáním soupeřovy rozehrávky, nýbrž vyčkávají na úrovni půlící čáry, přes kterou se hosté ještě nedokázali prokousat.
     
    15
    Po pravém křídle utekl aktivní Kévin Gameiro, jeho následná přihrávka zamýšlená jako nabídka na dorážku do předbrankového prostoru ale doletěla pouze do Kameniho náruče.
     
    16
    Čtvrthodinka hry je za námi a Atleti mají zatím utkání jednoznačně pod kontrolou. Málažští se teď na chviličku dostali na útočnou polovinu, o míč ale zase velmi rychle přišli.
     
    18
    Saúl Ñíguez roztáhl hru na volného Gaitána, který následně vykouzlil povedenou kolmici pro Kévina Gameira, francouzský legionář ale z nulového úhlu opět dopravil balon jen ke Kamenimu.
     
    19
    Yannick Ferreira-Carrasco se zničehonic svalil k zemi, zřejmě se jednalo o nějakou křeč. Zdá se však, že autor úvodního gólu utkání bude v pořádku.
     
    20
    Skutečně tomu tak bude, už se znovu hraje a Yannick Ferreira-Carrasco se zapojil zpět do dění na travnatém povrchu.
     
    22
    Tlak Atlética prakticky nepřetržitě přetrvává po celý zápas, kromě gólu Carrasca si ale domácí žádné šance vytvořit nedokázali.
     
    23
    Svěřenci Diega Simeoneho nyní vybojovali rohový kop, Carlos Kameni se tak bude muset mít znovu na pozoru.
     
    24
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tak to byla obrovská chyba Bakaryho Koného, který balon směřující ven z šestnáctky nepochopitelně odhlavičkoval zpět do ohně, což Camacho vůbec nečekal a od něj se balon odrazil na kopačku KÉVINA GAMEIRA, který měl úlohu snadnou!
    24. Kévin GAMEIRO - 2:0
     
    26
    Po Gameirově snadné trefě se hra uklidnila, domácí už se sice nikam neženou, Málagu ale přesto jednoznačně přehrávají.
     
    27
    Bakary Koné si tentokrát situaci ve vlastním pokutovém území pohlídal a další kiks nevyrobil, načež si Gonzalo Castro došel pro faul na útočné polovině.
     
    28
    Z nařízeného přímého kopu žádné nebezpečí pro Oblaka nepramenilo, strážce domácí svatyně mohl zůstat zcela v klidu.
     
    30
    Půlhodina hry je za námi a Málaga začíná vystrkovat růžky, po nedovoleném zákroku Gaitána budou mít hosté k dispozici přímý kop z levé strany.
     
    31
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Nicolás Gaitán, přichází Ángel Correa.
     
    31
    Málaga právě vstřelila branku!
    Ou, to byla fotbalová lahůdka! Exekuce zmiňovaného přímého kopu se ujal SANDRO RAMÍREZ, který z ostrého úhlu zakroutil míč přesně do vzdálenější šibenice!
    31. Sandro RAMÍREZ - 2:1
     
    33
    Málažská defenzíva opět zaváhala a odražený balon se dostal k nikým nehlídanému Gameirovi, ten se ale tak trochu unáhlil a míč poslal až mezi diváky.
     
    34
    Hra se trochu uklidnila, ani jeden tým se nyní nikam nežene. Momentálně sledujeme kombinaci svěřenců Diega Simeoneho na polovině hřiště.
     
    36
    Antoine Griezmann mohl Atléticu vrátit dvougólový náskok, jeho utěšenou ránu z hranice pokutového území ale Carlos Kameni reflexivně vyrazil!
     
    37
    Další pokus u vyslání Griezmanna do protiakce se Gameirovi nepovedl, balon skončil u hostujícího zadáka Riccy, který má teď spoustu času na rozehrávku.
     
    39
    Do konce první půle už mnoho času nezbývá a Atleti s obrovskou lehkostí kombinují na útočné polovině, do dalších šancí se ale nedostávají.
     
    40
    Yannick Ferreira-Carrasco dostal trochu prostoru na levé straně hřiště, čehož využil k odcentrování míče do pokutového území, jenže jeho centr nikoho v červenobílém nenašel.
     
    41
    Andalúský celek má velké problémy v rozehrávce, především Bakarymu Konému dnešní zápas zatím vůbec nevychází.
     
    43
    Gonzalo Castro se u postranní čáry provinil naprosto zbytečným faulem, což sudí Estrada "ocenil" žlutou kartou.
     
    44
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Defenzíva Málagy znovu zaspala a domácí to znovu potrestali! Luísův dalekonosný nákop na útočnou polovinu Antoine Griezmann hlavou usměrnil k lépe postavenému KÉVINU GAMEIROVI, který se zbavil bráního Koného a chladnokrevně zakončil!
    44. Kévin GAMEIRO - 3:1
     
    45
    První poločas bude o minutu delší.
     
    45+1
    V nastaveném čase se domácí dostali na soupeřovu polovinu a vybojovali ještě jeden rohový kop, když Luísův centr z levé strany Bakary Koné srazil do zámezí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Ze zmiňované standardní situace ovšem žádné nebezpečí pro Kameniho už nepramenilo a sudí Estrada poté ukončil první poločas. Atlético svého soka jednoznačně přehrává a díky trefám Ferreira-Carrascy, Gameira a opět Gameira vede 3:1, jedinou trefu Málagy obstaral Sandro Ramírez. Gól hostí byl ale parádní, Ramírez se z ostrého úhlu trefil parádně do levé šibenice.
     
    Co nabídne druhá půle? To začneme zjišťovat v 19:31.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Atlético svého soka jednoznačně přehrává i na začátku druhé půle. V zajímavé střelecké pozici se ocitl znovu Kévin Gameiro, jemuž se ale tentokrát zakončit nepodařilo.
     
    49
    Stefan Savić za svůj zákrok na Castra vyfasoval žlutou kartu, hosté tak budou mít k dispozici standardní situaci z vcelku zajímavé pozice.
     
    50
    Sandro Ramírez si tentokrát na střelu netroufl a místo toho se po jeho centru dostal k míči Ignacio Camacho, který ale z první těsně přestřelil!
     
    51
    Kévin Gameiro našel rozběhnutého Correu, který se ale dostal do obležení dvou hráčů v bílomodrém a zákonitě o balon přišel.
     
    52
    Bakary Koné se teď alespoň částečně vykoupil za svá předchozí zaváhání, když těsně před Griezmannem uklidil míč v nebezpečné pozici do zámezí.
     
    53
    Po následném rohovém kopu se pověsil do vzduchu uruguayský stoper Diego Godín, jenž ale k velkému zklamání Diega Simeoneho vůbec netrefil míč.
     
    55
    Málažští fotbalisté se poprvé po změně stran dostali k souvislé kombinaci na polovině hřiště, dál je ale domácí zatím nepouštějí.
     
    56
    Svěřenci Diega Simeoneho už očividně nehrají na sto procent, nicméně i přesto jsou v kombinaci lepší než hráči Málagy.
     
    58
    S obrovskou lehkostí se teď domácí prokousali až do soupeřovy šestáctky a proti tečované střele Luíse Carlos Kameni předvedl skvělý zákrok! Veškerý vzruch je ale bezpředmětný, ještě předtím byl totiž odpískán ofsajd.
     
    59
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Jony, přichází Juanpi Añor.
     
    60
    Komplikace pro Atlético, domácí budou dohrávat o deseti! Stefan Savić u postranní čáry naprosto zbytečně povalil Castra a po druhé žluté kartě se pakuje do šaten.
     
    61
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Lucas Hernández.
     
    63
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Bakary Koné, přichází Youssef En Nesyri.
     
    64
    Necelou půlhodinku před koncem nesledujeme příliš atraktivní pasáž hry, po Savićově vyloučení se domácí více zatáhli do defenzívy, zatímco hostům se stále nedaří usadit se na soupeřově polovině.
     
    64
    Málaga právě vstřelila branku!
    Drama je ale znovu na světě! Hosté prakticky z ničeho vybojovali roh a ten dokázali proměnit! Gonzalo Castro poslal přesný centr na bližší tyč, kde si na míč vyskočil IGNACIO CAMACHO, který se na stadionu svého bývalého zaměstnavatele trefil přesně!
    64. Ignacio CAMACHO - 3:2
     
    65
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Tiago.
     
    66
    Snadná práce pro oblaka, Andalúsané nyní pouze odevzdali míč slovinskému gólmanovi ve službách Atlética.
     
    67
    Střídající Tiago to ve středu pole schytal od Gonzala Castra, Atleti tak budou mít spoustu času na rozehrávku další protiakce.
     
    68
    Juanfran zamýšlel odcentrovat míč do šestnáctky, v klíčový moment ale ztratil rovnováhu, plácl sebou na trávník a kulatý nesmysl mu ujel do zámezí.
     
    69
    Ángel Correa našel povedenou kolmicí rozběhnutého Ferreiru-Carrasca, jemuž vracející se Juan Pérez Carlos ukopl balon do zámezí – roh pro Madridské.
     
    69
    Z něj ale žádné nebezpečí pro hosty nepramenilo a Málaga se vydala do rychlého protiútoku, jenže Youssef En Nesyri naprosto zbytečně zajel do Gabiho, za což vyfasoval žlutou kartu.
     
    71
    Emocemi to začíná pořádně cloumat. Unést se teď nechal i zkušený Diego Godín, po jehož zbytečném zákroku na Ramíreze se přímo na hřišti strhla strkanice.
     
    72
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Pablo Fornals, přichází Duda.
     
    73
    Mikel Villanueva podrazil nohy Yannickovi Ferreirovi-Carrascovi, za což mu hlavní arbitr Estrada udělil žlutou kartu.
     
    74
    Atleti mohli definitivně rozhodnout o svém vítězství, jenže proti nebezpečné střele Carrasca z přímého kopu zachránila Kameniho branková konstrukce!
    74. Ferreira-Carrasco orazítkoval břevno!
     
    75
    Střídající Duda to zkusil z dobrých dvaceti metrů, pokus šestatřicetiletého veterána ale proletěl vysoko nad břevnem Oblakovy svatyně.
     
    77
    Jan Oblak s následnou rozehrávkou vůbec nespěchal a za zdržování hry dostal žlutou kartu.
     
    77
    S kartami se v posledních minutách roztrhl pytel, nyní byl za svůj nedovolený zákrok potrestán Federico Ricca.
     
    78
    Exekuci nařízené standardní situace si vzal na starost Saúl Ñíguez, jehož pokus nebyl vůbec špatný, balon ale proletěl vcelku vysoko nad.
     
    79
    Málažští sice dokázali utkání zdramatizovat, o deseti se bránící Atlético má ale vše nadále pod kontrolou a je aktivnějším týmem.
     
    80
    Juan Pérez Carlos se vydal po levém křídle a poté poslal balon do pokutového území, jeho centr ale skončil jen u zkušeného Gabiho.
     
    82
    Deset minut před koncem začíná jihošpanělský celek přebírat iniciativu, a tak se zdá, že nás ještě čeká hodně dramatická koncovka zápasu.
     
    83
    Gonzalo Castro oslovil rozběhnutého Dudu, jemuž ale ujel kulatý nesmysl až do zámezí, a tak bude následovat pouze odkop od Oblakovy svatyně.
     
    85
    Hosté vsadili všechno na jednu kartu a vrhli se bezhlavě do útoku, tak se nechme překvapit, zdali jim to přinese úspěch.
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! YANNICK FERREIRA-CARRASCO si naběhl na dalekonosný nákop z hloubi vlastní poloviny, zbavil se svého strážce a poté poslal balon bezchybně ke vzdálenější tyči. Lépe to trefit nešlo!
    86. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 4:2
     
    88
    Stefan Savić nebude jediným vyloučeným hráčem, za faul na Gabiho vyfasoval druhou žlutou kartu také hostující Gonzalo Castro!
     
    89
    Po parádní Carrascově trefě se zápas už jen dohrává, frustraci málažských fotbalistů potvrdil třeba právě svým vyloučením Gonzalo Castro.
     
    90
    Sudí Estrada nastavil nad rámec druhé půle tři minuty!
     
    90+1
    Svěřenci Diega Simeoneho sympaticky nepřestávají útočit, zkušený Roberto Rosales nyní pro jistotu uklidil balon do autu a domácí budou vhazovat.
     
    90+2
    Carlos Kameni ještě zachytil tečovaný nákop na hrací ploše, a zabránil tak dalšímu rohovému kopu pro Atlético.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Ani sekundu nad tříminutový rámec arbitr Estrada nepřidal, je dobojováno! Málaga sice po změně stran dokázala zdramatizovat utkání trefou Camacha poté, co se nechal Savić zbytečně vyloučit, v závěru ale vítězství favorita potvrdil parádní křižnou střelou Yannick Ferreira-Carrasco. Ani hosté nedohrávali duel v plné síle, předčasně putoval pod sprchu i Gonzalo Castro.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
     
    To je z mé strany vše, přeji hezký zbytek víkendu! (20:22:16)

    Vojtěch Balon

    Branky: 7. Ferreira-Carrasco (Griezmann), 24. Gameiro, 44. Gameiro (Griezmann), 86. Ferreira-Carrasco (Á. Correa) – 31. Sandro Ramírez, 64. Camacho (G. Castro)

    Karty:   49. Savić (ATM), 77. Oblak (ATM) – 43. G. Castro (MLG), 69. En Nesyri (MLG), 73. Villanueva (MLG), 77. Ricca (MLG)   60. Savić (ATM) – 88. G. Castro (MLG)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Gaitán (31. Á. Correa), Gabi, Ñíguez, Ferreira-Carrasco – Gameiro (65. Tiago), Griezmann (61. Lucas Hernández).
    Náhradníci: Moreira – Tiago, F. Torres, Á. Correa, Vrsaljko, Lucas Hernández, Partey.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Koné (63. En Nesyri), Villanueva, Ricca – Fornals (72. Duda), Camacho – Jony (59. Añor), G. Castro, J. P. Carlos – Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Bojko – Santos, Añor, Duda, En Nesyri, Ontiveros, Muñoz.

    Rozhodčí: Estrada – Martínez, Martín
    bahis siteleri