Gijón – Sevilla 1:1 (kon.) | Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.) | Atlético – Malaga 4:2 (kon.)
Barcelona – Granada 1:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:2 (3:1)
Malaga CF
Sobota 29.10.2016, 18:30 • Estadio Vicente Calderón • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 4:2
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! YANNICK FERREIRA-CARRASCO si naběhl na dalekonosný nákop z hloubi vlastní poloviny, zbavil se svého strážce a poté poslal balon bezchybně ke vzdálenější tyči. Lépe to trefit nešlo!
    64. Ignacio CAMACHO - 3:2
     
    64
    Málaga právě vstřelila branku!
    Drama je ale znovu na světě! Hosté prakticky z ničeho vybojovali roh a ten dokázali proměnit! Gonzalo Castro poslal přesný centr na bližší tyč, kde si na míč vyskočil IGNACIO CAMACHO, který se na stadionu svého bývalého zaměstnavatele trefil přesně!
    44. Kévin GAMEIRO - 3:1
     
    44
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Defenzíva Málagy znovu zaspala a domácí to znovu potrestali! Luísův dalekonosný nákop na útočnou polovinu Antoine Griezmann hlavou usměrnil k lépe postavenému KÉVINU GAMEIROVI, který se zbavil bráního Koného a chladnokrevně zakončil!
    31. Sandro RAMÍREZ - 2:1
     
    31
    Málaga právě vstřelila branku!
    Ou, to byla fotbalová lahůdka! Exekuce zmiňovaného přímého kopu se ujal SANDRO RAMÍREZ, který z ostrého úhlu zakroutil míč přesně do vzdálenější šibenice!
    24. Kévin GAMEIRO - 2:0
     
    24
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tak to byla obrovská chyba Bakaryho Koného, který balon směřující ven z šestnáctky nepochopitelně odhlavičkoval zpět do ohně, což Camacho vůbec nečekal a od něj se balon odrazil na kopačku KÉVINA GAMEIRA, který měl úlohu snadnou!
    7. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 1:0
     
    7
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Lepší vstup do zápasu si domácí nemohli představovat. YANNICK FERREIRA-CARRASCO se prokousal do šestnáctky, zbavil se Riccy i Koného a poté přesnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Kameniho!

    Vojtěch Balon

    Branky: 7. Ferreira-Carrasco (Griezmann), 24. Gameiro, 44. Gameiro (Griezmann), 86. Ferreira-Carrasco (Á. Correa) – 31. Sandro Ramírez, 64. Camacho (G. Castro)

    Karty:   49. Savić (ATM), 77. Oblak (ATM) – 43. G. Castro (MLG), 69. En Nesyri (MLG), 73. Villanueva (MLG), 77. Ricca (MLG)   60. Savić (ATM) – 88. G. Castro (MLG)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Gaitán (31. Á. Correa), Gabi, Ñíguez, Ferreira-Carrasco – Gameiro (65. Tiago), Griezmann (61. Lucas Hernández).
    Náhradníci: Moreira – Tiago, F. Torres, Á. Correa, Vrsaljko, Lucas Hernández, Partey.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Koné (63. En Nesyri), Villanueva, Ricca – Fornals (72. Duda), Camacho – Jony (59. Añor), G. Castro, J. P. Carlos – Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Bojko – Santos, Añor, Duda, En Nesyri, Ontiveros, Muñoz.

    Rozhodčí: Estrada – Martínez, Martín
    bahis siteleri