Florida – Nashville 2:1 (kon.) | New Jersey – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 07.01.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:25 Ondřej KAŠE - 3:2
     
    64:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nejdříve Ondřej Kaše neproměnil velikou šanci, když jej poněkolikáté v zápase zastavil parádně Mike Smith. Z následující střely už se ale domácí parta prosazuje a rozhoduje tento duel. A hádejte, kdo puk dopravil do sítě? Ano, ONDŘEJ KAŠE se opravdu dočkal. Nevzdal se, počkal na brankovišti, doklepl puk do sítě a pokořil gólmana hostujícího celku. Nutno podotknout, že český útočník si tento gól dnes opravdu zasloužil. Bez asistence.
     
    62:40
    Až teď je tady první zakončení. Vyslal jej Anthony Duclair, Gibson jej skvěle zastavil lapačkou.
     
    45:01
    Další příležitost Vatanena už byla mnohem vážnější. Obránce Ducks si připravil zblízka puk, Smith jej však dokázal zastavit.
     
    44:11
    Tentokrát se vylučuje na druhé straně, což tedy znamená příležitost pro Anaheim Ducks. Do boxu zamířil Michael Stone, jenž se provinil nedovoleným bráněním.
    43:12 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:2
     
    43:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tohle byl tedy souboj na krev. Arizona se rozhodla dopravit puk do sítě za každou cenu, to se jí nakonec vyplatilo, protože po dvaceti vteřinách využívá početní výhodu a vyrovnává skóre na kostce v Honda Center. Autorem gólu je obránce Coyotes OLIVER EKMAN-LARSSON, jenž jako první ve zmatku na brankovišti našel kotouč, popostrčil jej za Gibsona a uspěl. Rozhodčí ještě musel branku potvrdit, ale trefa platí. Tak uvidíme, kdo tento duel ovládne. Asistence: Jamie McGinn, Anthony Duclair.
     
    42:52
    Doan měl velikou šanci, při které domácí faulovali, konkrétně hákováním. Vyloučen je tedy hokejista Anaheimu Joseph Cramarossa a hostům se nabízí šance na vyrovnání.
     
    39:22
    Ještě jedno vyloučení před druhou sirénou. Na dvě minuty za vysokou hůl je za katr odeslán hostující hokejista Peter Holland. Takže příležitost pro Anaheim Ducks.
     
    38:18
    Mohlo být klidně zase srovnáno, na brankovišti se o to snažil Stone. Jen tak tak, že Gibson stihl v ležící pozici zabránit průchodu kotouče za svá záda.
    36:05 Chris WAGNER - 2:1
     
    36:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ondřej Kaše sice puk do sítě neprocpal, z následující situace se ale Anaheim přeci jen prosazuje. Nezabránil tomu ani doposud výborný Mike Smith. Okamžitě po buly se dokázal s kotoučem na pravé straně uvolnit CHRIS WAGNER. Překvapil možná trochu i sám sebe, protože vystřelil k pravé tyči, kde to nevypadalo na moc místečka. Ale přeci jen mezírku našel, kotouč propadl do klece a Kačeři podruhé v utkání vedou. Krásná ukázka, že se vyplatí střílet z každé pozice. Tento gól padl z velmi ostrého úhlu. Asistence: Logan Shaw.
     
    35:59
    Dnes sledujeme velké souboje Ondřeje Kašeho a brankáře Smithe. A tohle je už třetí příležitost českého snaživce, kterou kanadský brankář zlikvidoval. Kaše zakončoval na brankovišti, moc mu nechybělo.
     
    33:06
    Veliká šance pro Martina Hanzala na druhou branku v zápase. Tobias Rieder mu na pravou stranu přisunul puk a český forvard pálil z první. Gibson jej ale zastavil betonem.
     
    28:26
    Navíc Rieder v závěru oslabení Coyotes unikl samotný na branku. A dost možná byl faulován! Teď mohou být domácí hodně rádi, že rozhodčí nenařídil trestné střílení.
     
    26:31
    Anaheim si zahraje vůbec první přesilovou hru v zápase. Rozhodčí totiž trestají faul Brendana Perliniho, který se dle jejich soudu provinil hákováním Hampuse Lindholma. Dobrá šance pro Ducks vzít si vedení zpět.
     
    24:14
    Martinook dokonce mohl hosty poslat do vedení, ale po zakončení z levého kruhu orazítkoval jen tyčku domácí branky. Anaheimu se polevení nemusí vyplatit.
    21:19 Martin HANZAL - 1:1
     
    21:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hodně studená sprcha pro Anaheim Ducks na začátku druhé třetiny, tohle asi domácí fanoušci nečekali. Arizona z první možnosti v prostřední části překonává Johna Gibsona. Práci na brankovišti velmi dobře zvládl český útočník MARTIN HANZAL, který i s troškou štěstí dopravil puk až za brankovou čáru. Kotouč se od něj odrazil přímo do sítě. Tato trefa může hostům dodat sebevědomí. Dá se říci, že Arizona vytěžila z minima maximum. John Gibson už toho moc dělat nemohl, Hanzal by ve výhodné pozici. Asistence: Anthony Duclair, Tobias Rieder.
     
    09:05
    Možnost pro Ondřeje Kašeho, toho ale výborně zastavil brankář Smith. Gólman Coyotes zatím drží v první třetině svůj celek nad vodou.
    06:35 Joseph CRAMAROSSA - 1:0
     
    06:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Doposud jsme neviděli žádné vážnější možnosti Anaheim Ducks, ale z jedné z prvních se domácí parta prosazuje, takže otevírá skóre. Krásnou nahrávku do prostoru někde mezi kruhy obdržel zkušený útočník kalifornského celku Corey Perry. Ten neváhal a okamžitě střílel, nakonec kotouč zapadl k pravé tyči. Na brankovišti před Smithem ještě stál ovšem stál JOSEPH CRAMAROSSA, který puk tělem tečoval za záda brankáře Arizona Coyotes. Tohle může být pro domácí hodně důležitá trefa. Uvidíme, jak moc jim pomůže. Asistence: Corey Perry, Josh Manson.
     
    04:35
    Tak tohle byla obrovská šance Arizony! Jeden z hráčů v bílém před brankou vystřelil puk, konkrétně Anthony Duclair. Kotouč poslal do tyče, následně se odrazil do brankoviště a skončil těsně před čárou. Veliké štěstí pro Gibsona a Anaheim.
     
    02:52
    Uvidíme první přesilovku zápasu, zahrají si ji Arizona Coyotes. Na dvě minuty za držení musí za katr odejít domácí hokejista Nick Ritchie. Takže příležitost pro Kojoty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 7. Cramarossa (Perry, Manson), 37. Wagner (L. Shaw), 65. O. Kaše – 22. Hanzal (Duclair, Rieder), 44. Ekman-Larsson (J. McGinn, Duclair)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Bieksa, Montour – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Rakell, Perry – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – L. Shaw, Wagner, Boll.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Duclair – J. McGinn, Dvorak, Martinook – Perlini, Holland, Vrbata – Crouse, Jooris, Doan.

    Rozhodčí: Peel, L'Ecuyer – Gibbs, Gawryletz

    Diváci: 15 415
    bahis siteleri