Řisuty – Kolín 1:8 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:7 (kon.) | Sokolov – Letňany 5:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 4:7 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (po pr.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 5:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 17.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Dvůr Králové se teď sám střílí do nohy, Jakub Hoskovec (DVK) je na dvě minuty vyloučen za podrážení a šance hostů na vyrovnání se dost snižují.
     
    55:01
    Tomáš Šťastný byl dost okatě podražen v útočném pásmu a Dvor tak stráví dvě minuty ve čtyřech. Vyloučeným borcem je Martin Franc (DVK).
     
    40:08
    Lukáš Karlík (DVK) si teď dvě minuty nezahraje. Pouhých pár sekund po úvodním buly je totiž vykázán za vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    33:11
    A RODOS má perfektní příležitost vyrovnat stav utkání! Za vyhození puku mimo hrací plochu míří na lavici hanby zkušený bek Jaroslav Kasík (KOB).
     
    30:18
    Další přesilovka pro domácí. Na trestnou lavici tentokrát míří bývalý hradecký forvard Milan Valášek (DVK), který se provinil podrážení.
     
    25:59
    Poprvé v zápase budou muset oslabení bránit také hosté. Dvě minuty za podrážení dostává královodvorský kapitán Jiří Matějíček (DVK).
     
    20:49
    Tvrdý krosček u brankoviště teď na dvě minuty vyřadí ze hry Marka Ryzáka (KOB), který už usedá na trestnou lavici. Východočechy čeká další přesilovka.
     
    02:05
    První vyloučení zápasu. Za pozdní dohrání míří na trestnou lavici Marek Ryzák (KOB), Východočeši si tak hned v úvodu zápasu vyzkouší přesilovku.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Šťastný (Šergl), 20. Nestrašil (Kysela, Hlinka), 23. Ryzák (Nestrašil), 54. Šťastný (Netolický) – 32. Půhoný, 32. Řepík (Luštinec)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Hrubý, Netolický, Kysela, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Konvisser) – Vitebský, Starosta, Matějíček (C), Hamerský, Franc, Petira, Faltys, Karlík – Hoskovec, Půhoný, Řepík, Dušek, Sedláček, Zmítko, Řezníček, Kocián, Luštinec (A), Havlas, Fořt (A), Valášek.

    Rozhodčí: Velčovský – Marek, Ovsík.

    Diváci: 153
    bahis siteleri