Řisuty – Kolín 1:8 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:7 (kon.) | Sokolov – Letňany 5:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 4:7 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (po pr.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 5:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 17.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Dvůr Králové se teď sám střílí do nohy, Jakub Hoskovec (DVK) je na dvě minuty vyloučen za podrážení a šance hostů na vyrovnání se dost snižují.
     
    57:48
    Tomáš Šťastný ze středního pásma málem nahodil kotouč do prázdné branky, jen těsně jí ale přestřelil! Mohlo být rozhodnuto.
     
    57:15
    Tak pozor, Josef Čáp se po time-outu už nevrací do branky! Hosté nemají co ztratit a zkusí své štěstí v power-play!
     
    55:01
    Tomáš Šťastný byl dost okatě podražen v útočném pásmu a Dvor tak stráví dvě minuty ve čtyřech. Vyloučeným borcem je Martin Franc (DVK).
     
    53:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Důležitý gól pro Pražany, kteří šest minut před koncem odskakují do dvoubrankového trháku! Josef Čáp nyní nedosáhl na zakončení TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, jednoho z lídrů produktivity domácího celku! Asistence: Lukáš Netolický.
     
    40:08
    Lukáš Karlík (DVK) si teď dvě minuty nezahraje. Pouhých pár sekund po úvodním buly je totiž vykázán za vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    33:11
    A RODOS má perfektní příležitost vyrovnat stav utkání! Za vyhození puku mimo hrací plochu míří na lavici hanby zkušený bek Jaroslav Kasík (KOB).
     
    32:00
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Východočeši dávají další gól v oslabení! Dvůr se nyní dostal do přečíslení dva na jednoho, přičemž Luštincovu odraženou střelu za brankáře doklepl DOMINIK ŘEPÍK. Kontaktní branka je na světě. Asistence: Jakub Luštinec.
     
    31:03
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    RODOS ve vlastním oslabení snižuje! Obraně domácího týmu teď unikl JIŘÍ PŮHONÝ, který přesným zakončením z bezprostřední blízkosti brankoviště rozvlnil síť pražské klece a připravil tak Moučka o čisté konto – 3:1! Bez asistence.
     
    30:18
    Další přesilovka pro domácí. Na trestnou lavici tentokrát míří bývalý hradecký forvard Milan Valášek (DVK), který se provinil podrážení.
     
    25:59
    Poprvé v zápase budou muset oslabení bránit také hosté. Dvě minuty za podrážení dostává královodvorský kapitán Jiří Matějíček (DVK).
     
    22:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda! Branické hokejisty do tříbrankového vedení posílá čerstvě osvobozený MAREK RYZÁK, který okamžitě po opuštění trestné lavice zachytil Nestrašilovu nahrávku, projel až před Čápa a pohřbil kotouč do královodvorské klece. Pořádně hořký gól pro hosty. Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    22:46
    Východočeši už slavili vstřelený gól, domácí gólman ale betonem zastavil kotouč těsně před brankovou čárou! Tohle je musí hodně mrzet.
     
    20:49
    Tvrdý krosček u brankoviště teď na dvě minuty vyřadí ze hry Marka Ryzáka (KOB), který už usedá na trestnou lavici. Východočechy čeká další přesilovka.
     
    19:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí těsně před přestávkou zvyšují svůj náskok na dvě branky! Pod další trefu domácích se podepsal VIKTOR NESTRAŠIL, opět padla z rychlého protiútoku. Tohle musí být pro Dvůr dost frustrující. Asistence: Jiří Kysela, Filip Hlinka.
     
    07:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    Východočeši sice byli v posledních minutách aktivnějším klubem, jako první se však prosazují domácí! Z nenápadné akce poslal za nepřipraveného Čápa kotouč TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a poslal tak svůj celek do vedení – 1:0!
    Asistence: Jan Šergl.
     
    06:10
    Mouček měl namále, k úvodnímu gólu teď nechybělo mnoho! Ani jeden z hostujících hráčů však nezvládl usměrnit pryž do odkryté klece!
     
    02:05
    První vyloučení zápasu. Za pozdní dohrání míří na trestnou lavici Marek Ryzák (KOB), Východočeši si tak hned v úvodu zápasu vyzkouší přesilovku.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Šťastný (Šergl), 20. Nestrašil (Kysela, Hlinka), 23. Ryzák (Nestrašil), 54. Šťastný (Netolický) – 32. Půhoný, 32. Řepík (Luštinec)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Hrubý, Netolický, Kysela, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Konvisser) – Vitebský, Starosta, Matějíček (C), Hamerský, Franc, Petira, Faltys, Karlík – Hoskovec, Půhoný, Řepík, Dušek, Sedláček, Zmítko, Řezníček, Kocián, Luštinec (A), Havlas, Fořt (A), Valášek.

    Rozhodčí: Velčovský – Marek, Ovsík.

    Diváci: 153
    bahis siteleri