Feirense – Chaves 4:4 (kon.) | Marítimo – Braga 1:0 (kon.) | Benfica – Portimonense 5:1 (kon.)
Porto – Aves 4:0 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
5:1 (0:0)
Portimonense SC
Sobota 04.05.2019, 19:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon • Portugalská Primeira Liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. JONAS - 5:1
     
    90+3
    Benfica právě vstřelila branku!
    JONAS si naběhl uprostřed šestnáctky na krásný centr z pravého křídla a parádní hlavičkou vymetl pravý horní roh brány! Benfica vede vysoko 5:1!
     
    90+1
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Pizzi, přichází Ljubomir Fejsa.
     
    90
    Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Tabata, přichází Bruno Reis.
    88. Haris SEFEROVIĆ - 4:1
     
    88
    Benfica právě vstřelila branku!
    André Almeida si nyní naběhl na pravé straně šestnáctky na krátkou kolmou přihrávku a poté poslal míč z ostrého úhlu na vzdálenější levou tyč, kde skóroval v náběhu do prázdné brány HARIS SEFEROVIĆ! Jeho druhý gól v zápase.
     
    86
    Dnešní utkání sleduje 60677 diváků.
    84. Haris SEFEROVIĆ - 3:1
     
    84
    Benfica právě vstřelila branku!
    HARIS SEFEROVIĆ si na levé straně šestnáctky nádherně zpracoval centr Pizziho na prsa a pohotovou přízemní střelou parádně zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Benfica vede v závěru 3:1.
     
    82
    Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Henrique, přichází Paulo Henrique Pereira da Silva.
     
    80
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází João Félix, přichází Gedson Fernandes.
     
    72
    Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Dener, přichází Ruster.
    66. Rafa SILVA - 2:1
     
    66
    Benfica právě vstřelila branku!
    RAFA SILVA se dostal uprostřed šestnáctky k odraženému míči a nekompromisně ho napálil pod břevno! Rafa Silva vstřelil v rychlém sledu dva góly a během čtyř minut otočil skóre ve prospěch Benficy! Domácí vedou rázem 2:1.
     
    64
    Domácí vypálili zpoza šestnáctky a přízemní technická střela mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Ricardo Ferreira ale míč vytáhl mimo!
     
    63
    Benfica vytvořila u levé tyče obrovský závar a třikrát mohla skórovat, jenže Ricardo Ferreira dvakrát senzačně zasáhl, zatímco následná hlavička skončila na břevnu! Stále je to 1:1.
     
    62
    Benfica právě vstřelila branku!
    Lucas Fernandes si počínal v roli posledního hráče jako prvňák na základní škole, když mu napadající RAFA SILVA snadno sebral míč a poté jemným obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře Portimonense! Je vyrovnáno na 1:1.
     
    61
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Andreas Samaris, přichází Jonas.
     
    53
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Útočník BRUNO TABATA dostal na pravé straně šestnáctky příliš mnoho prostoru a prudkou střelou z úhlu zamířil ke vzdálenější levé tyči!
     
    52
    João Félix se dostal uprostřed šestnáctky k přízemní střele z otočky, jenže zamířil pouze doprostřed brány a náruče Ricarda Ferreiry!
     
    49
    Paulinho rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci a jeden z jeho spoluhráčů hlavičkoval uprostřed šestnáctky těsně vedle vzdálenější levé tyče! Velká šance Portimonense.
    45. Andreas Samaris pořádně protáhl brankáře hostí Ferreiru!
     
    45
    Andreas Samaris rozehrál volný přímý kop a nádhernou střelou točil míč k přední levé tyči, jenže Ricardo Ferreira předvedl fantastický reflexivní zákrok, kterým míč vytáhl mimo!
     
    41
    Tabata si naběhl u pravé tyče na kolmou přihrávku a přízemní střelou mířil z ostrého úhlu ke vzdálenější levé tyči, Odisseas Vlachodimos ale míč fantasticky vykopl pravou nohou mimo!
     
    34
    Další střela Benficy přišla z pravé strany pokutového území, našla ovšem pouze náruč připraveného brankáře Ricarda Ferreiry!
     
    28
    Benfica rozjela nádhernou kombinační akci, na jejímž konci pálil Pizzi, jeho přízemní střela ale zamířila pouze do rukavic brankáře Ricarda Ferreiry! Benfica má nyní větší a větší tlak.
     
    22
    Paulinho v blízkosti levého rohového praporku skvěle vybojoval míč a po jeho zpětné přihrávce mohl skórovat Dener, jeho přízemní střela bez přípravy ale těsně minula bližší levou tyč brány!
     
    11
    Portimonense si vytvořilo obrovskou šanci, když se v blízkosti levé tyče dostalo k přízemní střele a po zákroku Odissease Vlachodimose levou nohou k dorážce, ani druhý pokus se ale neujal a zamířil nad! Velká šance na obou stranách!
     
    9
    Haris Seferović si nyní na ose hřiště naběhl na nádhernou kolmou přihrávku a poté se pokusil přehodit vybíhajícího Ricarda Ferreiru, lob se mu ale vůbec nepovedl a skončil v jeho rukavicích!

    Tomáš Reiner

    Branky: 62. R. Silva, 66. R. Silva, 84. Seferović, 88. Seferović, 90+3. Jonas – 53. Tabata


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:11.
    Benfica Lisabon: Vlachodimos – A. Almeida, F. Ferreira, Jardel (C), Grimaldo – Pizzi (90+1. Fejsa), F. Luís, Samaris (61. Jonas), R. Silva – Félix (80. G. Fernandes), Seferović.
    Náhradníci: Svilar – Taarabt, Cervi, Fejsa, G. Fernandes, Salvio, Jonas.

    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Vítor Tormena, Possignolo, Jadson (C), Rú. Fernandes, Henrique (82. da Silva Pereira da Silva) – Paulinho, Pedro Sá, L. Fernandes – Tabata (90. Reis), Dener (72. Ruster).
    Náhradníci: Ewerton, Reis, Hackman, Ruster, Wellington, Macedo, da Silva Pereira da Silva.

    Rozhodčí: Artur Soares Dias. Asistenti: Rui Licínio, Inácio Pereira. Čtvrtý rozhodčí: João Pinho. VAR/AVAR: Luís Godinho, Valter Rufo

    Diváci: 60677
    bahis siteleri