Španělsko - Čína 2:0 (kon.) | Velká Británie - Nizozemsko 0:1 (kon.)
Japonsko - Argentina 1:2 (kon.) | Nový Zéland - Austrálie 0:1 (kon.)
konec
Španělsko - Čína

2:0

(1:0, 1:0, 0:0, 0:0)

Čtvrtek 29.07.2021, 11:30Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Je konec! Španělsko vítězí nad Čínou 2:0. V polovině utkání je na tom lépe Španělsko, které v každé čtvrtině vstřelilo jednu branku. Naopak Čína byla směrem dopředu bezzubá. Ve třetí části se Číňanky sice trefily, ale branka nemohla platit. (12:58:05)
     
    Konec čtvrté čtvrtiny.
     
    59
    Jing Čang na poslední chvíli odehrála míček ven z brankoviště a ještě drží Čínu ve hře. Garcíaová by jinak střílela do prázdné branky.
     
    58
    Čína rozehrála na polovině Španělska volný úder, ale samy Číňanky se rychle obraly o možnost k zakončení. Obrana Španělska je pevná jako skála.
     
    57
    Iglesiasová napadala poslední hráčku Číny, která si pod tlakem pomohla hodně nepřesným nástřelem. Ze strany Číňanek už je to spíše křeč.
     
    56
    Španělky hrají opravdu velmi dobře a pokračují v napadání rozehrávky soupeřek. Nikdo v červeném dresu Číny se do zakončení nedostává.
     
    55
    Čína už nemá moc času na zdramatizování dnešního souboje, a proto vrhá prakticky všechny síly do útoku. Další akci zhatila defenzivním zákrokem Iglesiasová.
     
    54
    Španělky se usadily na polovině Číny, jenže kombinace hráček v bílém teď nabízí velké množství nepřesných přihrávek.
     
    53
    Iglesiasová si krásnou kličkou položila brankářku a střílela do odkryté branky! Její pokus ale hokejkou zastavila jedna z Číňanek.
     
    52
    Číňanky teď úplně přestaly hrát a málem pustily Španělky do protiútoku. Akce ale skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu.
     
    51
    Španělky nadále drží míček na svých hokejkách a nepouští soupeřky do šancí. Evropský celek má duel pod kontrolou a kráčí za vítězstvím.
     
    50
    Ponsová si naběhla na dlouhou přihrávku na polovinu hřiště, dobře si míček zpracovala a nedokázala rozehrát na spoluhráčku. Čas teď utíká rychle.
     
    49
    Olivaová táhla další protiútok Španělska. Její akce skončila přihrávkou na levou stranu, kde neměla spoluhráčku v bílém dresu.
     
    48
    Španělky si v poslední části dnešního souboje nechtějí komplikovat život. Ponsová se opřela do míčku a bekhendem jej napálila do autu.
     
    47
    Olivaová se z levé strany dostala do brankoviště, ale její pokus skončil střelou do první Číňanky. Hráčky v červeném ještě chtějí zabojovat.
     
    46
    Jedna z čínských hráček skvěle napadala rozehrávku soupeře na polovině hřiště. Sudí ale viděla prohřešek. Rozehrávat budou Španělky.
     
    Začátek čtvrté čtvrtiny.
     
    Konec třetí čtvrtiny!

    Tomáš Kubečka

    Sestavy
    Španělsko: Ruizová - Ycartová, Lópezová (C), Rieraová - Ponsová, Garcíaová, Pérezová, Olivaová, Jimenézová - Petchameová, Iglesiasová.
    Náhradnice: Mejiasová, Barriosová, Bonastreová, Toressová-Quevedová, Magazová.

    Čína: Tung-siao Li – Ping-feng Ku, Jing Čang, C'-sia Ou – Mej-jü Liang (C), Chung Li, Ťin-žung Čang, Na Wang – Ťia-čchi Čung, Siao-süe Čang, Tchien-tchien Lou.
    Náhradnice: Ťia-čchi Li, Wen-jü Sü, Meng Liou, Jang Čchen, I Čchen
    bahis siteleri