Jednotlivci - dopolední kvalifikace (muži) (kon.) | Jednotlivci - dopolední kvalifikace (ženy) (kon.)
Jednotlivci - odpolední kvalifikace (muži) (kon.) | Jednotlivci - odpolední kvalifikace (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci - odpolední kvalifikace (ženy)

Čtvrtek 29.07.2021, 09:26Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (11:53:58)
     
    Poslední dva tajenky ohledně dvou postupující do osmifinále jsou rozluštěny. Lisa Barbelinová (FRA) a nasazená jednička San An (KOR), to jsou dvě lukostřelkyně, které doplnily šestnáctku nejlepších.
     
    Kvalifikace skončila.
     
    Poslední zápas dnešní kvalifikace je u konce. Jedna z největších aspirantek na zlato, podobně jako v kole prvním, nechala své soupeřce, lidově řečeno, čuchnout, a uhrála "jen" remízu, pak však zvládla všechny tři sety s přehledem. San An (KOR) slaví postup do dalšího kola, Ane Marcelle dos Santosová (BRA) na Hrách skončila.

    2. kolo – 11:23: San An (KOR) – Ane Marcelle dos Santosová (BRA) 7:1
     
    Pět setů bylo nyní k vidění v pátém ženském souboji v pořadí v rámci odpoledního programu lukostřelkyň. Ane Marcelle dos Santosová (BRA) začala dost mizerně, nastřílela jen 18 bodů, poté se ale rozehřála do optimální teploty. A pak už to byl tuhý boj s Anou Vázquezovou (MEX), ostatně jak se dalo předpokládat. Mexičanka každopádně na závěr selhala, nastřílela dohromady jen sedmnáctku, a tak dál prošla Brazilka.

    1. kolo – 10:57: Ane Marcelle dos Santosová (BRA) – Ana Vázquez (MEX) 6:4
     
    San An (KOR) se jakožto nasazená jednička konečně vrhla do bojů v rámci jednotlivkyň lukostřelců. Proti ní stála Marlyse Hourtouová (CHA), která prakticky neměla co ztratit. A v prvním setu vážně překvapila, dokonce ho vyhrála o jeden bod! Pak si však Korejka situaci pohlídala a očekávaně proklouzla dál.

    1. kolo – 10:44: San An (KOR) – Marlyse Hourtouová (CHA) 6:2
     
    Možná až nečekaně snadno prošla dál Lisa Barbelinová (FRA), která skolila svou soupeřku ve třech sadách. Nizozemka nestřílela prostě dobře, zaznamenala dokonce i dvě pětky, desítku pouze jednu. S takovým výkonem zkrátka na postup pomýšlet nemohla.

    2. kolo – 10:05: Lisa Barbelinová (FRA) – Gabriela Schloesserová (NED) 6:0
     
    Světlana Gomboevová (ROC) svedla opravdu tuhou bitvu se svou sokyní. Gabriela Schloesserová (NED) je dvacátou nasazenou hráčkou, měla každopádně velké problémy s postupem dál. Po vyrovnaném stavu v pěti setech musel na řadu přijít rozstřel. Lukostřelkyně ROC nastřelila osmičku, Nizozemka devítku, a tak se druhá jmenovaná radovala z postupu do druhého kola.

    1. kolo – 9:39: Světlana Gomboevová (ROC) – Gabriela Schloesserová (NED) 5:6 (rozstřel: 8:9)
     
    Lisa Barbelinová (FRA) jakožto třináctá nasazená potvrdila roli favority. Ačkoli v prvním setu neuspěla, v dalších třech ano, vyhrála vždy přitom poměrně slušným rozdílem. Tatiana Andreoliová (ITA) se tak s Hrami v rámci jednotlivkyň žen loučí, její soupeřka postupuje do kola číslo dva.

    1. kolo – 9:26: Lisa Barbelinová (FRA) – Tatiana Andreoliová (ITA) 6:2
     
    Kvalifikace začala
     
    Dodejme jen, že česká účast v této disciplíně už nemá své zastoupení. Během včerejšího programu totiž vypadla hned v prvním kole Marie Horáčková (CZE), i bez ní každopádně může být tahle disciplína pro nezaujatého fanouška zajímavá a napínavá.
     
    Celkem 6 párů závodnic by se mělo představit během dnešního programu lukostřelkyň. Tahle soutěž dospěla až do osmifinále, některé závodnice ale mnohdy ani nezačaly první kolo. Uvidíme zkrátka, jestli některé zápasy nebudou zase přeloženy a kolik se jich nakonec opravdu uskuteční.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:26.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri