Indie - Argentina 3:1 (kon.) | Belgie - Kanada 9:1 (kon.)
Jižní Afrika - Německo 4:3 (kon.) | Nizozemsko - Velká Británie 2:2 (kon.)
konec
Indie - Argentina

3:1

(0:0, 0:0,1:0, 2:1)

Čtvrtek 29.07.2021, 02:30Olympijské hry - Pozemní hokej (muži) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (04:03:51)
     
    Indie byla po většinu času lepším týmem a tenhle zápas dotáhla zaslouženě do vítězného konce. Ačkoli Argentina zkraje čtvrté čtvrtiny dokázala srovnat stav, závěr utkání se jí hrubě nevydařil. A o postup do čtvrtfinále bude muset stále ještě tvrdě bojovat.
     
    4. čtvrtina skončila
     
    59
    S. Kumar je zpátky na hřišti. Může za pár okamžiků slavit s týmem výhru, kterou Indie urvala díky perfektnímu závěru tohoto utkání.
     
    59
    HARMANPREET SINGH udělal konečnou tečku za tímhle zápasem, který Indie již dotáhne do vítězného konce. Po nařízeném trestném rohu propálil gólmana Vivaldiho.

    3:1
     
    58
    Konec trestu pro Habifa, Argentina se i s ním může pokusit o vyrovnání.
     
    58
    Tak tenhle moment Argentince určitě nepotěšil. Zdálo se přitom, že Indie polevila po obdržené brance. Vivaldi si ještě poradil se střelou D. Singha, nicméně míček vyrazil pouze před sebe a dorážející VIVEK SAGAR PRASAD ho dotlačil u tyčky za brankovou čáru. Velká radost na straně Indie.

    2:1
     
    57
    A taktéž Indie si na disciplínu nedávala pozor. Zelenou kartu tak inkasoval S. Kumar.
     
    56
    Habif byl poslán ze hřiště po udělené zelené kartě. Už třetí napomenutí během tohoto utkání.
     
    56
    Jakoby oba týmy již byly smířeny s remízou. Vlastně je tenhle výsledek výhodný pro oba. Uvidíme, jestli však ještě přece dojde na nějaký zásadní moment.
     
    55
    Argentina i dle statistických údajů srovnala hru, třeba držení míčku má Indie stále vyšší, ale už není na 60%. Znovu musíme zopakovat, Argentinci zabrali v opravdu pravý čas.
     
    53
    Argentina měla k dispozici trestný roh, jenže tentokráte ho nezahrála tak dobře jako ten předchozí. Skóre se tak směrem kupředu znovu nepohnulo.
     
    52
    Ta hořela! Z levé strany se pokoušel zamířit do vzdálenější rohu Vila, ovšem střela skončila pouze v zámezí. Každopádně gólman Parattu Raveendran pořádně seřval své spoluhráče. Jeho spoluhráči tak trochu přestali hrát aktivně, jako prakticky po celé tři čtvrtiny.
     
    51
    Zkoumalo se video, o ničem zásadním se ale nerozhodlo. Hra bude za malý okamžik pokračovat. Do konce utkání zbývá ani ne deset minut.
     
    49
    Uvidíme, jak moc tenhle moment jednu či druhou stranu povzbudí či motivuje. Nutno podotknout, že remíza by především Argentině hodně vyhovovala. Indie vlastně s aktuálním výsledkem také nemůže být vyloženě nespokojená, byť zatím byla tím nebezpečnějším týmem.
     
    48
    Argentina zabrala v opravdu pravý čas! Trestný roh, první v zápase, rozehrála perfektně. A MAICO CASELLA SCHUTH zamířil ukázkově do šibenice. Brankář Parattu Raveendran mohl jen stěží zareagovat.

    1:1
     
    46
    G. Singh sice dostal míček za brankovou čáru, předtím každopádně bylo pískáno. Indie jako by se nesoustředila jen na bránění výsledku. A míní svůj náskok co nejvíce pojistit.
     
    4. čtvrtina začala
     
    Indie působila i po přestávce lepším dojmem, co se týče hlavně práce směrem dopředu, a díky proměněnému trestnému rohu se jala vedení. A nutno vážně říci, že je zasloužené. Argentina bude mít ve čtvrté čtvrtině co dělat, aby zápas dostala aspoň do nerozhodného stavu.

    Patrik Sandev

    Indie:
    Parattu Raveendran - D. Singh, R. P. Singh, S. Kumar, Manp. Singh, Hard. Singh, Mand. Singh, Harm. Singh, Sumit, Sharma, Rohidas - G. Singh, Sim. Singh, Sham. Singh, V. Kumar, Prasad
    Argentina:
    Vivaldi - Ibarra, Salis, Vila, Tolini, Ortiz, López, Rey, Cicileo, Mazzilli, Rossi - Taranzona, Keenan, Casella, Paz, Habif
    Rozhodčí:
    Mejzlík (CZE), Gontgen (GER)
    bahis siteleri