Tlačová konferencia Spartak Trnava (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
Tlačová konferencia DAC Dun. Streda (kon.) | Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.)
konec
Tlačová konferencia DAC Dun. Streda

sk Čtvrtek 29.07.2021, 09:00Tiskové konference
     
    V kabíne vládne pred odvetou optimizmus, hráči si uvedomujú silu súpera, ale zároveň si veria. "Tréner povedal všetko v súvislostí so zápasom. Hráme proti silnému súperovi, ale v prvom zápase hlavne v druhom polčase sme dokázali byť lepší. V mužstve cítime pozitívnu atmosféru, chceme prekvapiť," vyhlásil stredopoliar András Schäfer. Podľa jeho slov bude mať DAC výhodu v podobe fanúšikov, ktorí smú naplniť kapacitu štadióna na 50 percent, čo znamená 6000 divákov: "Nie je to tajomstvo, že fanúšikovia sú naším dvanástym hráčom, veľmi nás podporujú. Už dávno ich toľko v MOL Aréne nebolo. Veríme, že ich príde šesťtisíc a spolu zvládneme túto prekážku." (09:55:44)
     
    DAC v prvom zápase prehral len o gól, avšak Partizan mohol zvíťaziť aj vyšším rozdielom. "Bolo viac situácií, keď sme boli pod veľkým tlakom. S hráčmi sme to analyzovali, pripustili sme chyby, ktoré sa nemali stať. Ak sa tomu dokážeme vyhnúť, budeme to mať jednoduchšie," uviedol Németh.
     
    "V prvom zápase sme prehrali proti silnému súperovi. Napriek tomu ideme do zápasu s cieľom otočiť skóre a postúpiť. Vieme, že Partizan je silný súper, ale videli sme, že má aj slabiny. Verím, že s pomocou fanúšikov prekvapíme súpera a postúpime," povedal na predzápasovej tlačovej konferencii tréner DAC Antal Németh, ktorý nevylúčil ani zmeny v základnej zostave: "Vždy si premyslím, ktorí sú tí hráči, ktorí môžu pomôcť, alebo majú najlepšiu formu. Z toho pohľadu aj teraz možno očakávať niektoré zmeny."
     
    Futbalistov Dunajskej Stredy čaká v odvete 2. predkola Európskej konferenčnej ligy neľahká úloha. V prvom zápase prehrali na ihrisku Partizanu Belehrad 0:1, na domácej pôde však chcú zabojovať o postup. Duel je na programe vo štvrtok od 20.45 h.
     
    Verím, že s pomocou fanúšikov prekvapíme súpera a postúpime, povedal na predzápasovej tlačovej konferencii tréner DAC Antal Németh, ktorý nevylúčil ani zmeny v základnej zostave.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 09:00.

    Dávid Švec

    bahis siteleri